Korallia huulissa

Huomenta! Vitsit nyt on ollut harmaata säätä liikkeellä. Jos jotain positiivista kuitenkin, niin on mukavan ”lämmin”. Ja itseasiassa eilen ensimmäistä kertaa varmaan puoleen vuoteen oli sen verran valoisaa vielä viiden aikaan, että pystyttiin ottamaan asukuvia ulkona! Kyllä tämä tästä vielä kevääksi… Mites teillä muuten on viikko käynnistynyt? 

Täällä ihan mukavasti, ollaan otettu nyt tavaksi vetää miehen kanssa pari kertaa viikossa kympin lenkkejä ja nuo sulat tiet kyllä houkuttavat juoksemaan. Olen huomannut, että salitreeniinkin säilyy into paremmin, kun tekee edes hieman vaihtelevampaa treeniä. Eipä ala salinkaan seinät kaatumaan päälle. :) Itse inhoan sitä juoksumatolla paahtamista ja se juoksemisen yksi tärkeimmistä, eli pään tuuletus raittiissa ilmassa jää siellä salilla saamatta. Kymppi menee ihan mukavasti tuolla sulilla teillä korvanapit korvilla tai sitten sen toisen kanssa juosten. Alla olisi muutama asukuva eiliseltä, pääsivät uudet Niketkin jo toista kertaa ulkoilemaan. On muuten ihan super hyvät jalassa, ihan kuin pumpulilla tepastelisi! 
Iskeekö teihin tällainen yhdistelmä?

Kengät Nike /Keinonahkahousut H&M /T-paita H&M /Takki Mango/Laukku Ralph Lauren / Pipo H&M / Huulipuna Maybelline; 910 Shocking Coral

Oikein mukavaa tiistaita! :)

On my way

8 vastausta artikkeliin “Korallia huulissa”

  1. kaunis olet tuollakin tukalla, kuin mikä :)! mutta pakko sanoa että tummempi voisi sopia paremmin kun sulla muutenkin tummat piirteet :) !

    • Kiitos! Ensi viikolla on tulossa freesausta, tosin ei nyt ihan tummaksi. Mullahan on siis ollut tumma tukka pitkään mutta se on jotenkin yksitoikkoinen. Tykkään ombresta tai raidoista kyllä tumman seassa. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta