Pitää olla pystis

Mua on jo jonkun aikaa oikeastaan tavallaan huvittanut ja sitten jollain tapaa jopa ärsyttänyt tämä hurja peppuvillitys. Ehkä ”kuume” on jo vähän pelottavakin? Jokaisella pitää olla armoton pystypylly ja sitten, kun sitä perää löytyy niin on hot. Jos pylly ei ole salilla täyteen muotoon pumpattu niin oot tavallaan huonompi lättispeppu. Siis joka paikka pursuaa näitä peppukuvia, niin Instagram kuin muutkin sosiaaliset mediat. Uusi kauneustrendi ainakin naisten keskuudessa on syntynyt. Pylly sitä, pylly tätä. Tokikin hyvä, että kauneusihanteet eivät ole enää anorektikoissa mutta musta tuntuu, että osiltaan aletaan lähennellä jo toista ääripäätä. Mielipiteitä on toki jälleen yhtä monta kuin meitäkin, joten turhapa niistä kiistellä. Mielenkiinnosta vaan ajattelin kysyä mikä on teidän ihanne peppunne? Onko se kunnon pystypylly vai millainen? 🙂 

Omaan makuuni ovat yleensäkin eniten esim. Jessica Alban ja Mila Kuniksen kaltaiset vartalot. Ei liikaa lihasta mutta ei liian laihoja, taitaa heillä ihan hyvät takalistotkin olla. 😀 Pyllyssä siis saa olla sopivasti pyöreyttä ja kiinteyttä mutta rajansa kaikella. Aivan järkyttävää katsottavaa esimerkiksi tuo tänään Voice.fi:n sivustolla ollut valokuva. Kuulemma haastaja Kardashianin takamukselle… Ei nyt kyllä ihan uppoa minuun, ei.

Kuva lainattu täältä.

Kommentit (36)
  1. Sanon niinkuin muutkin, hienoa että uskalsit avata keskustelun. Minäkin olen ihmetellyt tätä trendiä jo aika kauan. Kun välillä ihanne on ollut langanlaihuus ja isot tissit, niin nyt on sitten pumpattu kroppa ja etenkin pumpattu takamus. Hyvässä kunnossa oleva, terve vartalo on tietenkin hyvä juttu. Hyvä juttu on myös se että yritetään mennä siihen suuntaan etteivät kaikki, etenkin nuoret tytöt, ihailisi vaarallista laihuutta.
    Minusta vaan tuntuu että kun aiemmin ollaan dissattu esimerkiksi tyttöjä joilla on ”pienet” rinnat, niin nyt sitten dissataan tyttöjä joilla ei ole ”isoa” peppua. Ei kai sekään ole hyvä? Kai siitäkin tulee ihan samanlainen ahdistus ja huono itsetunto kun pienistä rinnoista, jos niitä dissataan. Ja tässä peppu-hommassakaan mikään ei tunnu riittävän.

    ”Jos pylly ei ole salilla täyteen muotoon pumpattu niin oot tavallaan huonompi lättispeppu.”, kuvaa minusta juuri sitä mitä tämä haippi signaloi ja siten aiheuttaa taas hallaa niin nuorten, kuin aikuistenkin naisten itsetunnolle.

    Facebook ja insta tulvii näitä ”she squats”-kuvia ja kuvien kommentit antavat ymmärtää että tällaisen ison takamuksen omaava nainen, on ”a real woman”. Aivan niinkuin pienemmän pepun omaava nainen ei olisi nainen. Haloo?

    On niin paljon erilaisia vartaloita ja yhtä paljon erilaisa mielipiteitä ja sehän on hyvä! Tuntuu vaan siltä että taas menee överiksi tämä yksi mielipide.

  2. Jenni Hänninen
    19.2.2014, 17:46

    Ihanaa että joku otti tämän asian puheeksi! Itsekään en ihaile niitä massiivisia takalistoja. Alan itekkin olla kyrsiintynyt jatkuviin persekuviin joita muijat ottaa itestään salilta, peilin kautta.. Huoh. 😀 Uskotaan, teillä on se perse, niin mullakin! Ja se on ihan makuasia että millasesta perästä tykkää, mutta mun mielestä perä on vaan osa sun koko ulkomuotoa ja miksi hitossa sitä pitää korostaa niin ylitsevuotavasti? Myös esimerkiksi tälläkin hetkellä nelosella pyörivässä Amerikan Huippumalli haussa ohjelmassa Tyra Banks on keksinyt mallikokelailleen jonkun ihme ”Booty tooch” liikkeen ja yhdet kuvaukset pohjautu takamuksen ympärille… Give me a break. 😀

    1. Joo, sepä se. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *