Pitää olla pystis

Mua on jo jonkun aikaa oikeastaan tavallaan huvittanut ja sitten jollain tapaa jopa ärsyttänyt tämä hurja peppuvillitys. Ehkä ”kuume” on jo vähän pelottavakin? Jokaisella pitää olla armoton pystypylly ja sitten, kun sitä perää löytyy niin on hot. Jos pylly ei ole salilla täyteen muotoon pumpattu niin oot tavallaan huonompi lättispeppu. Siis joka paikka pursuaa näitä peppukuvia, niin Instagram kuin muutkin sosiaaliset mediat. Uusi kauneustrendi ainakin naisten keskuudessa on syntynyt. Pylly sitä, pylly tätä. Tokikin hyvä, että kauneusihanteet eivät ole enää anorektikoissa mutta musta tuntuu, että osiltaan aletaan lähennellä jo toista ääripäätä. Mielipiteitä on toki jälleen yhtä monta kuin meitäkin, joten turhapa niistä kiistellä. Mielenkiinnosta vaan ajattelin kysyä mikä on teidän ihanne peppunne? Onko se kunnon pystypylly vai millainen? :) 

Omaan makuuni ovat yleensäkin eniten esim. Jessica Alban ja Mila Kuniksen kaltaiset vartalot. Ei liikaa lihasta mutta ei liian laihoja, taitaa heillä ihan hyvät takalistotkin olla. :D Pyllyssä siis saa olla sopivasti pyöreyttä ja kiinteyttä mutta rajansa kaikella. Aivan järkyttävää katsottavaa esimerkiksi tuo tänään Voice.fi:n sivustolla ollut valokuva. Kuulemma haastaja Kardashianin takamukselle… Ei nyt kyllä ihan uppoa minuun, ei.

Kuva lainattu täältä.

On my way

36 vastausta artikkeliin “Pitää olla pystis”

 1. Hei apua, toi näyttää aika hirveältä! :D Luin muuten myös jostain, että peppuimplantit on nykyään paljon suositumpia esim Los Angelesissa kuin rintaimplantit! Haha, kaikkea ne keksii.

 2. Musta on kyll ihan hyvä että tullu tommonen ”peppu buumi”.. Jengi treenaa ja ei tartte mennä ottaa mitään täytteitä (esim. Silareita)

  • Nojoo, siis mieluummin toki treenillä kuin peppuimplanteilla. Tarkoitin vaan etten oikein itse ymmärrä tätä villitystä, ei ole omaan makuuni ollenkaan. Toki itsekin takapuolta treenaan mutta ei nyt ihan tavoitteena ole mikään mega mega ass. :)

  • Kyllä tietenkin, itsekin tykkään mutta lähinnä puhuin tästä villityksestä mikä on valloillaan. Joillain menee hieman överiksi. :)

 3. Mä oon ihmetellyt tuota peppubuumia myös! Mä en kyllä haluais itselleni muhkeaa pyllyä… Mulla on sen verran leveä lantio, et jos mun pyllyni olis kovin muhkea, se ei vaan näyttäis hyvältä. Enkä muutenkaan tuijottele peppuja (edes miesten), joten en ehkä sikskään ymmärrä. :D

  • Ymmärrän hyvin pointtisi. :) Niin no en itsekään oikein havittele mitään mega äässiä, kiva et se pylly mahtuu farkkuihinkin. ;)

 4. Pakko epäillä ko. kuvan pepun implantittomuutta, sen verran luonnoton ja pehmosen näköinen :D Mutta treenaamalla hankittu megabooty on mielestäni aika jees! Toiset tykkää isoista tisseistä, toiset lihaksikkaista isoista pakaroista. Toiset omistaa omasta takaa tai hankitun kookkaan poven ja toiset taas sen takaliston. Onneksi meistä on moneksi!

  • Joo, no saanen epäillä myös vahvasti… Onhan se totta, jokaiselle jotakin ja eipä tuo nyt siinä mielessä haittaa mitä nyt pursuaa joka puolelta toistaan suurempia peppuja silmille. :D

 5. mun mielestä toi peppubuumi on mennyt myös ihan yli :-D jengi laittaa perseheru kuvia instagramiin, ne on näköjään tulleet niiden aikaisempien tissiheru kuvien tilalle :D ”after gym” ja perse pystyssä/otettu asennossa jossa se oikein korostuu :D huhhhu

  • Päivittelen kyllä itsekin Instagramiin aina välillä treenikuvia mutta toivon mukaan ei mitään kovin heru heru. :D Noita pyllykuvia tulee kyllä etenkin Instassa ihan mielettömästi vastaan ja osa tyypeistä on ihan äärirajoilleen treenattuja. Sitä vaan välillä miettii onko tuo enää tervettä. Noh, kukin tyylillään, tää kausi menee varmaan muutamassa vuodessa ohi ja sitten tulee joku muu villitys. Toivon mukaan ei kuitenkaan fatness… :)

 6. Nyt taitaa olla pyllyjen vuoro, pitkän aikaa oli vaan rinnat, joita kaikilla konsteilla tuotiin esille, mega-avoinaiset paidat, superpush-upit, tiukat paidat, silkkarit…ja pyllyjen korostamisen lisäksi huulten täyttökin on mennyt ihan överiksi, semmosiakin duckfaceja näkee, että huh huh…joskus mietin sitäkin, että miksi me naiset sorrutaan kaikkiin hullutuksiin eihän miehet tällaista tee, ainakaan suuressa määrin…mikään ei ole enää aitoa, joku saattaa olla feikki päästä kantapäähän; hiusten pidennykset, ripsipidennykset, huulet täytetty, silkkarit, takapuolessa täytettä jne.. ihan hullua!! Naiset vakuuttelevat, että ihan vaan omaksi iloksi ei todellakaan miesten..mutta mutta jos rehellisiä ollaan niin, kyllä se ainakin parikymppisillä on oman viehätysvoiman testaamista ja nähdyksi tulemista, siihen olen sortunut itsekin mm. roiskeläppä-hameissa hillumiseen, nyt pelkkä ajatuskin hävettää, mutta onneksi silloin ei ollut kännykameroita=)

  • Ymmärrän mitä tarkoitat, villityksiä tulee ja menee. Toivon mukaan ihmiset eivät kuitenkaan lähde muokkaamaan kroppaansa peruuttamattomasti minkään villityksen mukaan. Ihan nyt henkilökohtaisesti pitää sanoa, että itse en ole koskaan tehnyt enkä tekisi mitään kropalle sen vuoksi, että se on nyt trendikästä. Suuremmille operaatioille voi olla syvempiä syitä ja tokikaan emme tiedä miksi kuvan naisella on tuo takalisto. Onko hän esimerkiksi kiusattu pienestä pepustaan vai mitä mutta, niin. Itsevarmuus ja naisellisuus lähtee monista jutuista, ymmärrän täysin jos esim. ohuet liuruhiukset omaava haluaa pidennykset ja kokee niiden kanssa olonsa naisellisemmaksi ja helpommaksi, kun ei tarvitse tupeerata ja takuta tukan kanssa joka aamu. Ja itsellänihän on ripset, ne helpottavat elämää suunnattomasti vaikka ilmankin varmasti pärjäisi hyvin. Tykkään kuitenkin naisellisista jutuista ja haluan näyttää naiselta, mielestäni siis nuo kaunistautumisjutut ovat hieman eri asia. :) Oma mielipiteeni on, että fitness ei ole kovin naisellista hommaa, siis treenaaminen kyllä ja naiset jotka huolehtivat kropastaan ovat mielestäni super jees! Mutta jos lihakset alkavat menemään miesmäiseen kokoon ja pitää kotona miettiä kumpi meistä onkaan se nainen ja kumpi mies niin… Tämä on tietty mun mielipide! Eli en halua loukata ketään fitness- harrastajaa mutta välillä siis mietin sitä kokeeko sellaisessa lihaskropassa itsensä naiselliseksi? Itsekin treenaan kyllä siten, että haluan lihaksia mutta en liikaa, haluan olla nainen ja käyttää kivoja vaatteita. Mielestäni kovin lihaksikas kroppa saa vaatteetkin näyttämään ei niin kivoille, siis jos haluaa pukeutua muihinkin kuteisiin kuin urheiluvaatteisiin. Nyt varmaan suututin monta. :)

  • ”Itsekin treenaan kyllä siten, että haluan lihaksia mutta en liikaa, haluan olla nainen ja käyttää kivoja vaatteita. Mielestäni kovin lihaksikas kroppa saa vaatteetkin näyttämään ei niin kivoille, siis jos haluaa pukeutua muihinkin kuteisiin kuin urheiluvaatteisiin. Nyt varmaan suututin monta. :)”

   Liika on aina liikaa, ja kohtuus kaikessa.. Mulla on aika samanlainen vartaloihanne kuin sulla. En tykkää isoista lihaksista naisella. Jos haluaa käyttää naisellisia ja ehkä paljastaviakin vaatteita, lihaksikas ja iso kroppa näyttää niissä minun mielestäni aika hassulta :-D.
   Luonnollisuus kunniaan.. esim. pakaraimplantit ovat jotain käsittämätöntä. Tiina Jylhän TV ohjelmassa Kauneusturistit, nuori tyttö laitatti sellaiset.. Menisi salille vaan!? ;D

  • Joo, peppua on onneksi mahdollista treenata salin puolella mutta tuollaisen megasuuren kasvatus lienee aika haastavaa. Ylipäänsä todella suurien lihasten kasvatus naiselle on aika haastavaa, eli eipä sitä kyllä yhdessä yössä kovin lihaksikkaaksi pääse kasvamaan. :)

 7. Kuka sinä olet arvostelemaan? Anna kaikkien kukkien kukkia! Kyllä löytyisi sinustakin asioita joista voisi moittia mutta minä en alennu samalle tasolle eli arvostelemaan toista. Kauneus on katsojan silmissä. Grow up! :)

 8. Voisin sanoa samaa rinnoistasi. Miten voi joku haluta tuollaiset ylisuuret lumipallot? Mutta en sano! Koska jokaisella on oikeus näyttää miltä haluaa!

  • Kyllä, ymmärrän kantasi lumipalloista mutta kuten sanoit ja minäkin sanoin, makuasioitahan nämä ovat. Kenenkään ei pitäisi suuttua tai ottaa itseensä :)

 9. Toinen pumppaa huuliin ja tisseihin ja toinen pakaroihin. Onpa niitä rintojen ja huulien osaltakin överiksi meneviä täytteitä nähty.. Mutta jos on rahaa/(tyhmän)rohkeutta/tyhmyyttä(?) niin mitäpä se nainen ei ulkonäkönsä vuoksi tekisi… ilman kaikkea tätä paskaahan ei naista naiseksi erota.

 10. Valitettavasti joudun nyt jättämään osaa kommenteista julkaisematta, kun aihe meni mun kroppaan. Se ettei pidä fitneksestä yleisellä tasolla ei pitäisi olla kenenkään ongelma, en arvostellut ketään henkilökohtaisella tasolla vaan kyseenalaistin hiukan tätä trendiä. Kaikkien ei tarvitse tosiaan lajista pitää ja se pitäisi kyllä olla ihan ok ilman, että aihe luisuu sivuraiteille.

 11. Moi Jutta,
  nyt ihan aiheesta kukkaruukkuun.. olisi kiva kuulla jotain kokemuksia siitä MSM-jauheesta jonka hankit jonkun aikaa sitten. On itselläkin harkintalistalla, mutta olisi kiva kuulla oletko huomannut esim. omassa olossasi mitään muutoksia tms.?
  Kiitos jo etukäteen :)

  • Hitsit, tiedätkö se on jäänyt hyllylle. :( Pitänyt monena päivänä roudaa se duuniin jotta tulisi juotua mutta aina jotenkin unohtunut. :/ Eli suoraan sanoen se on lähinnä juomatta.

 12. Mahtavaa, että Jutta avasit keskustelun aiheesta! Minusta et todellakaan haukkunut fitness-harrastajia, vaan kerroit oman mielipiteesi lajin kehityksestä ja tämän hetken buumista – ne kun ovat kaksi ihan eri asiaa! Se kuka ei ymmärrä tätä, voisi opiskella suomenkieltä sekä opetella puhumaan asioista, ilman subjektiivista näkökulmaa. Se on sitä aikuiseksi kasvamista :D

  Lisäksi se, että Jutan kirjoitus herätti kouhua, viittaa myös siihen millaiseksi tabuksi fitness on noussut. Sitä ei sovi arvostella ollenkaan, sillä sehän on siis selkeästi parempi kuin anoreksia. Mikä aukoton argumetointi taas! :D Hah. Miettikää nyt ihmiset vähänja oppikaa oikesti perustelemaan tai edes pohtimaan mielipiteitänne ennen kuin alatte tarpeettomasti purkamaan pahaa oloanne toisen ihmisen henkilökohtaisuuksien haukkumiseen. Hyi.

  • Kiva, että pidit tekstistä. :) En tietenkään, ei kaikkien tarvitse pitää kyseisestä lajista kuten ei vaikka jääkiekostakaan. Musta tuntuu ettei fitnesstä saisi ollenkaan arvostella koska se on nyt niin in ja cool. Katsotaan tosiaan sitten parin vuoden päästä, varmaan jengi vaan naureskelee tälle pylly- buumillekin. :)

 13. Mahtavaa, että joku muukin on samaa mieltä. En oikein tahdo ymmärtää normaalia kroppaa ja kolme numeroa suurempaa takapuolta, en tosin ymmärrä samaa esim. rintojen kohdalla. Sopusuhtaisuus ennen kaikkea, mutta makuja on niin monta :-)

  • Joo no siis makuasioitahan nämä ovat ja mielestäni jokaisella on oikeus ilmaista se mielipide tästä trendistä ilman sormen osoitusta ketään kohtaan. Tosiaankin sopusuhtaisuus kunniaan. :)

 14. Ihanaa että joku otti tämän asian puheeksi! Itsekään en ihaile niitä massiivisia takalistoja. Alan itekkin olla kyrsiintynyt jatkuviin persekuviin joita muijat ottaa itestään salilta, peilin kautta.. Huoh. :D Uskotaan, teillä on se perse, niin mullakin! Ja se on ihan makuasia että millasesta perästä tykkää, mutta mun mielestä perä on vaan osa sun koko ulkomuotoa ja miksi hitossa sitä pitää korostaa niin ylitsevuotavasti? Myös esimerkiksi tälläkin hetkellä nelosella pyörivässä Amerikan Huippumalli haussa ohjelmassa Tyra Banks on keksinyt mallikokelailleen jonkun ihme ”Booty tooch” liikkeen ja yhdet kuvaukset pohjautu takamuksen ympärille… Give me a break. :D

 15. Sanon niinkuin muutkin, hienoa että uskalsit avata keskustelun. Minäkin olen ihmetellyt tätä trendiä jo aika kauan. Kun välillä ihanne on ollut langanlaihuus ja isot tissit, niin nyt on sitten pumpattu kroppa ja etenkin pumpattu takamus. Hyvässä kunnossa oleva, terve vartalo on tietenkin hyvä juttu. Hyvä juttu on myös se että yritetään mennä siihen suuntaan etteivät kaikki, etenkin nuoret tytöt, ihailisi vaarallista laihuutta.
  Minusta vaan tuntuu että kun aiemmin ollaan dissattu esimerkiksi tyttöjä joilla on ”pienet” rinnat, niin nyt sitten dissataan tyttöjä joilla ei ole ”isoa” peppua. Ei kai sekään ole hyvä? Kai siitäkin tulee ihan samanlainen ahdistus ja huono itsetunto kun pienistä rinnoista, jos niitä dissataan. Ja tässä peppu-hommassakaan mikään ei tunnu riittävän.

  ”Jos pylly ei ole salilla täyteen muotoon pumpattu niin oot tavallaan huonompi lättispeppu.”, kuvaa minusta juuri sitä mitä tämä haippi signaloi ja siten aiheuttaa taas hallaa niin nuorten, kuin aikuistenkin naisten itsetunnolle.

  Facebook ja insta tulvii näitä ”she squats”-kuvia ja kuvien kommentit antavat ymmärtää että tällaisen ison takamuksen omaava nainen, on ”a real woman”. Aivan niinkuin pienemmän pepun omaava nainen ei olisi nainen. Haloo?

  On niin paljon erilaisia vartaloita ja yhtä paljon erilaisa mielipiteitä ja sehän on hyvä! Tuntuu vaan siltä että taas menee överiksi tämä yksi mielipide.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta