Vaaleaa denimiä

Eilen tuli kaivettua pitkästä aikaa viime kevään- ja kesän farkkupaita esiin, tulipas kesäinen fiilis noinkin vaaleassa denimissä. Kun kevät lähenee tuntuu ettei vaatekaapissa ole enää oikein mitään kivaa ja päivitystä pitäisi tehdä kovastikin. Oma vaatekaappini on oikea sekasorto. En siis ole ollenkaan sellainen suunnitelmallinen ihminen, joka kokoaisi vaatehyllynsä fiksusti ajattomista kappaleista. Mulla on niin paljon sellaisia yhden kerran paitoja, jotka ovat sillä hetkellä olleet kiva idea mutta jääneet siihen yhteen käyttökertaan. Vasta ihan viime aikoina olen alkanut kartoittamaan esim. toppi- ja teepaita valikoimaa, eli ostanut ihan oikeasti näitä eri väreissä ja ilman mitään erityis kuoseja, printtejä tms. Nuo ovat kuitenkin niitä vaatekaapin kulmakiviä, kuulemma. :)

Itselläni on se ”ongelma”, että työpukeutuminen on siisti business ja toisaalta vapaalla tykkään aika boheemistakin tyylistä. Tämä tarkoittaa, että jos ei sovella niin joutuu ostamaan molemmat kuteet erikseen. Onneksi olen kuitenkin hieman onnistunut yhdistämään näitä kahta spektiä ja kai se tyylini on yleisestikin värväytynyt aikuisempaan ja hieman naisellisempaan suuntaan? Paljon on tullut hankittua erilaisia jakkuja, ne ainakin toimivat lähestulkoon aina! Eli monikäyttöisyys kunniaan ja pointsit kotiin! :) Millainen vaatekaappi teiltä löytyy? Onko siellä fiksuja vai ei niin fiksuja hankintoja? 

PS. Vielä eiliseen postaukseeni vedoten pakko sanoa, että tarkoituksenani ei ollut nyt mitenkään arvostella fitnesstä huonoksi asiaksi vaan lähinnä siis ilmaisin oman mielipiteeni siitä. Se ettei tämä trendi miellytä jokaista ei oikeasti pitäisi olla kimmoke alkaa sitten haukkumaan mua henkilökohtaisella tasolla. :) En kuitenkaan osoittanut ketään sormella vaan kyseenalaistin tätä muoti- ilmiötä. Kaikkien ei tarvitse tykätä kaikesta, eikä monikaan varmaan tykkää mun ulkonäöstä ja se on ihan fine. Pääasia, että viihtyy itse kehossaan ja tykkää siitä. Jokainen rockkaa omalla tavallaan! ;) 

On my way

2 vastausta artikkeliin “Vaaleaa denimiä”

  1. Itellänikin tuntuu olevan tuo sama ongelma, että ostan paljon vaatteita, jotka sitten ovat puolen vuoden päästä jo pois muodista tai niitä ei muuten tule enää käytettyä. :D Laitoin sulle muuten sähköpostia mun erääseen projektiin liittyen :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta