Rakastunut Essieen

En tiedä miten olen onnistunutkin välttämään Essie- kynsilakat vaikka niistä paljon positiivista olen lukenut, shame on me! Eilen Sokoksella pyöriessä pysähdyin kyseisen merkin hyllylle ja päätin, että nyt lähtee joku väri kokeiltavaksi. Niin monta aivan ihanaa sävyä mutta päädyin mustaan, sävyyn ”licorice”. Multa on jo pidempään puuttunut musta lakka ja se on sellainen yleistyylikäs. Seuraavalla kerralla voi sitten miettiä jotain ihanaa kesäistä korallia tai pastellisävyjä. :) 

No sitten fiiliksiä lakasta. Ensinnäkin, yksi kerros lakkaa riitti mainiosti täysin peittävään lopputulokseen, wow. Toiseksi, kynsilakka kuivuu super nopeaa ja pinta on mageen kiiltävä. Pysyvyys sitten testataankin näinä lähipäivinä. Itselläni on helposti liuskoittuvat kynnet, joten hankaluuksia on aina juurikin lakan pysymisessä. Se alkaa aina ensimmäisenä railoilemaan noista liuskakohdista ja joudun fiksailemaan kynsilakkaa lähestulkoon päivittäin. Toivon mukaan ongelma ratkeaisi näillä lakoilla! Mitä mieltä te olette Essien kynsilakoista? Onko monen muun lemppareita? :)

On my way

4 vastausta artikkeliin “Rakastunut Essieen”

  1. Kuten mä jo Instagramissa huikkasin, Essie on mun ehdoton suosikkini! Mun ylistyspostauksen nimi on osuvasti ”Ode to Essie”! ;)

  2. Suosittelen myös Essien päällyslakkaa! Mun liuskottuvilla kynsillä ainakin toiminut tosi hyvin. Saa muutkin lakat pysymään pidempään siisteinä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta