Pink pink pink

Kiertelin eilen Zarassa ja voi kuinka paljon sinne olikaan saapunut ihanan keväistä pinkkiä, keltaista ja pastellisävyjä. Pinkki ja sen eri sävyt ovat olleet aina omia lemppareitani kirkkaammista väreistä. Treenikuteita, alusvaatteita, huulipunia, pipoja jne. Pinkki toimii aina etenkin yksityiskohtana muiden hillitympien sävyjen lomassa.

pink

1. River Island Fluff Coctail jumper / Pidän todella paljon ”pörröneuleista” ja tämä niin varasti huomioni, pariksi tennarit ja siniset nilkkapituiset farkut, kesä tule jo! 2. Shock Absorber Run Sport Bra / Aivan parhaita urheilurintsikoita, niin tukevia ja kestäviä. Piristävä väri! 3. Marie Meili Wilma Thong set / Alusvaatteissa pinkki on eniten makuuni. Kyseistä väriä löytyykin vaatteideni alta lähestulkoon päivittäin. 4. Converse All Star Canvas Hi / Ja Converset, ne kevään ykköset. Niin nätit pinkkeinä, myös matalalla varrella toimisi! 5. Pieces Elifa Hood / Pinkki pipo, niin söpö!

Onko muita pinkistä hullaantuneita?

* Sisältää mainoslinkkejä
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta