Uudet juoksupopot

Rakkautta ensisilmäyksellä. Jo pitkään on ollut hankintalistalla uudet kevyemmät juoksukengät, joissa on kuitenkin sellainen pohja mikä kestää kymmenenkin kilometrin lenkit. Mullahan on sellaiset oman jalan muotoon tehdyt pohjalliset olemassa, jotka aijon ehdottomasti siirtää vanhoista lenkkareista näihin uusiin. Nämä väriläiskät toimivat kyllä ihan kaupunkikenkinäkin tämän kevään trendin mukaisesti, monikäyttöisyys kunniaan! :)

 Mitäs tykkäätte? Iskeekö teihin tuo pinkki väri? 

On my way

8 vastausta artikkeliin “Uudet juoksupopot”

 1. Ostin viime vuonna tuon tyyppiset lenkkeilykengät, samat värit, vaikka merkki ei olekaan Nike :) Nuo sun omat on tosin vähän hienommat, mutta onneksi kaapista löytyy vielä korkkaamattomat ”väriläiskät”, jotka on Niken juoksukengät :) Täytyy ottaa käyttöön, kun loput loskat lähtee maasta ja kelit alkaa olemaan lenkkeilylle sopivat!

  Vielä haluaisin vinkata, että kauneusblogissani on käynnissä ison tuotepaketin arvonta, joten kauneudesta kiinnostuneet lukijat ovat enemmän kuin tervetulleita myös minun blogini pariin :) Jospa vaikka sinunkin lukijoistasi joku innostuisi seuraamaan myös toisenlaista blogia, joka käsittelee siis enemmänkin tuotevertailuja ja kauneusmaailmaa :)

  http://beauty-highlights.blogspot.fi/

  • Joo musta siis tuntuu et alan käyttään noita vasta kuivemmilla säillä ;) Väriläiskät on kyllä niin tän kevään juttu!

 2. Mul on samat, oon juossu nyt kans vaa niitten kans juoksumatolla, ettei vielä likaannu. Ei valittamista, ei vaan näytä hyvältä vaan oikeesti on myös hyvät ! Ekal kerral tosin vähän paino vasenta jalkaa, mut niin kaikki kengät yleensä:)

  -Krista

  • Joo tosi hyvät kyllä jalassa! Mä iskin suoraan omat pohjalliset niihin ja ainakin sillain toimii tosi hyvin eikä painanut. Toisaalta menee hetki, että ne muotoutuu jalkoihin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta