Pastellipäivä

Iskeekö teihin tällainen pastellilook? :)

On my way

18 vastausta artikkeliin “Pastellipäivä”

  • Paino on kyllä samoissa lukemissa kuin vaikka vuosi sitten. Enkä laihduta, treenaan säännöllisesti kylläkin mutta en laihdutusmielessä.

  • Niin on! Nilkoissa on vetskarit ja malli tosi slimmi. Varmasti tulevat näkymään vielä asukuvissa kokonaisinakin. :))

 1. Jutta tosi ihana yhdistelmä!Sopii sulle super hyvin! :) Katoin suu auki vaan, että wautsi wau!! :)
  Jutta oot tosi kaunis ja sulla on myös iso sydän! Vaikka tää blogi käsittelee paljon pinnallisia asioita, mutta huomaa, että sulla on iso ja kultainen sydän! Ja tykkään sun blogista tosi paljon! Ja älä lannistu Jutta, koska olet upea juuri tuollaisena! Ja Jutta oon pitkään halunnu kommentoida sulle, että kun itse olin ennen todella kriittinen itseäni kohtaan, aina minun piti olla lihaksikkaampi ja sitä ja tätä. Niin iän myötä huomasin, että elämä on liian lyhyt murehtiakseen turhista asioita, ja ei kannata välittää mitä muut sanoo, koska, vaikka olisi miten kiltti ja ihana niin aina, joku keksii jotain julmaa sanottavaa, joka on kyllä tosi kurjaa ja ikävää! :,( Jutta olet ihan ihminen ja tosi kaunis ja sympaattinen nuori nainen ja sulla on ihana tulevaisuus edessä! Muista älä stressa pienistä, koska muuten tulee sulle vaan turhasta pahamieli! :,( Iso hali ja jaksamisia viikkoon!

  • Olipas ihana kommentti, sait todella hymyn huulille. :)) Ja kiitos! En ole kyllä ihan heti lannistumassakaan, suhteellisen vahvaa tekoa kuitenkin. ;) Eli älä ole huolissasi, kyllä tässä blogivuosina on kasvanut jo pientä suojakilpeä ilkeyksiä vastaan. Ihanaa viikkoa sinnekin, toivottavasti luet blogiani jatkossakin. <3

 2. Nythän keväällä on juuri muotiin noussu nuo napapaidat, itseltänikin löytyy ennestään yksi pinkki napapaita-mallinen toppi. Tuo sun on aivan ihana paita ihanassa värissä!

 3. Hei mun on pakko kommentoida kun nyt viime aikoina oon vasta alkanu blogias lukemaan :) tykkään sun postauksista ja siitä että kuvia on paljon. yks asia kuitenkin on alkanu häiritsemään.. oot tosi kaunis ja sun kasvot on sirot mutta väistämättä joka kuvassa huomioni kiinnittyy sun suuhun ja huuliin kun vähän törötät niitä epäluonnollisesti.. jos nyt ymmärrät tuosta :D Musta sun hymy on kaunis ja ilman hymyäkin sun huulet on kauniit jollon ylimääränen huulien töröttäminen ei tuo oikeutta niille.

  • Hahah, kai kaikilla on ne omat tapansa pitää suuta? :) En ainakaan tarkoituksella tee mitään törrötystä. :) Kivaa kuitenkin, että tykkäät blogista. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta