Ihana sunnuntaismoothie

Oikein hyvää sunnuntaita jokaiselle, toivottavasti siellä on ollut nautinnollinen viikonloppu ja olette saaneet levätä?! :) Sunnuntai, Jutan lemppari löhöpäivä. Aamu alkoi smoothiella, tosin hieman myöhäisellä sellaisella. Seuraavaksi sitten Putousta ja leffoja pyörimään. Lisäksi ihana mieheni kokkasi lemppareitani, eli tortilloja. Eli eipä tässä nyt ihan vallan huonosti mene. ;)


Marja- banaani smoothie

-1 pss Smoothie Mix- marjoja
– 1 banaani
– 1 Laktoositon maitorahka
– CocoVi:n Macaa 1 rkl.
– CocoVin:n Smoothie Mix jauhetta 2 rkl
– Mehiläisen siitepölyä 1 rkl.
– Alpron hasselpähkinä soijamaitoa noin 1 dl

(Superfoodit saatu CocoVi:lta)

Oli muuten ihan ensimmäinen kerta, kun kokeilin Macaa. 
Sopi yllättävänkin hyvin tähän smoothieen, kaipaisin kuitenkin vinkkejä mihin te käytätte kyseistä superfoodia? 
Olisi kiva kuulla reseptejä joissa toimii erityisen hyvin? :)
Koitan palailla vielä myöhemmin, ihanaa sunnuntaita jokaiselle! <3

On my way

12 vastausta artikkeliin “Ihana sunnuntaismoothie”

 1. Mulla onkin seuraavana ostoslistalla toi siitepöly, Maistuuko se millaselle? Tai lähinnä maistuuko yhtä karmivalle kun maca :D Macaa otan joka aamu 2tl veteensekotettuna shottina. Loisto aine, mut en halua pilata ihania puuroja ja smoothieita sillä. Jotkut sanoo et prodepannareista sen maku ei tuu niin pahasti läpi, mut ite en oo rohjennut kokeilla :)

  • Mielestäni siitepöly ei maistu juuri millekään, varsinkin kun sekoittaa esim jogurttiin tai rahkaan, siellä menee huomaamattaan. Siis itse en maistanut tuossa smoothiessa mitään pahaa tai karvasta. :D Aika ylläri siis kuulla, että maca olisi pahaa?

 2. Ite laitan macaa teehen (vihreä tai rooibos) ja siihen sekaan vielä hunajaa…toimii :)

  • Okei, hunaja taitaa toimia hyvin maun peittäjänä jos kerta on hieman karvasta. :)

 3. Olenko ainut, kenen mielestä maca ei maistu pahalle? Itse sekoitan aamupuuron sekaan eikä maistu sieltä yhtään, pussin suusta haisteltunakin tuoksuu hyvälle! :) Tämä siis, kun netissä olen lukenut paljon kommentteja kuinka ”karmivalta” se haisee ja maistuu.

 4. Macaan hajuun ja makuun tottuu parissa viikossa. Parhaiten se onnistuu sekoittamalla sitä jogurttiin tai smoothieen. Itse en pysty sitä sellaisenaan tai veteen sekoitettuna nauttimaan.

  • Joo, totuttelukysymyksiä varmasti. Itsekään en ole nauttinut sellaisenaan veden kanssa tms. Eli ymmärrän jos ei ihan sillai uppoo. :D

 5. Siis mä tykkäsin siitä ensin, mutta ehkä parin viikon jälkeen alkoi etominen. Pidin taukoa, mutta ei, en pystynyt enää syömään sitä missään muodossa. Hajukin jo oksetti…mulle se on vahva merkki siitä, ettei sitä pidä nauttia, jos niin vahva reaktio tulee :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta