Lomaunelmointia

Tänään on ollut kyllä aika ankea maanantai tai sellainen ettei päivä ole oikein käynnistynyt missään vaiheessa kunnolla. Hetki sitten käytiin väkisin vetämässä lähes kahdeksan kilometrin lenkki ja vasta nyt tuntuu, että on taas jotenkin hereillä. Kai tätä maanantai kankeutta oli liikkeellä muuallakin, tai näin ainakin olin huomaavinani. Lohduttavaa. 🙂 

Ankeaan fiilikseen on haettu vähän parannusta Aurinkomatkojen sivuilta. Mietittiin ensi kesän lomia ja tosiaan jonkunlaista reissua olisi suunnitteilla. Itseäni huvittaisi lähteä kovasti Kreikan saaristoon. Ollaan kerran käyty perheen kanssa Rodoksella mutta esim. Kreetan Hania kiinnostaisi kovasti. Viimeksihän otettiin all- inclusive matka ja täytyy sanoa, että jäi kyllä positiivinen maku kyseisestä järjestelystä. Se ettei tarvinnut huolehtia ruokapuolesta ollenkaan oli jotenkin todella stressitöntä. Todennäköisesti tänäkin vuonna loma tulee olemaan tuollainen paketti, tai sitten vähintäänkin aamupalalla varustettu.

Olisiko teillä jotain suosituksia juurikin Kreikasta? Kaivattaisiin sellaista rentouttavaa lomamestaa, jossa olisi kuitenkin mahdollista tehdäkin erilaisia juttuja. Itse viihtyisin altaalla vaikka koko loman mutta lupailin miehelle, että tällä kertaa vähän seikkaillaankin ja koetaan muitakin asioita kuin hotellin uima- allasta. 🙂 Kertokaahan missä päin siellä olette matkanneet ja onko joku paikka ollut erityisesti yli muiden?

(Kuvat lainattu Aurinkomatkojen sivuilta)
Oih, pienoinen lomakuume kyllä iski!
Kommentit (18)
  1. Kreetan paras paikka lapsiperheille on satavarmasti Agiin Apostoli. Uimarannat loivarantaisia, tuulelta suojaisia lahdenpoukamia, liikennettä vain paikallisesti ei läpiajoa niinkuin Plataniaksessa. Hyvät hotellit japalvelut, en yhtään ihmettele miksi esim. Ruotsalaiset viihtyy siellä.

  2. Nuorempana tuli joka vuosi käytyä siskoni ja serkkuni kanssa 2-3viikkoa kesässä Agios Nikolaoksessa Kreetalla.
    Lämmintä on ja hyvät rannat,Almyroksen ranta mikä noissa sun am kuvissakin näkyy ihana..rannan toisessa päässä vesi tullee vuorilta ja on sellanen pieni alue jääkylmää puhdasta vettä,mihin ihmiset rannalla ollessaan käyvät mereltä uimasta tullessaan nopeasti,virkistää ja on ihana.Muutenkin ihana paikka,joskin nykysin suomalaisille tuntemattomampi kuin esim.Hanian seutu ym.Jos esim.vertaat teidän Alanyan matkaan,niin Agioksessa rannat ihanan matalia ja hyvä hiekkapohja,jossa näkee pohjaan saakka..ihan eri tasoa.Viikottaiset markkinat,hyvä ruoka jne.Autonvuokraus siellä kannattaa,voi ajella Hersonissokseen ja muihin lomakyliin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *