Meikkipohjaa

Huomenta ja energistä viikon alkua! Täällä ollaan vielä kyllä aikalailla maanantai fiiliksissä ja väsymys painaa, ei auta kuin lipitellä kahvia jotta kroppa käynnistyy jälleen tehokkaalle moodille. Ajattelin tehdä pitkästä aikaa postausta pohjameikkituotteista joita käytän. Itselläni ne saattavat hieman vaihdella kausien mukaan, saan säännöllisesti testiinkin kaikenlaisia uusia tuotteita ja sitten sieltä löytyykin uusia suosikkeja. Kuitenkin yksi yhteneväinen asia, johon olen jäänyt koukkuun ovat CC- voiteet. En edes muista, koska olisin käyttänyt kunnon stydiä ”vanhanaikaista” meikkivoidetta. Nykyään, kun tarjolla on näitä keveämpiä tuotteita joilla on kuitenkin mahdollista saada peittäväkin lopputulos luonnollisella tavalla, niin ei oikein huvita kyllä käyttää sellaista kunnon paksua maskia. 

Käytän todella harvoin pelkkää yhtä pohjustustuotetta, mielestäni parhaan sävyn saa mixaamalla ainakin kahta väriä. Jo varmaan viimeiset puoli vuotta käytössäni on ollut Lumenen CC- voide, aikaisemmin käytin sävyä dark, mutta nyt talvella riittää hyvin tuo medium. Varsinkin, kun sekaan laittaa toista hieman tummempaa sävyä. Toisena mixaustuotteena käytän No7:n CC- voidetta, sävyä light/medium (tummempi sarjan sävy) ja lisäksi usein lisään tuohon settiin vielä hitusen Lumenen pitkäaikaista suosikkiani, eli Ihon Sävyn Heleyttäjää. Hamstraan tuota aina loppukesästä ihan kunnolla varastoon jotta sitä sitten riittää koko talveksi, voide on meinaan Lumenen kesäkauden tuote. :) 

( CC-voiteet saatu blogin kautta)

Alla siis meikitön iho, pelkkää huulivoidetta ja kasvoilla päivävoide.

Käytän aina meikkisientä, koska olen todennut sen vaan parhaaksi tavaksi saada tasainen lopputulos. Siveltimiä käytän aina välillä esimerkiksi silmänalusien peiteaineen levitykseen mutta muuten sieni toimii parhaiten. 


Ja sitten lopputulosta ilman mitään muita tuotteita, kuin yllä mainitsemani. Itse pidän, että lopputulos on hyvin tasainen ja kuulas. 

Onko muita CC- voiteisiin hurahtaneita? :)

On my way

15 vastausta artikkeliin “Meikkipohjaa”

 1. Sulla on kyllä sen verran hyvä iho, ettei se paljoa peittämistä vaadi; ihonvärin tasoitus ja heleytys riittää hyvin :) Täällä myös yksi CC-voiteisiin kovastikin hurahtanut ;) Tuntuu, etten mitään muuta enää käytäkään kuin CC-voiteita. Jopa BB-voiteet ovat jääneet vähemmälle käytölle, tosin Melvitan BB-voiteeseen olen kovasti tykästynyt :) Sain itsekin jokin aika sitten tuon No7:n CC-voiteen testiin ja se on osoittatunut erinomaiseksi! Kirjoittelen siitä kauneusblogiini jossain vaiheessa kokemuksia :) (Kiinnostuneet voivat käydä kurkkailemassa viimeisimpiä kokemuksiani BB- ja CC-voidesaralta täältä.) Meillä on muuten aika samanlaiset mieltymykset meikkituotteiden suhteen, sillä itsekin liputan heleän ihon ja kevyen, kuulaan meikin perään :) Ja siinä BB- ja CC-voiteet ovat parhaita!

  • Joo eipä mulla kauheasti ole epäpuhtauksia, minipillereiden aloituksen jälkeen jääneet kyllä ihan vikatkin pois. Saa olla kiitollinen. :) Joo, CC:t on parhaita! Keveä koostumus ja kuulas lopputulos, tykkään. :)

 2. Mä oon kanssa ihan hurahtanut CC-voiteeseen! :) En vois kuvitellakaan enää käyttäväni ns. normi meikkivoiteita. Ne tuntuu niin paksuilta ja tunkkaisilta. CC-voide on jotenkin niin kevyt, ei tunnu että olis lainkaan meikkiä naamassa!

 3. Mulla on kans käytössä toi lumenen cc-voide, on kyl hyvä :) ja aivan upee kuva toi viimeinen,huh !

 4. No7 CC-voide yllätti mut tosi positiivisesti. Itse tykkään myös sekoitella heleyttävää tuotetta lisää, joku tuo tai Lumenea tai sitten YR:n vastaavaa. (Meikkigeeli) :)

  • Joo, samat sanat. Positiivinen ylläri kyllä. :) Meikkigeeliä ei olekaan tullut kokeiltua koskaan vielä.

 5. CC- voide on iha huippista! Tosiaan tuntuu ettei nuamassa oo minkäänlaista pakkelia kun on Nii kevyttä mutta tasottaa ja peittää riittävästi:) itse käytän juurikin tuota lumenen CC:tä myöskin!

 6. Jutta oot mielettömän kaunis :) Etenkin toi viimenen kuva!! <3 Sul on nätit hampaat, käytkö valkaisemassa niitä jossain?

  • Kiitos! <3 Viime kerrat olen valkaissut ihan kotona, liuskoilla tai Swiss Whitening- muoteilla. Postausta pitäisikin taas tehdä aiheesta. :)

 7. Käykö cc-voiteen kanssa myös niin että kun kasvoille tihkuu vettä/valuu kyynel (itsellä kuivat silmät vuotaa ulkona helposti) niin siihen kohtaan tulee vaalea viiva? Nimittäin näin on käynyt jokaisen kokeilemani bb-voiteen kanssa ja ainakin 3 eri merkin tuubia lentänyt roskiin, enkä ole sen jälkeen uskaltanut kokeilla muuta kun sitä tavallista meikkivoidetta. Itsellä kanssa iho alkaa kiiltää helpoosti, siksi käytössä macin kiiltoa hillitsevä meikkivoide. Kiinnostaisi kyllä kovasti kokeilla cc-voidetta..

  • Mulla on myös kuivat silmät mutta en ole huomannut moista. :O Eli siis oletettavasti ei tule läikkää. Aamuisin kun pesee hampaita ja purskuttelee vanhanaikaisesti hanan alla sitä vettä menee monesti koko leukaan eikä leuka ole muuttunut valkoiseksi. :)

 8. Hyi!!!! Kannattaisi varmaan laittaa sieni vaihtoon. Tollaisella en omia kasvojani koskisi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta