Valkeampaa hymyä metsästämässä

Huomenta! Kuun vika, taas. Helmikuu on tunnetusti lyhyt kuukausi ja siltä se on kyllä tuntunutkin. Tajusin tänään, että olen ihan unohtanut helmikuun ”kosmetiikkakympin”, eli tämän kuun luottotuotteet tai uudet suosikit. Postailen ne siis ihan viimeistään huomenna! 🙂

Havahduin tällä viikolla myös siihen, että viime kertaisesta hampaiden valkaisusta onkin hurahtanut jonkun aikaa. Valkaisin hampaita siis syksyllä (postaus lopputuloksesta löytyy täältä) Swiss Whitening- kotivalkaisulla ja sain erinomaiset lopputulokset. Niin hyvät, että vasta nyt aloin katselemaan, että pientä kellastumista on alkanut kahvin ansiosta tapahtumaan. Tällä hetkellä multa löytyy kotoa parikin eri valkaisusettiä, eli erittäin mielenkiintoisia blogin kautta saatuja Shine White- valkaisuliuskoja, sekä beconfiDent:in geelimäinen muoteilla tehtävä valkaisu, mikä tämäkin tullut blogin kautta testattavaksi jo ennen joulua. beconfiDentin setti on siis hyvin paljon Swiss:in kaltainen muoteilla tapahtuva valkaisu, jota itseasiassa kerran kokeilinkin joulun aikaan. Tuo kerta jäi kuitenkin ihan vaan kokeiluksi, joten eipä sitä silloin voi edes valkaisuksi luokitella. Hyvän oloinen tuote kylläkin mutta omaa kärsivällisyyttäni koettelevat ne muotit vaikka hyvää lopputulostahan niillä saa aikaiseksi. Tuohon prokkikseen pitäisi vaan asennoitua niin, että tuleva viikko ollaan sitten se tunti illasta muotit suussa kirjaimellisesti mukisematta. 🙂

No sitten nuo liuskat… En ole itseasiassa koskaan aikaisemmin tehnyt valkaisua vastaavilla vaikkakin kuullut paljon hyvää niistä. Valkaisu pitää siis toteuttaa useana peräkkäisenä iltana kunnes lopputulos alkaa näyttämään halutulle, ainakin viikon ajan siis. Tarroissahan helppoa on se, että samalla on mahdollista puhua ja suusta ei tosiaan meinaakaan valua vaahtoa, kuolaa tms. Sitä en sitten vielä osaa sanoa onko teho yhtä hyvä tarroissa kuin valkaisugeelissä… Tiistai- iltana oli ainut hieman vapaampi ilta jolloin oli aikaa moiselle prokkikselle ja löinkin tarrat hampaisiin kiinni noin tunnin ajaksi. Valkaisu tuntui miellyttävälle, ei vihlontaa tai muutakaan häiritsevää. Kun lähes tunti oli kulunut revin tarrat vaan pois ja pesin hampaat. Lopputulos oli kyllä heti hieman valkoisemman oloinen, tosin en tiedä oliko se vaan pientä puhdistumista? Ajattelin viikonloppuna aloittaa tämän ”kuurin” nyt ihan kunnolla jotta voin sitten kirjoittaa lopputuloksista täälläkin. Yhden kerran valkaisu, kun ei kerro juuri mitään… Onko teillä kokemusta liuskoista? Mitä olette niistä mieltä vaikka verrattaen valkaisugeeleihin? 

(Yllä kuvaa lähtökohdasta)
Ei muuta kuin prokkis siis käyntiin! 😉

Kommentit (9)
  1. shinewhite mainos jossa tarjotaan näytepakkausta postikulujen hinnalla on harhaanjohtava siinä mielessä että sen tilatessasi sitoudut ostamaan jatkotuotteen… minulle tosin eivät näytepakkauksen jälkeen sitten edes lähettäneet mitään jatkotuotetta tai laskua vaan suoraan 111e maksumuistutuksen josta nyt riitelen firman kanssa…. olen ollut yhteydessä kuluttaja-asiamieheen.

  2. mä tilasin näytteen ja peruin jatkotilauksen ja lähettivät vaan paketin mis satkun lasku ja maksettava vaikka paketin lähettäs takasin.mitä ihmettä teen vaik sähköpostia niille laittanut niin meneeköhän mihinkään ja puh num,ei löydy mistään.kusetusta.mikä taho auttas kun en enää niitä halunnut..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *