Helmikuun kosmetiikkakymppi

Ihan ensimmäisenä niin paljon kiitoksia kaikille kommenteista liittyen tuohon eiliseen, tai öiseen ruokapostaukseen, olen niin kiitollinen! <3 Ihanaa kuulla etten ole yksin ja ainoa ihminen näiden ongelmieni kanssa. Kommentteihin vastailen ihan viimeistään huomenna, kohta ollaan meinaan menossa treenaamaan ja illalla vielä ystäväpariskunnan tuparit joten kiirettä pitää. Väsäsin kuitenkin tämän helmikuun ”kosmetiikkakybän”, kuten eilen lupailin ja postauksessa on tosiaan helmikuun lempparituotteeni. Osa on saatu blogin kautta testattavaksi ja osa on ostettu itse. Toivottavasti sieltä voi löytyä teillekin jotain uusia tuotteita kokeiltavaksi! :)


1. GOSH:in aurinkopuuteri, ihan ykköslöytö helmikuulta. Make up by Riina vinkkaili minulle tästä Goshin arskapuuterista ja kävinkin vihdoinkin sellaisen Sokokselta hommaamassa. Juuri sopivan tumma sävy etenkin varjostuksiin ja sävy on siis 02 Natural Glow. Suosittelen muuten kurkkaamaan tuon Riinan blogin, mielettömän hyviä meikkivinkkejä meille amatööreille! :)

2. Cutrinin voimakas monitoimisuihke, jossa on lämpösuoja. Aivan super hyvä tuote juurikin hiusten pohjustukseen. Käytän tätä yleensä puolikuiviin hiuksiin suihkun jälkeen ja sitten muotoilen esimerkiksi suoristusraudalla suoristaen tai laitan lämpörullat. Antaa ihan uskomattoman paljon pitoa tähän tukkaani joka on todella kenkku ja esimerkiksi suoristus ja kiharat pysyvät mulla aina todella huonosti. Tällä saa tosi hyvää kestävyyttä. :)


3. Jane Iredalen Pommisst kosteussuihke. Tämä on ensimmäinen ns. kasvojen kosteussuihke mikä minulla on koskaan ollut ja täytyy sanoa, että koukussa ollaan! Käytän tätä siis meikin viimeistelyyn, eli lopuksi suihkautan hyvältä etäisyydeltä kasvoille pari suihkausta kiinnittämään meikin paremmin. Kasvoille jää ihanan raikas fiilis ja meikki tosiaan pysyy huomattavasti pidempään. Oma meikkini lähtee helposti esimerkiksi aurinkopuuterikohdista karkailemaan päivän mittaan ja tällä suihkeella olen saanut meikin pysymään hyvänä jopa iltaan saakka. Vaikka ei välttämättä uskoisi, että tällaisella on vaikutusta niin onpa sillä vaan! Ainakin itselläni toimii. :) 

4. No sitten Essien kynsilakka. Yksi parhaista helmikuun löydöistäni! Olisi pitänyt ostaa jo paljon aikaisemmin, meinaan ihan paras kynsilakka. Yksi kerros riittää ja kuivuu tosi nopsaa. Plussaa suuri värikirjo, oma lempparini kynsilakoissa on kuitenkin tylsä musta. Toimii aina ja kaiken kanssa, sekä on jotenkin sellainen kivan style. 


5. John Friedan shampoo- ja hoitoaine. Itselläni on ollut pienoinen ennakkoasenne näitä päivittäispuolen tuotteita kohtaan, koska tykkään käyttää kampaamotuotteita. Mielestäni hiuksiin on syytä satsata ja siksi olen panostanutkin kampaamotuotteisiin. Mutta nyt täytyy kyllä sanoa, että nämä kaksi purkkia yllättivät odotukseni ihan täysin! Parhaat hiustenhoitotuotteet aikoihin. Ihana tuoksu ja tukasta tulee kuohkea eikä yhtään sähköinen. Se hiuksen rakenne jää jotenkin tosi ilmavaksi ja kuohkeaksi, hankala selittää. Suosittelen kyllä testaamaan! :) Pitäisi siis löytyä ainakin Stockkalta ja Sokokselta.


6. Gina Tricotin Dip & Twist- kynsilakanpoistoaine. No nyt on meille laiskoillekin helppo tapa poistaa kynsilakka! Ei tarvitse kuin tunkea sormi tuohon purkkiin ja dipata. Olin ihan äimänä, kun bongasin tämän mutta olihan sitä pakko sitten testata. Lakka tosiaan lähtee kynsistä helposti ja  vaivattomasti purkin sisällä olevan pehmeän sienen avulla. Olen käyttänyt tätä suunnilleen kuusi kertaa ja vieläkin sienessä on poistoainetta jäljellä. katsotaan kuinka pitkään riittää!


7. Moroccanoil syväpuhdistava shampoo. Paras hetkeen kokeilemani syväpuhdistava hiustenhoitotuote. Tällä, kun pesee kerran parissa viikossa saa hiuksesta muotoilutuotteiden jämät liuotettua veks. Hiuksesta huomaa todella, että se on syväpuhdistunut. Päälle laitan vielä alla esittelemäni maskin. Täydellinen hiusten syvähoitotuote jota voin kyllä suositella lämpimästi.


8. Moroccanoil  Painoton Kosteusnaamio. Kosteuttaa todella hyvin kuivaa hiusta. Omalle tukalleni ihan täydellinen tuote meinaan ei ole tuo vaalennettu latvakaan missään parhaimmassa kunnossa. :) Käytän tätä maskia suunnilleen kerran viikossa, kyllä sen sitten tuntee, kun tukka janoaa kosteutta. 


9. N07 CC- cream, sävy light/medium. Tästä kirjoitinkin jo viime viikolla pohjameikkipostauksen yhteydessä. Todella hyvä ja pysyvä tuote jolla saa luonnollisen lopputuloksen kasvoille. Joskus jos haluan hyvin kevyen pohjan käytän tätä yksistäänkin mutta useimmiten sekoitan muutaman muun tuotteen kanssa. Nekin löytyvät alkuviikon postauksesta. :)


10. Lumenen Wild Rose- huulipuna, sävy 15 pilvet. Tämä oli sellainen ihan parin sekunnin heräteostos, kun unohdin eräs lauantai meikkipussin himaan ja joku puna piti kuitenkin illanviettoa varten olla. Multa löytyy kyllä saman sarjan muita värejä, joten sinällään en ostanut ihan sikaa säkissä. Sävy on tuollainen söpö, hempeä roosa. Todella nätti. 

Oliko tuttuja tuotteita tai löytyikö joukosta jotain teidänkin lemppareita? :)

On my way

6 vastausta artikkeliin “Helmikuun kosmetiikkakymppi”

 1. Kiitos monipuolisista postauksista ja tiheästä postaustahdista! Tää on ainoa blogi, johon olen ihan koukussa.

  Tästä kosmetiikkapostauksesta tuli mieleen, että kun itselläkin kaapit tuntuu pursuilevan kaikkea mahdollista kosmetiikkaa, niin ootko koskaan laskenut, kuinka monta eri kosmetiikkapurkkia/-tuotetta sulta löytyy kerralla kotoa? Itekin vois joskus mielenkiinnosta laskea. Jos laskee kaikki mahdolliset luomiväreistä aurinkorasvoihin, niin riittääköhän 50 edes…? :D Aika hurjaa… Silti aina tekee mieli testailla uusia, vaikka edellisetkin on vielä käyttämättä.

  Rentoa viikonloppua!

  • Ihana kuulla, että tykkäät lueskella, mahtavaa! =) Nojoo, onhan noita. Annan niitä kuitenkin aika paljon eteenpäinkin ystäville ja perheenjäsenille. 50 ei väldee kyllä riitä jos meikitkin lasketaan. :D Niin, sehän on totta kyllä. Aina kaikki uusi kiinnostaa. ;)

   Ihanaa sunnuntaita sinulle!

  • Hahah, nojoo. Aika turha ostos oli se Inglotin arskapuuteri, harmi. Mutta tämä tosiaan on ihan huikea, pitää kuunnella jatkossa sinua orjallisesti! :)) Joo, kertaheitolla meni kyllä kynsilakkojen kärkeen!

 2. Moi Jutta! Käytätkö tuota goshia ihan koko kasvoille vai pelkästään varjostuksiin? Taitaa olla hyvä tuote siis? Pitäisiköhän käydä ostamassa jos ei kerran tuon kalliimpi ole. ;)

  • Moikka! Käytän varjostuksiin poskiluiden alle, otsaan, hieman nenään ja kaulaan… Hyvä tuote on kyllä, joten suosittelen! Ja hintakaan ei tosiaan ollut paha. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta