Sunnuntain asu ja maanantain fiilikset

Jälleen uusi viikko, toivottavasti ainakin itselleni hieman iisimpi kuin edellinen. Viikonlopusta tosin jäi levännyt fiilis ja nyt onkin taas energiaa painaa menemään. Meillä on muutaman viikon päästä tulossa pieni ”miniloma” alias viikonloppu Ruotsiin mikä tekeekin varmasti ihan hyvää molemmille. Vaikka kyse on vaan viikonlopusta uskon senkin hieman virkistävän, pääsee vähän vaihtamaan maisemaa. 🙂 Nyt tarvittaisiin muuten sitten shoppailuvinkkejä Tukholmaan! Haluaisin kirppareille ja vintage- putiikkeihin, lisäksi olisi mukava kuulla jotain kivoja kahvila- tai lounasmestoja. Jakakaahan teidän parhaat tipsinne!? 🙂

Eilen oli tosiaan aikamoinen rentoilu- herkuttelupäivä ja treeneistäkin pidettiin taukoa. Olen huomannut viime aikoina, että kroppa on ollut aika väsynyt ja nyt olenkin päättänyt jälleen panostaa kehonhuoltoon, eli lepäämiseen. Sillä on niin suuri merkitys, ei ole mitään hyötyä treenata kroppa puoliteholla… Nyt vaikka se kolme lepopäivää viikkoon jos elimistö niin vaatii! Olen huomannut noiden pidempien lenkkien muuten vaikuttavan aika paljon juurikin tuohon kropan väsymiseen. Jos vetää parikin kympin lenkkiä viikossa ja siihen salitreenit päälle on se kyllä aika tiukka paketti, vielä jos on muutenkin kiireinen elämäntahti ja yöunet hiponeet siellä kuudessa tunnissa. Nyt pitää kyllä laittaa taas oma hyvinvointi korkeammalle korokkeelle ja vaalia sitä. Paljonko teidän kroppa vaatii lepopäiviä viikkoon? Tuntuuko, että pari päivää riittää?

Kengät Nike / Housut Vero Moda / Paita H&M / Neuletakki Pieces / Takki Mango / Laukku Stockmann / Pipo H&M

Oikein kivaa viikon alkua ja tsemppiä maanantaihin! 🙂

Kommentit (19)
  1. Hermans:n lounas-/dinnerbuffee on ihan mielettömän hyvä ja upeat näkymät yli tukholman. Kannattaa kuitenkin tehdä pöytävaraus 🙂 kirppareita on södermalmilla eniten, mm. Mariatorget:n läheisyydessä ja Slussenissa.

    1. Hei kiitos paljon, pitää laittaa tuokin ylös. 🙂 Ja kirpparit, niitä on pakko kierrellä. 😉

  2. Tukholmassa kivoja kirppiksiä ja vintage-liikkeitä on esim Slussenissa Södermalmilla Emmaus, niitä on kaks liikettä vierekkäin, toisessa halvempaa, uudempaa ja enemmän ja toisessa pienempi ja hintavampi valikoima, enemmän vintage-putiikkimainen. Humana Mariatorgetilla on yks omista suosikeista, ja sitä lähellä on myös Modern Retro. Ja tietty Beyond Retrot on huippuja, yks SoFossa Södermalmilla ja yks keskustassa Drottninggatanilla. Café String ja Urban Deli SoFossa on kivoja. Myös Hornstull on kiva alue, kirppiksiä ja kahviloita, ja Hornstulls Strand on nätti. Jos Vintagemässan sattuu vierailun ajankohtaan niin suosittelen! Se oli nyt joskus huhtikuun alussa.

    1. Hei kiitos tuhannesti, tästä on tosi paljon apua!! Laitan paikat ylös ja koitetaan löytää nuo paraatimestat. :))

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *