Täydelliset nilkkurit

Olen oikeastaan lähestulkoon koko talven pitänyt silmällä nilkkureita ja etsinyt täydellisiä sellaisia. Tällä kertaa siis myös iltatilaisuuksiin sopivat naiselliset ja kauniit nilkkurit ovat olleet hakusessa. En halunnut ostaa mitään mitkä ovat vähän sinne päin tai ”ihan jees”. Yleensäkin nykyään kiinnitän enemmän huomiota ostokäyttäytymiseeni ja punnitsen ostoksiani hieman tarkemmin mitä aikaisemmin. Panostan myös etenkin laukuissa ja kengissä laatuun ja haluankin, että niiden materiaali on aitoa sellaista. Ei tee enää mieli ostaa mitään muovikenkiä joilla kävelee se pari kuukautta kunnes kirjaimellisesti hajoavat. Tosin tässäki tehdään poikkeuksia jos kengät ovat jotain aivan mieletöntä… Hih, naiseus. ;) Mutta laukuissa olen ihan ehdoton tuon materiaalin suhteen. 

Jokatapauksessa täydelliset nilkkurit löytyivät jälleen kerran aika yllättäen ja yllättävästä kaupasta, nimittäin Guess:ilta Aleksanterinkadun myymälästä. En käy heidän liikkeessään lähestulkoon koskaan mutta tällä kertaa eksyin ja mitkäs siellä odottivatkaan minua ja vielä -60 % alennuksella. Lähtöhintaa näillä naisellisilla sirouksilla oli lähemmäs 270 € mutta nyt lähtivät tosiaan matkaan vähän päälle satasella. Tuo korko on juuri sopivan korkuinen ja tykkään tuosta hieman korotetusta varresta, sekä noista vetoketjuista. Mikäs on teidän tuomionne? Ihastuiko joku muukin näihin? :)

On my way

8 vastausta artikkeliin “Täydelliset nilkkurit”

  1. Aika söpikset! Itsellä ollut sama etsintä päällä. Mutta kohtahan tässä tulee jo kesäkorkkareiden etsintä eteen. ;)

    • Joo, tykästyin kyllä samantien. :) Niin noh, se on keväämmän ongelma sitten. ;)

  2. Panostat laatuun? :D Laadullisesti ajatellen Guessiä huonompaa merkkiä tuskin löytyy.

    • Aijaa, ikävä kuulla. Mulla ei siis ole kauheasti kokemusta kyseisestä merkistä. :/

    • itseasiassa guessin vaatteet on tosi kestäviä, ei kutistu pesussa, pysyy hyvänä käytössä ja näin edelleen. kolmatta vuotta tuo guessin neuletakki roikkuu vaatekaapissani noiden muutaman muun samaa merkkiä edustavien paitojen kanssa, ja pesusta huolimatta pysyy aivan kuin uutena. (: voipi tietysti olla tuotekohtaista – en ole satsannut guessin kenkiin/laukkuihin koskaan niin niistä en mitään osaa sanoa.

    • Joo no katsotaan miten käy. :) Kengät ainakin vaikuttavat hyville mutta niin, eipä sitä tiedä. Mullakaan ei siis juurikaan kokemusta kyseisestä merkistä niin ei oikein viitsi ottaa sen enempää kantaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta