Maidoton smoothie

Olen tottunut laittamaan aina smoothieen jotain ”täyttävämpää” eli useimmiten se on ollut juurikin maitorahkaa, laktoositonta maitoa, protskujauhetta jne. Nyt, kun maitotuotteita tosiaan välttelen olen alkanut miettimään millä korvaisin juurikin maitorahkan jotta smoothiesta saisi tarpeeksi täyttävän. Kananmunia, joo. Ehkä hieman mantelimaitoa tai kaurajuomaa, joo. Palautusjuomajauhetta en ole uskaltanut käyttää, koska se nyt ehkä ei ole itselleni paras vaihtoehto tässä vaiheessa ainakaan. Kuulemma riisiproteiini voisi olla hyvä vaihtoehto herkkävatsaisille? 

Pidän ihan hirveästi hedelmäsmoothieista ja niiden juominen ei ole ongelma eikä mikään, päinvastoin! Sitä kroppa vaan kaipaa etenkin treenien jälkeen jotain muutakin kuin hedelmäsokeria, joten pelkillä hedelmillä ei kovin pitkälle pötkitä… Kananmuna on kyllä aika mukava vaihtoehto ja tuo mielestäni smoothieen sellaista kivaa kuohkeutta. Olisiko teillä kuitenkin jotain muita vinkkejä? Ehkä juuri tuota riisiprodea tms. ?

Hedelmäsmoothie

1 banaani
2 kananmunaa
1 purkki ananasta ja ne mehut sekaan tuomaan makeutta.
1 pss Smoothie- mix hedelmiä suoraan pakkasesta (jos joku näkee punaista, joo tykkään nyt vaan heittää sekaan pakastettua mikä tuo smoothieen mukavaa jäisyyttä).

Ja sitten vaan blenderillä sekaisin. Tavallisesti olen laittanut smoothieisiin myös superfoodeja mutta nyt, kun olen siirtynyt aamupuuroon heitän ne yleensä sinne sekaan. Aamun tehostartti! 🙂

Oikein ihanaa keskiviikkoa, kohtapa onkin taas viikonloppu! 🙂
Kommentit (21)
  1. Siis mitä, näkeekö joku punaista sen takia, että käytät pakastehedelmäpussia smoothiessa? Voi morjes. Pitäisikö ne tuoreet mangot ja banaanit noukkia aina omin pikku kätösin omasta kotipuutarhasta, jotta kelpaa? Ihme juttu, että tuollaisesta jaksetaan nillittää ja että sitä ylipäänsä tarvii puolustella.

    1. Niin noh, itseäni ei tosiaan häiritse, joten jokainen syököön pakasteena tai poimikoon sieltä omasta viidakosta. 🙂

  2. Hyvältä näyttä smoothie! Saisiko vinkkejä hyvään ja täyttävään aamupuuroon? Mulla se alko tökkiin yhdessä vaiheessa mutta nytten voisi taas olla aamupuurojen aika 🙂 !

    1. Ja olikin hyvää. 🙂 No siis itse syön ihan kaurapuuroa ja laitan sekaan stevialla makeutettua marjakeittoa ja superfoodeja. Hyvin menee alas. 🙂 Marjat toimii myös todella hyvin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *