Kaikki farkut -20 %

Huomenta! Ajattelin tulla vinkkaamaan jo heti näin aamutuimaan, että Nellyllä on tänään *kaikki farkut -20 %. Eli ihan hyvä sauma hankkia ne kesäpesut. ;) Kävin itse pari viikkoa sitten ensimmäistä kertaa kokeilemassa niitä kuuluisia Kissyjä, sitä korkeavyötäröistä mallia ja ah, rakastuin! Harmitti niin paljon, kun jäljellä ei enää ollut mustaa xs:ää sillä korkealla vyötäröllä. Eikä näytä tuolla Nellylläkään enää olevan, höh. Pitää siis käydä piakkoin uudestaan Carlingsissa josko varastoon olisi tullut täytettä. Oli muuten ihan törkeen hyvät päällä, siis se fiilis niissä on niin rento! Kun laittoi takaisin omat Zaran stretchit ero oli aika huima… 

Farkkuja -20 % alella shoppailemaan pääset *TÄSTÄ!

On my way

2 vastausta artikkeliin “Kaikki farkut -20 %”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta