Kevätfiiliksissä

Olen niin nauttinut ja fiilistellyt näistä keväisistä kirkkaammista päivistä! Ihan mahtavaa, kun päivä pitenee kokoajan ja huomaa kuinka ihmiset alkavat oikein kaivautua sieltä horroksesta. Tavallaan vuodenajat ovat aika mahtavakin juttu. Vaikka sitä toisaalta toivoisi, että aina olisi lämmin niin kyllähän nämä erilaiset vuodenajat tuovat omanlaisen fiiliksensä. Itse olen syntynyt kesäkuussa ja täten kyllä ehdottomasti kesän lapsia, toisaalta rakastan silti joulua ja tuota pimeää kynttilöiden polttelun aikaa. Tavallisesti ikävin vaihe on ollut juurikin tämä tammi- maaliskuu mutta tänä vuonna, kun kevät on tullut jo nyt niin fiilikset ovat kuukauteen nähden jo aika korkealla. Kaivoin Conssitkin jo talvivarastosta ja otettiin keväisen fiiliksen asukuvia toissa päivänä. Sinisistä farkuista tulee myös jotenkin kesäinen fiilis ainakin itselleni. :) Joko teillä on samankaltaisia kevätfiiliksiä? :)

Kengät Converse / Farkut Gina Tricot / T-paita H&M / Jakku Mango / Takki Mango /Kello MK / Aurinkolasit Pöllöt

Mites iskeekö keväinen asu? :)

On my way

3 vastausta artikkeliin “Kevätfiiliksissä”

  1. Aivan mielettömän ihana tuo sun hiusväri!! Niin kaunis liukuvärjäys, vau!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta