Niken AIR MAXIT

Ihan vahingossa tänään klikkasin ostoskoriini *Zalandon verkkokaupasta jotain aivan ihanaa… Tällä hetkellä joka puolella on meneillään kunnon tennaribuumi ja minä jos joku tykkään tästä! Itseäni on aina viehättänyt jostain syystä kaikki platformilla varustetut kengät. Ne ovat vaan niin hyviä jalassa, tukevia ja kaiken lisäksi antavat samalla mukavasti lisäpituuttakin. 

Tosiaan *Niken AIR MAX 90 Essentialit lähtivät tilaukseen. Arvatkaa vaan oliko värin valitseminen vaikeaa!? Päädyin kuitenkin näissä toisissa Niken kesätennareissani hieman neutraalimpaan mustan- lilaan väriin, koska juuri tätä sävyä en ole bongannut juuri mistään. Lisäksi halusin jotain hieman neutraalimpaa noiden Niken Dunk Sky High- tennareideni rinnalle. Päädyin tilaamaan tennarit Zalandolta, koska olen tilannut heiltä tuotteita aikaisemminkin ja palvelu pelaa. Lisäksi heidän valikoimistaan löytyi tästä väristä vielä kokoani, eli 38. Toivon mukaan näissä kokoluokitus menee kutakuinkin samoin kuin esim. tuossa Sky High- mallissa ettei tarvitsisi palautella. 
Mites, iskeekö värivalintani? Vai onko liian synkkä makuunne? :)

On my way

10 vastausta artikkeliin “Niken AIR MAXIT”

  1. Mä mietin pitkään mitkä Air Maxit tilaisin, noi oli mun toinen vaihtoehto.. Lopulta päädyin vähän vaaleampaan vaihtoehtoon ja tilasin Asokselta sellaset valkomustapinkit!

  2. Choice! En ymmärrä miksi yrität epätoivoisesti kirjoitella blogiisi englanniksi kun ei se onnistu. Koulutus?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta