Banaanipannareita

Eilen innostuin pitkästä aikaa tekemään pienen määrän banaanipannareita/lettuja, miten kukin niitä nyt haluaakaan nimittää. Tuo resepti on mielestäni ehdottomasti paras kokeilemani gluteeniton pannariresepti. Banaani tekee koostumuksesta sitkosmaisen ja pannarit pysyvätkin hyvin kasassa. Itse tykkään eniten tehdä noita pienellä minipannulla jolla niistä saa söpön pikkuisia. :) Lisäksi resepti on ehkä maailman helpoin, eli pitäisi kyllä onnistua huonommiltakin kokeilta! ;)

Banaanipannarit (4 pientä pannaria)

– 1 banaani
– 2 kananmunaa

Sekoitetaan sauvasekoittimella, blenderillä tms. tasaiseksi seokseksi, jonka jälkeen paistetaan pannulla. Kookosöljystä saa mukavaa lisämakua pannareihin, eli jos sitä löytyy niin suosittelen paistamaan ehdottomasti sillä. Muuten oliiviöljy on hyvä kakkonen. Itse en lisää seokseen mitään makeutta, koska banaanissa on sitä hieman jo itsessään. Tokikin makuja on monia, joten mahdollisesti hieman hunajaa voisi sekaan ehkä laittaa jos haluaa enemmän makoisuutta. Itse nautin pannarit tällä kertaa marjojen kera. Monesti laitan päälle esim. kuivattuja hedelmäpaloja, kookoshiutaleita ja hunajaa tai sitten banaanisiivuja. Jäätelökin sopii super hyvin! Mielikuvitusta vaan kehiin. :)
Muita banaanipannareiden fanittajia? :)

Oikein ihanaa lauantaita, nauttikaahan aurinkoisesta päivästä!
On my way

10 vastausta artikkeliin “Banaanipannareita”

  1. Täällä yksi banaanipannareiden fani ilmoittautuu! Heitin kerran sekaan kardemummaa tuomaan lisää makua, suosittelen kokeilemaan, oli todella hyvä! :) täällä syödään useimmiten marjojen kera.

    • Joo, suosittelen! :) Heheh, no eipä joo. Kannattaa paistaa suhteellisen miedolla lämmöllä niin ei kärtsää. ;)

  2. Mä oon kans hulluna noihin! Nyt oon keksinyt pistää piparkakkumaustetta sekaan – tulee aivan törkeen hyvää, kannattaa kokeilla! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta