Banaanipannareita

Eilen innostuin pitkästä aikaa tekemään pienen määrän banaanipannareita/lettuja, miten kukin niitä nyt haluaakaan nimittää. Tuo resepti on mielestäni ehdottomasti paras kokeilemani gluteeniton pannariresepti. Banaani tekee koostumuksesta sitkosmaisen ja pannarit pysyvätkin hyvin kasassa. Itse tykkään eniten tehdä noita pienellä minipannulla jolla niistä saa söpön pikkuisia. 🙂 Lisäksi resepti on ehkä maailman helpoin, eli pitäisi kyllä onnistua huonommiltakin kokeilta! 😉

Banaanipannarit (4 pientä pannaria)

– 1 banaani
– 2 kananmunaa

Sekoitetaan sauvasekoittimella, blenderillä tms. tasaiseksi seokseksi, jonka jälkeen paistetaan pannulla. Kookosöljystä saa mukavaa lisämakua pannareihin, eli jos sitä löytyy niin suosittelen paistamaan ehdottomasti sillä. Muuten oliiviöljy on hyvä kakkonen. Itse en lisää seokseen mitään makeutta, koska banaanissa on sitä hieman jo itsessään. Tokikin makuja on monia, joten mahdollisesti hieman hunajaa voisi sekaan ehkä laittaa jos haluaa enemmän makoisuutta. Itse nautin pannarit tällä kertaa marjojen kera. Monesti laitan päälle esim. kuivattuja hedelmäpaloja, kookoshiutaleita ja hunajaa tai sitten banaanisiivuja. Jäätelökin sopii super hyvin! Mielikuvitusta vaan kehiin. 🙂
Muita banaanipannareiden fanittajia? 🙂

Oikein ihanaa lauantaita, nauttikaahan aurinkoisesta päivästä!
Kommentit (10)
  1. Mä oon kans hulluna noihin! Nyt oon keksinyt pistää piparkakkumaustetta sekaan – tulee aivan törkeen hyvää, kannattaa kokeilla! 🙂

    1. Okeyy, meil seisookin piparimaustetta himassa. 🙂 Kiitos vinkistä!

  2. Pitääpä kokeilla, ei voi epäonnistua ellei kärähdä 😀

    1. Joo, suosittelen! 🙂 Heheh, no eipä joo. Kannattaa paistaa suhteellisen miedolla lämmöllä niin ei kärtsää. 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *