Niskaponnarilla

Aurinkoista sunnuntaita! Aivan autuaalisen relaxoiva viikonloppu takana ja energiaakut on jälleen ladattu uuteen viikkoon. Tuo aurinko saa kyllä ihmeitä aikaan pääkopassa, vaikka kylmyys ja tuuli kyllä hieman sotivatkin kevätfiilistä vastaan… Eilinen Naistenpäivä meni rennosti, käytiin syömässä Soul Kitchenissä ja pyörittiin hieman kaupungilla. Illalla katsottiin leffoja ja herkuteltiin. Kivaa vaihtelua, pitkästä aikaa viikonloppu ilman mitään aikatauluja ja ohjelmaa!

Tänään suunnataan ystäväni Heidin kanssa elokuviin katsomaan Korso. Itse olen suomalaisten elokuvien ystävä ja tykkään niiden fiiliksestä. Tuo fiilishän on usein sellainen hieman negatiivis painotteinen ja jengi on näissä leffoissa jollain tapaa ”rappiolla”. Mä kuitenkin rakastan katsoa juurikin tuollaisia hieman melankolisia pätkiä. Esimerkiksi sitten taas sellainen kunnon jenkkien hömppäkomedia ei iske läheskään yhtä hyvin. Yksi suomalainen aivan lempparini on Vuosaari, ihan mielettömän hyvä ja sillä karuudellaan juurikin iski minuun. Toivotaan, että Korso osuu ja uppoaa myöskin?! :)

Eilisessä tuulessa asukuvien ottaminen oli aikamoista taistelua, milloin takki tai tukka oli jotenkin hassusti. Pitäisikin joku kerta tehdä näistä epäonnistuneista asukuvista postaus. Mitä niitä muiden blogeissa on nähnyt ovat ne aika hauskaa katsottavaa. Täältäkin meinaan löytyy kunnon arsenaali tuollaista ei julkaisukelpoista kamaa… :)

Kengät Nike / Housut H&M / Laukku RL / Teeppari Gina Tricot / Farkkupaita Vero Moda / Takki Mango / Aurinkolasit Glitter (*giveaway)

Iskeekö niskaponnari tai asu noin muuten? :)

On my way

17 vastausta artikkeliin “Niskaponnarilla”

 1. Oon miettinyt jo pitkään, että miten näytät jotenki erilaiselta, niin nyt sen keksin. Sulla on jotain uutta huulissa ;) Ihosi näyttää muuten tosi hyvältä ja terveeltä :)

  • Kiitos! :) Ihoni voi kyllä hyvin ja nyt varsinkin, kun en syö enää maitotuotteita juurikaan niin huomaan ihossakin muutosta hehkuvampaan suuntaan. Pitääkin tehdä aiheesta postausta jos tämä nyt pidemmällä tähtäimellä toimii omalla kohdallani. :) Niin ja kuvia ei ole käsitelty mitenkään, eli ei ole säädöilläkään haettua ”hehkua”.

  • Pitäsköhän munki alkaa maidottomalle ruokavaliolle, jos sillä on tuollainen vaikutus?! Tosin jokainen on yksilö: toiselle toinen on parempi kuin toinen, mutta eihän sitä tiedä ellei kokeile. Jos postaustoivetta saisi toivoa, niin haluaisin kovasti tietää kuinka olet meikannut ja millä tuotteilla näihin tän postauksen kuviin :) Uskomaton iho!

  • Totta! Kaikki on hyvin yksilöllistä. :) Toki saa antaa postaustoiveita. Onkin ollut nyt suunnitteilla meikkipostauksia pitkästä aikaa. Ehkä videotakin kun kerta valoa alkaa olemaan ihan mukavasti jo. :)

 2. Lasit on kivat! Tiedätkö löytyykö tällä hetkellä jo Glitteristä vai?

  • Mäkin tykkään noista. Ainut miinus, että tuo malli meinaa olla itselleni aina liian löysä. :/ Pitäisi kyllä löytyä jo Glitteristä. :))

 3. Kiva asu, mutta häiritsee tuo nykyinen kuvaustyyli. Esim kasvokuvissa naamasi saattaa olla ihan sumea, ja tarkennus voi olla sitten vasta otsassa? En ymmärrä mitä ”kuvaajamiehesi” ajattelee kun ottaa kuvia noin. Ehkä kannattaisi tarkentaa siihen kohtaan mikä halutaan nähdä, ei esimerkiksi yhteen sormeen teetä juodessa :D Erikseen ovat ne kuvat jotka on tarkoituksella otettu ”taiteellisemmin”, mutta nuo näyttävät vain huolimattomuudelta ja osaamattomuudelta…

  • No hohhoijjaa. Mihin sitä sitten pitäisi tarkentaa jos on arskat päässä? Minkä kohdan haluat ”nähdä”? :D Yleensähän tarkennus on silmään tai ihan mihin nyt vaan haluaa tarkentaa. Kukas siihen on säännöt luonut? :) Nämä teekuppikuvat on kaikki mun itseni ottamia, eli olen ottanut toisella kädellä jolloin tarkennus ei ole ihan niin simppeliä. Otan paljon myös itselaukaisimella jolloin saattaa välillä olla myös tarkennushäikkää. Ei siis kannata arvostella jos ei tiedä kuka on kuvannut.

   Osaamattomuudesta ei ole kyse jos on monta vuotta aikanaan ammatikseen kuvannut, ehkä huolimattomuus saattaa välillä vaivata kun joutuu vastentahtoaan vaimoaan jatkuvasti kuvailemaan. :D Hän ei siis ole enää niin innokas kuvaaja ja varsinkin, kun vaadin sitä häneltä aika usein kuitenkin. Itse tykkäsin näistä kuvista kuten hänen kuvaamistyylistään yleensäkin, joten makuasioita taitavat olla. :)

  • Hahah, mulla on niin pitkä kaula, että ainakin nuo kaksi viivaryyppyä ovat olleet tuossa vuosia. Muuten en ole ryppyjä havainnut vielä. :D

 4. Öö, häh? Kaula ruttuinen? Näkisitpä mun! :D Toisillä nyt vaan näkyy juonteet ohuessa kaulan ihossa selkeämmin kuin toisilla. Näin on mulla ainakin ollut siitä asti, kun lapsuus ja kasvuikä loppui.T:Toinen pitkäkaulainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta