Pienen pieni blogikirppis

1. Canonin EF 50 mm f/1.8 objektiivi

Linssi on ostettu joulukuussa 2013, eli kovin pitkään se ei ole käytössä ollut. Myyn, koska ostin juuri tänään itselleni tuon hieman valovoimaisemman 1.4:sen ja siksi tämä jää nyt kaapin perukoille. Hyvä peruslinssi, josta löytyy ihan mukavasti valovoimaakin. Ostin 109 eurolla Stockmannilta, nyt pyyntihinta lähtee 50 € + nouto Helsingin keskustasta tai vastaavasti postituskulut. Postitettaessa saat itse valita postitustavan, enkä vastaa linssin kunnosta postissa kulkemisen jälkeen. Uskoisin, että postilta löytyy jotain turvallisia tapoja linssin toimitukseen mutta ne saattavat maksaa hieman extraa. 

2. Hopeinen papuketju

Ostettu useampi vuosi sitten kultasepänliikkeestä Helsingistä. Aitoa hopeaa ja pituutta korulla on noin 42 cm. Kaunis ja ajaton kaulaketju, minun ei vaan tule käytettyä. Pyyntihinta lähtee 70 €:sta (Ostin n. 200 eurolla) + postituskulut. Myös nouto Helsingin keskustasta on mahdollinen.

3. Ice of North- tynnyririipukset

Ostin nämä riipukset samalla papuketjun kanssa. Todella nättejä mutta eivät enää oikein omaan tyyliini sopivia ja siksi nämäkin kaapin perukoilla. Myyn yhdessä tai erikseen, eli pyyntihinta yhdestä 25 €, jos haluat molemmat niin hinta yhteensä 40 €. Ja hintaan lisänä vielä postituskulut tai nouto Helsingin keskustasta.

Tarjouksia voit laittaa kommenttiboxiiin sähköpostin kera, tuotteet menevät eniten tarjoaville. 
Aikaa tarjota on 12.3 klo. 17 saakka. 

Niin ja lisäkysymyksiäkin saa esittää. :)

On my way

5 vastausta artikkeliin “Pienen pieni blogikirppis”

  1. Jos oot muuttanu mieles ja sen yhen sun rannekellon oot valmis myymään ni mä oon eka vara siihen! :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta