Kevään ykköshankinta

Jos multa kysytään tämän kevään ykkös takkihankintaa niin on se ehdottomasti trenssi. Mieluiten hieman pidempi sellainen. Muistan, kun vanhemmillani oli juurikin tuollaiset beiget nilkkoja hipovat poplarit joskus silloin kun olin lapsonen. Niin harmillista, että kaikki nuo vanhat vaatteet on heitetty vekka tai laitettu kiertoon… Niitä olisi ollut nyt niiiiin mukava kaivaa sieltä ullakolta. Noh, onneksi valikoimaa kyllä löytyy kaupoista ja netistä, muutamia takkeja olenkin bongannut suhteellisen edulliseen hintaan. Väreissä ykkönen on beige tai vaaleanharmahtava, toki mustakin menee. Nellyltä löysin pari tuollaista pidempää mallia, jotka iskivät eniten. H&M:ltä lähti tilaukseen nuo hieman lyhyemmät alemmat mallit. Nyt en vaan enää kuollaksenikaan muista otinko molemmista beiget ja mustat testiin vai miten se meni. :D Joko te olette löytäneet oman kevättakkinne? Oletteko enemmän trenssin vai kunnon nahkarotsin kannalla? 

H&M takit täältä

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta