Säilytysratkaisuja

Bongasin taannoin Kodin Ykkösestä jotain todella kätevää ja nättiä sisustusjuttua. Kyseessä on siis Luhta Home– säilytyskorit. Itse tykkään ihan kauheasti erilaisista säilytysratkaisuista; koreista, laatikoista ja purnukoista. Itselläni kaikki kosmetiikka ei mahdu vessassa säilytettäväksi mutta näillä koreilla saa ainakin huomattavasti lisää pelivaraa. Meillä ei ole mitään peilikaappiakaan joten sellaisen puuttuessa ymmärtänette, että kaikenlainen muu säilytys on tervetullutta. :) 

Ostin pari pienempää minikoria peilihyllylle ja yhden keskikokoisen tuohon meidän rullilla pyörivään säilytyskärryyn. Olisin toki halunnut jokaiselle hyllylle omansa mutta valkoinen väri oli tuosta keskikokoisesta koosta valitettavasti loppu. Mietinkin etsinkö niitä valkoisia muualta vai ostanko siihen pariksi muutaman mustan. Vielä asia on auki ja koitan bongailla josko noita valkoisia löytyisi vielä jostain muualta lisää… Mätsäisi täydellisesti meinaan meidän keväisen limen vessan maton kanssa. :) Materiaaliltaan korit ovat paperia ja niissä on tukeva puupohja. Pysyy muuten tosi hyvin purnukat pystyssä ja järjestyksessä! Onko joku muu bongannut nämä kätevät Luhdan korit?

Jos joku kiinnostui niin värejä oli tosiaan useampiakin. Joukossa oli myös ainakin pari pirtsakampaa sävyä, ainakin oranssi ja turkoosi. Myydään Kodin Ykkösessä ja ymmärtääkseni myös Citymarketeissa, sekä Anttiloissa.

On my way

8 vastausta artikkeliin “Säilytysratkaisuja”

  1. Ai noita on vielä!! Mä ostin joskus 5 vuotta sitten Prismasta ton isoimman valkosen tarkotuksena testaa onko se sopiva, niin kun menin hakemaan lisää, ne oli jo loppu enkä oo nähnyt sen jälkeen :D Sieltäkin siis voi löytyä! :)

    • Ou, miten mä oon onnistunut missaamaan nämä aikaisemmin. :D Okei, no siis nytkin sanoi, että ei ole varma tuleeko tota ees lisää… Ehkä siis joku kausituote?

  2. Minäkin omistan yhden tuollaisen valkoisen jättikoossa, joten olen laittanut siihen pyyhkeitä. Nuo pienet olisi tosi kätsyjä kosmetiikan säilyttämiseen, varsinkin jos pitää koreja esillä :) Kaappiin olen hommannut edullisempia ”laatikoita”, joissa säilytän kosmetiikkaa, mutta pesukoneen päälla on kaksi Ikean luonnonvalkoista säilytyspussukkaa. Ne ovat tosin sen kokoisia, että välillä saa penkoa löytääkseen tarvitsemansa. Täytyypäs katsastaa, jos noita pienempiä valkoisia Luhta-koreja löytäisi vielä jostain! :)

    http://beauty-highlights.blogspot.fi/

    • Joo juurikin kosmetiikan säilömiseen aika kätsyjä. Tuo puupohja on iso plussa meinaan semmoset paperipohjaset ei pidä putiloita niin hyvin pystyssä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta