Blogini Anna- lehdessä

Päivä loppusuoralla ja nyt keräillään vaan energiaa treeneihin, kympin juoksulenkki vaiko sitten salille? Vaikea päätös mutta nyt tuntuu kyllä jotenkin vahvasti sille, että lenkkipolku vetää enemmän puoleensa. Pään tyhjentävä ja ajatukset kasaava tunti, vain ja ainoastaan itsensä kanssa. Taidan siis valkata vaihtoehto B:n. ;)

Tänään on ollut aika mielenkiintoinen päivä, nimittäin ulos putkahti elämäni ihka ensimmäinen kokopitkä lehtijuttu, jossa loistan ”päätähtenä”. :) Kyseessä on Anna- lehden reportaasi minusta ja blogistani, toimitus seurasi meikäläistä muutaman päivän ajan ja kokosi näistä materiaaleista kahden aukeaman jutun. Oli aika hupaisaa tuijottaa omia kuviaan yhden Suomen suosituimman naistenlehden aukeamilla… :D Mutta toisaalta, blogissahan sitä jakaa päivittäin itsestään kuvia ja tekstiä, ihan kaiken kansan nähtäville.

Välillä tähän bloggaamiseen jotenkin ”sokaistuu”. Tuntuu, että ei sitä oikeasti kirjoita niille tuhansille ihmisille. Itsekin kirjoitan täällä välillä sellaisista aiheista, että jälkeenpäin olen funtsinut onko niistä vatsavaivoista nyt ihan pakko avautua kaikelle kansalle. :D Itse vaan fiilistelen todella paljon bloggaajia, jotka antavat itsestään enemmänkin kuin vaan ne päivän asut ja meikit. Ne parhaat jutut ovat itseasiassa juuri niitä ”paljastavia ja riisuttuja” tekstejä. Vai mitä olette mieltä? Missä teidän mielestänne menee raja?

Toki tässä kirjoittamisessakin on erilaisia kausia. Välillä on fiiliksiä ettei vaan tule mitään avointa tekstiä ja pinnalliset jutut tuntuvat luontevammille. Välillä taas sitä syvällisempää tekstiä tulee huomattavasti enemmän. Luonnoksissa on itselläni ainakin useampiakin ”avautumis- tekstejä”, jotka on sitten kuitenkin jäänyt julkaisematta. En tiedä toivotteko te enemmän sitä syvällisempää puolta vai onko blogini tasapainossa hömpän ja ”raskaamman” tekstin kanssa? Voisi olla ihan hyvä sauma kysellä myös teiltä toiveita ja mitä te haluaisitte enemmän? Tiedän, videopostauksia taitaa ainakin jokunen odotella ja nyt on ihan lupauksessa tehdä ainakin jonkunlainen päivitetty meikki- video. Helpottaa huomattavasti tätä bloggailua, kun valo lisääntyy ja pystyy taas jopa töiden jälkeen kuvailemaankin jotain luonnonvalossa. :)

Kiitos vielä teille lukijoilleni todella paljon tämän kaiken mahdollistamisesta. Rakastan tätä hommaa todella paljon ja siitä onkin muodostunut yksi tärkeimmistä jutuista minulle. Ihanaa, että moni jaksaa vielä keikkua mukana vaikka blogi onkin muuttunut vuosien saatossa, kuten myös sen kirjoittaja. Toivottavasti pysytte kelkassa vielä jatkossakin! <3

Ja Anna- lehdelle myös suurkiitokset, oli huikea kokemus! 
On my way

20 vastausta artikkeliin “Blogini Anna- lehdessä”

 1. Musta tää blogi on todella kiva sekoitus kaikkea pinnallista ja syvällistä sopivassa suhteessa :-) mitä viime aikoina olen kuitenkin kaivannut ovat urheilupostaukset. Ennen niitä tuli myös seassa, mutta nyt ne ovat jääneet. Toki pidän blogista hurjasti näinkin :)

  • Kiva kuulla! :) Ja kiitos myös palautteestasi. Se on totta, että treenijutut ovat vähentyneet. Pitääkin nyt alkaa satsaamaan niihin, koska kuitenkin päivittäin treenaan. :)

 2. Jei, ite just luin tänään ton Annan jutun ja päätin tulla katsastaan kun en ollu ennen ikinä kuullukkaa mutta vaikuttaasen verran mukavalta että taidanpa jäädä seurailemaan :)

 3. Ihan mahtava juttu, onnea! Oon menossa viikonlopuksi lapsuudenkotiin ja äidille tulee Anna, niin en malta oottaa, että pääsen lukee tuon jutun :)

 4. Oon ihan alkuperäinen lukija ja vieläkin tuun remmissä mukana! Paras blogi juuri siksi että teksti on välillä syvällisempää ja taas välillä pinnallisempaa, arvostan sitä, että kirjoitat hieman ”vakavampiakin” juttuja! Kukaan ei jaksa katsella pelkkiä nellyn mainoslinkkejä :)

  Aurinkoista viikonloppua!!

  • Aivan ihana kuulla! :) Eli en siis ihan turhaan välillä ”avaudu”, ihanat viikonloput! :))

 5. Tosi pirtsakka juttu Anna-lehdessä. Hienoa työtä Jutta, että olet itsesi saanut näin pitkälle blogisi kanssa :) Morsiameni toivon hääjuttuja ;) heh!

  • Kiitos Sofia! :) Jees, kyllähän se duunia vaatii mutta mikäs siinä, kun hommasta niin paljon tykkää. ;) Heheh, no niitä en valitettavasti kauheasti pysty tarjoamaan, vaikkakin voisihan joku päiväunelmointi hääpuvusta olla hauska. ;)

 6. Minäkin olen roikkunut täällä mukana jo useamman vuoden :) Huomaan enemmän enemmän arvostavani aitoja blogeja, vierastan nykyään sellaisia kiiltokuvablogeja, jossa näytetään vaan pintaa eikä mennä ollenkaan pintaa syvemmälle. Ei kenenkään elämä ole oikeasti jatkuvaa pintaliitoa, arvostan blogeissa rehellisyyttä ja juttuja myös oikeasta elämästä ja syvällisemmist asioista. Sun blogi on kyllä mukava sekoitus molempia!! :)

  • Aivan ihana kuulla! Kiitos. :) Itse olen siis samoilla linjoilla, pelkät uudet hankinnat ovat pidemmän päälle aika tylsääkin luettavaa. Toivon mukaan pysyt messissä jatkossakin!

 7. Hei,
  minäkin luin jutun. Tuntui hieman itsetarkoitukselliselta, että kirjoitukseen tuntui olevan valittu tarkoituksella kaikki sellaiset kohdat blogistasi, jotka ovat täynnä kirjoitusvirheitä tai ovat muuten vain huonosti muotoiltuja. Ehkä lehtijutun tarkoitus oli esittää bloggaajat hieman ironisessa sävyssä…

  • Hei! No itseasiassa pakko sanoa, että eipä haastattelija sellaiselle kyllä vaikuttanut. :) Sen enempää en osaa asiaa kyllä kommentoida.

 8. Olen myös vakiolukija vuosien ajalta. Viime aikoina on tullut mieleen, että mahtaa olla ”Jutan toimituksessa” kiirettä. Niin ahkerasti onnistut postauksia toimittamaan, että ihan välillä saa ihmetellä, että yksinkö se Jutta tätä blogia ylläpitää. Joka tapauksessa hieno homma, blogi on loistava, jutut mukavan vaihtelevia, kirjoitustyyli persoonallinen ja kuvat ammattitaidolla otettuja. Verkossa olet Anna-lehden kilpailija.
  Kyselet joskus lukijoiden toiveita. Ideaksi ja toiveeksi jättäisin pienet teemasarjavideopostaukset, haastattelutyylillä tehtynä, jostain aihepiiristä. Esim. kavereiden sisustusvinkit; käydessäsi kavereiden kotona, saattaa heillä olla jokin kiva & persoonallinen sisustuskokonaisuus tai juttu, josta he voisivat kertoa lukijoille. Tämmöisiä ajatuksia tällä kertaa ja sitten tähän loppuun: kiitos, kiitos!

  • Kiva kuulla, kiitos! ”Toimituksessa” on välillä kyllä kiirettä, se on totta. :D Postaus päivässä tahti on kuitenkin aika yleinen juttu useimmissakin blogeissa ja yksi suosion avaimista. Siksi ainakin itse pyrin panostamaan siihen postaustahtiin, välillä tulee parikin juttua jos on aiheita, kuvamatskua ja ennenkaikkea sitä ylimääräistä aikaa. Kiitos postausideoista, niitä on kiva saada aina! Pistetääs nuo korvan taakse. :)

 9. Vähän outoa,että nimitetään tähtibloggaajaksi vaikka et nyt kovin tunnettu ole,mut kiva lehtijuttu silti :)

  • Olisiko vaikka ”myyntikikka”? :) Pitäähän lehtijutuista tehdä mielenkiintoisia, kansi herättää huomion ja usein ostospäätös tehdään myös näiden otsikoiden perusteella. En tiedä sitten mikä on tunnettavuuden raja, en itsekään usko, että koko Suomi blogiani tietää mutta minulle tämä oli hurjan kiva mahdollisuus ja tilaisuus. Kiva kuulla jos juttu kuitenkin miellytti. =)

 10. Hei:)
  Kiva juttu oli anna lehdessä.
  päätin jutun lukemisen jälkeen katsastaa Tän blogin ja on noloa tunnustaa että en oo koskaan kuullukkaan susta:’)
  Mutta hyvä blogi(:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta