Kuulumisia ja eilisen asu

Huomenta! Tämä viikko on jotenkin madellut aivan ihmeellisellä tavalla. Olen odottanut perjantaita tyyliin maanantaista saakka. Kerrankin tällainen viikko ettei tunnu, että päivät loppuvat kesken. 🙂 Huomenna on tosiaan lähtö Ruotsiin, kiitos vielä niille lukijoille jotka antoivat hieman vinkkiä mihin kannattaa siellä päässä suunnata! Tarkoitus olisi nyt kiertää hieman Vanhaa Kaupunkia ja suunnata Södermalmille. Googlen ihmeellisestä maailmasta löysin mm. Judits Second Hand- liikkeen ja Myrornas- kirpputorin jotka kuulemma kannattaa tsekata. Siihen H&M- turistirysään ei oikeastaan ajateltukaan suunnata… Toivotaan vaan, että Tukholmassa on kiva sää jotta tuo ihan jalkaisin matkaaminen onnistuu. Suomeen on ilmeisesti luvattu lunta joten toivon vaan, että samaa shaissea ei sada siellä!!

Eilen oli siskotreffit, pitkästä aikaa. Siskoni palasi viime viikolla pidemmältä reissulta ja olikin hauskaa nähdä, sekä kuulla parhaat palat matkasta. Hän työstää myös blogiaan alulle, joten tulen varmasti vinkkaamaan osoitetta täälläkin ihan lähitulevaisuudessa. Erikahan on ekologisen muodin kannattaja ja hänellä on hyvin persoonallinen tyyli. Onkin ollut kiva antaa hieman vinkkejä bloggaamiseen ja valokuvaustakin treenattiin eilen. Vaikkakin hänellä aika vahva mielipide siitä onkin mitä blogiltaan haluaa… 🙂 Alla muutama kuva eilisen asusta, tuollaista aika tylsää suoraan duunista- tyyliä, mutta oli kyllä aivan upea kuvaussää! Mites, iskeekö asu teihin? 

Kengät Zara / Housut Zara / Paita Gina Tricot / Laukku LV /Takki Mango / Kello MK / Arskat Glitter (*giveaway) / Kaulakoru nimesi.fi

Kävästiin tsekkaamassa Iso Roban kulmalla Vivo`s niminen uusi mesta. Todella raikkaan oloinen kahvila johon mielellään menee istumaan toistekin. Ja mikä parasta, tarjolla oli raikkaita smoothieita valitsemistaan hedelmistä. Mielestäni tällaisia smoothiemestoja saisi olla enemmänkin Helsingin ytimessä. Jungle Juice Bar on yksi suosikeistani mutta harmi vaan, että se ainut keskustan baari on kauppakeskuksessa, jossa ei tule juuri koskaan edes käytyä. Lisää raikkaita tuoreiden smoothieiden mestoja siis Stadiin, kiitos! 

Aurinkoa torstaihinne!

Kommentit (6)
  1. Kiva asu ja niin ihana valo kuvissa! Kevät tulee <3

    1. Kiitos Elina. 🙂 Joo, sepä! Toivotaan ettei vkonloppuna kehkeydy takatalvi. 🙁

  2. Ystävällinen hei
    13.3.2014, 18:34

    Ootko käynyt Hakaniemen Silvoplééssa? Siellä on uusi smoothiebaari ja mukaan voi ostaa myös raakaherkkuja! Suosittelen 🙂

    1. En ole käynyt. Sain kutsun avajaisiin mutta en valitettavasti päässyt. Tuo on aika lähellä kotiamme, joten pitääkin joku kerta poiketa! :))

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *