Täydelliset tennarit

Eilen ne sitten saapuivat, meinaan omat Air Maxini. Mietin pitkään lähdenkö tuolle tummemmalle linjalle, yleensäkin tennareissa silmääni on enemmän miellyttänyt valkoinen ja muut kirkkaammat värit. Mielestäni tuo kirkkaanlila tuo tuohon tummaan väriin kuitenkin sellaista piristettä, että tykkään noista super paljon! Tänään heti iskin jalkaan toimisto- lookin pariksi. Ja on muuten super kivat jalassa! Mikä ei varmaan Niken käyttäjiä yllätä piirun vertaa… :) 

Koosta sen verran, että tilasin tosiaan 38:sin, mikä on ehkä hitusen liian iso. Se Sky High- malli on paljon napakampi, siinä 38 on meinaan itselleni juuri passeli. Eli tosiaankin mallien välillä on pientä kokoeroa, kannattaa huomioida jos jompaa kumpaa mallia lähtee tilailemaan. En kuitenkaan jaksa lähteä vaihtamaan näitä, koska tuo kärkeen jäävä ylimääräinen tila on niin pieni. Mahtuu sitten vaikka paksumpikin sukka tarvittaessa. Nuorempana ostin muuten aina aivan liian pieniä kenkiä ja kuljin varpaat ristissä, mielestäni silloin pienempi kenkä näytti vaan niin kymmenen kertaa paremmalla. Hahah, silloin ei pahemmin tullut arvostettua mukavuutta. :D

Miltäs nämä näyttävät teidän silmäänne? :)

On my way

7 vastausta artikkeliin “Täydelliset tennarit”

  1. Ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen, mutta kyselisin Reddville-kampanjan perään. Itse olen saanut vasta yhden lähetyksen, luulin että niitä tulisi joka kuukausi? Montako lähetystä itse olet saanut?

    • Hmm. En ole itseasiassa saanut lähetyksiä hetkeen mutta en ole varma edes rekisteröidyinkö itse siihen kampanjaan…? Pitää ottaa selvää asiasta!

  2. Ööö ”tennarit”? Niinkö näitä siellä Hesassa kutsutaan..minusta nämä näyttävät lenkkareilta? Paljonko mahdoit pulittaa, vai saitko nämäkin lahjuksena? ;)

    • No eikö se nyt ole aika sama asia. :D Tennarit, lenkkarit, popot, kengät jne. Mulle lenkkarit on sellaset juoksukengät, tennarit taas enemmän vapaa- ajan kengät. Eli varmaan miten kukin asiat näkee… :) Ihan omilla rahoin ostin, mulla lukee aina tekstissä jos tuote on blogin kautta saatu.

  3. Mistä tilasit? omani tilasin footlockerilta mutta eivät ole vielä tulleet.. ihanat nuo!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta