Tukkatilannetta

Muistatteko vielä, kun muutama viikko sitten kerroin olleeni Cutrinin Studiolla kampaajan käsittelyssä? Tartuin siis Cutrinin kuuden viikon värihaasteeseen, joka lupaa pidempikestoisen, kiiltävän värin kuuden viikon ajaksi. Käynnistä on nyt kulunut pari viikkoa ja ajattelin hieman päivitellä tilannetta. Hiukset siis freesattiin siten, että tyveen laitettiin tumma väri ja tuota liukuväriä raikastettiin, sekä vedettiin hieman tummempaan suuntaan. Keltaisuus vekka! Väri oli oikein onnistunut ja moni täälläkin sitä taisi kehua. Tyytyväinen olen siis ollut. 

Mukaan sain vielä Cutrinin Professional- sarjan värin ylläpitoon tarkoitetut uutuus tuotteet, eli shampoon, hoitoaineen- ja sävyttävän erikoishoidon. Tällä combolla olisi tarkoitus sitten ylläpitää tuota hehkuvaa väriä. Shampoota- ja hoitoainetta olen käyttänyt joka toinen päivä ja tuota erikoishoitoa kerran viikossa. On muuten todella hyvä tuote tuo erikoishoito jos haluaa tukkaan oikeasti sävyä. Olen kokeillut aika montaa ”color- maskia” ja tämä menee ehdottomasti kärkeen tuolla pigmenttipitoisuudellaan. Väri muuttuu huomattavasti jo muutamankin minuutin vaikutusajalla, suosittelen! Jotain pigmentistä kertoo myös se, että hoitoaineen levitykseen tulee käyttää hansikkaita. :) Mulle annettiin käyttöön sävy ”Chocolate”, eli sillä saan aina sen latvan vähän tummemmaksi, kun keltaisuus alkaa puskemaan pintaan. Näitä Cutrinin Professional- tuotteita saa nimensä mukaisesti vaan kampaamoliikkeistä, tosin uskoisin löytyvän myös esim. Stockkan ja Sokkarin kampaamopuolen valikoimista. Hinnat pyörivät siinä 15-16 euron kieppeillä.


Sitten muutama päivityskuva hiusten tämän hetken tilanteesta. Alla olevat kuvat on siis otettu kaksi viikkoa värjäämisen jälkeen, eli eilen illalla. Mulla on kuulemma tällä hetkellä aika kuivassa kunnossa tuo latva, eli se imasee helposti väriä mutta sitten se väri kuluukin aika nopeaa pois. Eilen laitoin iltasella jälleen tuon maskin tuohon latvaan ja tänään tilanne on taas hieman tummempi (kuvat siis ennen maskia). Olen kyllä funtsinut tuosta liukuväristä luopumista, sen ylläpito on niin säätämistä. Sellainen surffiraitalook toimisi paljon paremmin eikä olisi tukallekaan niin kuluttavaa. Katsotaan! Kesä kuitenkin tulee, joten ei haluaisi ihan yksiväriseksikään ryhtyä. ;) Tähän kamppikseen kuuluu vielä uusi värjäyskerta kuuden viikon jälkeen, joten katsotaan mikä on sitten fiilis siellä huhtikuun puolessa välissä. 

Olisiko teillä mielipiteitä, kannattaisiko luopua tuosta liukuväristä ja siirtyä suosilla tummempaan? 


* Postaus toteutettu yhteistyössä Cutrinin kanssa.

On my way

12 vastausta artikkeliin “Tukkatilannetta”

 1. Nätithän nuokin on, mutta itsellä myös sama tilanne. Olisi kiva kokeilla jotain muuta kun tätä liukuväriä. Vaikka tämä look on ollut vajaan vuoden enkä ole saavuttanut ihan sitä vaaleutta vielä minkä tahtoisin. Oisko laitta pixaa tai linkkiä tuosta surffiraitalookista? Yritin googlta mutta vähän huonolla menestyksellä. :/

  • Niin no siis yksivärinenhän on juuri sellainen tylsä. Kesällä vaaleampi tukka on nätimpi ja jotenkin raikkaampi. :)

 2. Älä luovu! Sulle sopii niin hyvin liukuvärjäys tai periaatteessa tumma tyvi!

  • Joo no tumma tyvi tulee kyllä pysymään mutta muuta tukkaa tässä kyllä vähän vielä emmin… Kiitos vinkistä. :)

 3. Vaikka sulle sopii melkein mikä vaan, suosisin tummilla sävyillä leikittelyä. Sävyeroja, liukuvärjäystä tai raitoja voisi olla, mutta menisin tummempaan suuntaan, sillä mielestäni se sopii sinulle kaikkein kauneimmin. Tuo nykyinen liukuvärjäys on omaan makuuni aavistuksen liian vaalea.

  • Kiitos vinkistä! Olen siis sinun kanssasi aikalailla samoilla linjoilla, vaaleus ei oikein ole oma juttuni. Eli tummempaan siirtymistä mutta leikittelyä silti edelleen. Jostain syystä raidat mua houkuttavatkin huomattavasti enemmän taas kuin liukuväri. Ehkä pientä kyllästymistä havaittavissa?

 4. Heippa, mun oli ihan pakko tulla kommentoimaan ja suosittelemaan jos jatkuvasta värikierteestä haluisit päästä eroon! itse nykyään oon yrittänyt kasvattaa värjättyjä hiuksia pois (tositosi monen kerran täysin tummaksi värjättyjen hiusten ja ”liukuvärjäys”-raitalatvojen jälkeen) ja vaan sillointällöin käynyt n. 2-4kk välein pistämässä _vain tyveen_ (n. 5-10cm) hieman omaa väriä tummempaa raitaa ja auringossa haaleentanut latvoja. Eli jatkossa voisithan kokeilla vaikka vaan laittaa paljon vähän omaa väriä tummempaa raitaa tyveen ja antaa latvojen vaan haalentua. Oon ihan supertyytyväinen päätökseen että vaan ”korostaa” sitä omaa väriä, eikä kuukauden välein värjätä juurikasvua piiloon kun ei se oma väri ookaan niin hirmu paha miltä juurikasvusta näyttää.. :) sulle sopii kyllä tositosi hyvin nykyinen väri mutta suosittelisin kyllä kokeilemaan vaan sitä raitojen käyttöä kun se säästää niin hiuksissa kuin kukkarossakin ;-) ja ainahan sen voi värjätä uudelleen jos ei ookaan mieluinen, eikö sulla oo vähän tummempi tukka kumminkin, ainakin mitä välillä kuvissa näkyy juuressa? :-)

  • Moikka, kiitos ideasta! Siskonihan siirtyi täysin omaan väriin ja se on itseasiassa todella nätin näköinen, luonnollinen ja ikäänkuin liukuvärjätyn näköinen vaikkei sitä olekaan. Oma värini on sellainen vaaleanruskea, eli enemmän tumman suuntainen kuin vaalea. Jossain vaiheessa mulla itseasiassa oli tuollainen raitapää, eli tyveen ei laitettu muuta kuin raitoja. Olisiko nyt ollut 2010 kesällä tms.? Se oli kyllä tavallaan aika jees. Mutta tavallaan en haluaisi kuitenkaan niin vaaleaa tukkaa, raidoitus kun usein on aika vaaleapainotteista. Ennemminnkin jotain tummaa ja sitten sinne satunnaisia raitoja, vähän semmonen sekatukka olisi hauska. Katsotaan mitä tässä nyt tehdään. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta