Blog Awards

Ihanaa sunnuntaita ja terkkuja Ruotsista! Risteily heitetty ja vihdoinkin kotona. Lompakko tyhjänä ja fiilis kaikkensa antaneena. No itselläni ei kyllä mennyt ihan ”perinteisesti” tuo risteily, meinaan hytissä olin molempina iltoina ajoissa ja muutenkaan tuo bailaaminen ei oikein maistunut… Eilen oli kurkku niin kipeä tuulisen Tukholman jäljiltä etten jaksanut poistua hytistä juuri mihinkään. Tämä päivä tulee menemään ihan himassa voimia keräillen ja tuota flunssaa uhitellen. Nyt ei ole varaa sairastua! 

Pistin merkille viime viikolla Indiedaysin sivuilla BLOG AWARDS 2014 -ilmoituksen ja ajattelin teillekin täällä tuosta vinkata. Näissä awardseissahan jaetaan jälleen useampia palkintoja ja haussa on mm. säteilevin, viihdyttävin ja fotogeneettisin bloggaaja. Jos tuntuu että haluat ilmiantaa blogeja niin sen voit tehdä TÄÄLLÄ 23.3 saakka. Itse en viime vuonna päässyt kyseisiin juhliin mutta tänä vuonna olisi kyllä tarkoitus. Musta on yleensäkin upeaa, että näitä palkintogaaloja järjestetään bloggaajille, niin monta upeaa blogia löytyy Indiedaysinkin alta, että oksat pois! Jos joku haluaa blogini ilmiantaa niin kiitokset tuhannet siitä jo etukäteen. :)

Nyt vitamiineja ja superfoodeja nassuun, kommentteihinnekin vastailen vielä tämän päivän aikana! :)

On my way

4 vastausta artikkeliin “Blog Awards”

    • No eikö se nyt ole vähän tyhmää… :D Ymmärtääkseni tuo siis perustuu myös siihen äänien määrään, eli eivät kaikki pääse mukaan jotka on pelkästään joku ilmoittanut. Eli mitä enemmän äänestäjiä sitä paremman mahdollisuudet olla mukana jossain kategoriassa. :)

    • Okei no ymmärsin varmaan sitten väärin… Mutta ei tämä osuus kyllä mielestäni mikään äänestys ole:P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta