Puhdistautumista Aloe veralla

Olen nyt ollut viikon verran Luomu Aloe vera- kuurilla. Sain Ruohonjuuresta testattavaksi kyseistä geelimäistä litkua pullollisen ja tuotetietoihin perehdyttyäni aloitin tuon muutaman viikon aloe- kuurin. Luin aika paljon erilaisia faktoja ja vähän suomi24- keskustelujakin kokemuksista. Pääosin bongasin positiivista juttua kyseisestä juomasta ja innolla lähdinkin aloittamaan tuota kolmen viikon ”puhdistus- ja piristys kuuria”. Itse tykkään juoda geelin aamuisin mehuun sekoitettuna, mehu meinaan peittää mukavasti tuota aloen makua mikä ei oikein itseäni miellytä. Tähän saakka olen ottanut 30 ml annoksen mutta ensi viikolla ajattelin hitusen lisätä sitä. 50 ml annoshan on maximi suositus ainakin tämän kyseisen pullon kyljessä…

No sitten niitä fiiliksiä, joita moni varmaan haluaa ensimmäisen viikon jälkeen kuulla. Ensinnäkin aika tarkkaan kolmen päivän kuluttua kuurin aloituksesta ilmestyi kaksi finniä kuin tyhjästä. Tässä taannoin mietinkin, että mullahan ei ole enää finnejä ikinä. :D Niin hyvässä kunnossa iho on ollut jo useamman kuukauden ja minipillereiden aloittamisen jälkeen en oikeastaan muista olisiko minulla ollut finnin finniä. Noh, yhdistin nämä pari tulokasta juurikin tämän Aloe-Veran aloittamiseen, olisi aika selkeä yhteys kehon puhdistumiseen. Muutenkin olen kokenut, että olo on ollut hieman energisempi, tosin voi olla tällä kevään tulollakin vaikutusta asiaan. :) Muita fiiliksiä ei ole oikeastaan vielä tässä vaiheessa kerrottavana. Lisää päivitystä tulee varmasti myöhemmin jos teitä kiinnostaa kuulla?! :)

”Aloe- vera lisää vastustuskykyä, virkistää mieltä ja puhdistaa kehoa. Lisäksi se on hyväksi iholle ravitsevien ja elvyttävien vaikutuksiensa ansiosta. Aloe vera- geeli on juomaa parempi vaihtoehto siinä mielessä, että se kulkeutuu hitaammin kehon läpi ja tällöin elimistö ehtii hyödyntämään ravintoaineet vieläkin optimaalisemmin.” (Lähde ruohonjuuri.fi)

Onko Aloe vera monille teistä tuttu tuote? 
Oletteko huomanneet millaisia vaikutuksia sen säännöllisellä käytöllä?

PS. Ihanaa sunnuntaita! :)

On my way

17 vastausta artikkeliin “Puhdistautumista Aloe veralla”

 1. Minullakin on juuri Aloe Vera -kuuri meneillään, tosin eri valmistajan purkki ;) Kahta erilaista Aloe -juomaa olen kokeillut ja tämä nykyisin käytössä oleva on huomattavasti parempi kuin ensimmäinen (en tosin mainitse purkin nimeä vielä, sillä ajattelin kirjoitella aiheesta kauneusblogiini). Olen jo parissa viikossa huomannut selkeän eron tämän nykyisen purkin kohdalla, kun taas eri valmistajan purkin kohdalla (jota käytin jopa 2-3 pullollista peräkkäin) en huomannut mitään eroa. Kyllä näissä siis on eroavaisuuksia :) Ehdottomasti kiinnostaa kuulla, miten tämä on toiminut sinulla pidemmällä ajanjaksolla! Meillä sattuu olemaan muuten aika lailla samanlaiset kokemukset, itsekin nimittäin aloitin tämän nykyisen Aloe-kuurini kun vaihdoin samalla e-pillereistä minipillereihin. Saanko kysyä minkä merkkiset minipillerit sinulla on käytössä? Miten ne ovat toimineet sinulla? Itse olen nyt käyttänyt minipillereita vähän vajaat 1,5 kuukautta.

  http://beauty-highlights.blogspot.fi/

  • Joo uskon kyllä, että eroavaisuuksia mahtaapi noiden välillä olla. Katsotaan miltä tämä tuntuu pidemmällä aikavälillä! Mullanob käytössä Ceracette ja ihan hyvin on toiminut. Tosin olen alkanut miettimään pillereiden yhteyttä mahaongelmiin myöskin… Muuten ovat sopineet loistavasti, joten en oikein haluaisi uskoa tuota.

  • Mulla samat minipillerit! Vähän myös samankaltaisia ongelmiakin ollut kuin sulla, mutta en kaikesta ole täällä avautunut. Mutta jos joskus törmätään jossain, tulen juttusille :)

 2. Valitettavasti yhdelläkään ”detoxifying diet”:illa ei ole pystytty osoittamaan puhdistumisvaikutusta elimistöön. Valitettavsti näiden markkinoitujen valmisteiden vaikutus perustuu tämän hetkisen tiedon mukaan lumevaikutukseen. Eli kallista mehua litkit. Toimiva maksa ja munuaiset ovat elimistön detox-koneisto

  On hienoa, että ihmiset haluavat yhä enemmän kiinnittää huomiota terveyteensä ja pitää itsestään huolta. Pitää kuitenkin osata erottaa mikä on järkevää ja missä mainonta on onnistunut. Ihan ensimmäiseksi elimistön puhdistaminen kannattaa aloittaa lopettamalla koko hiusten (lue: päänahan) värjääminen. Niitä kemikaaleja ei poista nopeammin yksikään Aloe vera tai detox vaan aika ja toimivat elimet. :)

  • Okei, tuo on sinun mielipiteesi. Minä uskon, että kehoa pystyy puhdistamaan jo ihan tietynlaisilla ruokavaliokuureilla tai ihan paastolla jne. Monet liputtavat Aloen puolesta, joten en voi uskoa, että ihan turha tuote olisi.

  • Mutta… eihän se ollut mielipide? Se on ihan tutkittua juttua ettei detoxeilla ole mitään puhdistavaa vaikutusta. t erinyymi

  • Oletko löytänyt jostain luotettavan tutkimuksen näistä asioista? Jos olet, niin laita ihmeessä linkkiä asiasta! :)

  • En ole, enkä ole etsinytkään. Mitä nyt googletellut ja lukenut ihmisten kokemuksia. Itse en tarvitse tieteellistä tutkimusta uskoakseni jonkun jutun toimivaksi, mieluiten kokeilen asiaa itse ja totean sitten miten se toimii. Tutkimuksia tehdään jatkuvasti ja niissäkin tutkijat ovat vaan ihmisiä. :) Eli ei nyt auta vaikka kuinka kerrot Aloen olevan bullshittiä, mulle ihan sama jatkan silti kuurin loppuun ja olen avoimin mielin tässä tätä kokeilemassa. :)

  • Yleensä kattavia lääketieteellisiä tutkimuksia rahoittavat (ja julkaisevat) suuret lääkeyhtiöt. Ja on varmaan selvää, että nämä ns. luontaistuotteet ovat lääkefirmojen valkoisten pillereiden pahimpia kilpailijoita. Siksi luontaistuotteista löytyy harvoin tutkimuksia julkiselta palstalta. Kuitenkin kaivelun jälkeen, näitä tutkimuksia löytyy kasapäin arkistoista :)

   Ja niin kuin Jutta sanoi, on tärkeämpää olla sinut oman kehonsa kanssa, sillä jokainen meistä on itsellemme parempi mentori kuin mikään tutkimus ikinä.

   Aurinkoista kevättä sinulle Jutta :)

  • Olen ehkä provosoitunut tästä aiheesta nyt vähän liikaakin, mutta jatkan silti. Olet oikeassa, että tutkimusrahoitus tulee monissa tapauksissa lääkefirmoilta. Järjestelmässä on paljon epäkohtia, koska silloin osa tutkimuksista jää julkaisematta.

   Kuitenkaan tämä asia ei ole mielestäni lainkaan ”selvää”. Puhun tässä nyt markkinoitavista detox-tuotteista. Eikö lääkefirmojen juuri silloin kannattaisi satsata näihin mehuihin, jos niiden teho olisi pystytty todistamaan?

  • Tavallaan joo mutta tavallaan ei. Länsimainen lääketeollisuus hyötyy siitä, että ihmiset sairastuvat. Eli mielummin panostetaan sairauksien hoitoon kuin ennaltaehkäisyyn (mihin moni luontaistuote pyrkii). Esim. syöpälääkkeistä ja niiden kehittelystä saatavat tulot ovat varmasti suuremmat kuin mahdolliset detox-tuotteista saatavat vastaavat. Mutta näistä saa olla montaa mieltä, ja jokainen tekee miten lystää :)

 3. Minulla on foreverin aloevera testissä, josko saisi apua tähän oireilevaan masuun ja suolistoon. Nyt on viikko takana käyttöä, enkä ainakana vielä osaa sanoa juuta enkä jaata. Onneksi tässä on aina ”rahat takaisin” takuu, mikäli ei ole apua.. :)

  • Okei! Mulla oli tosiaan tuo finnien putkahdus mutta myöskin odottelen vaikutusta juurikin vatsaan. :) Seuraillaan tilanteita! ;) Kirjoitahan tosta sun Aloesta jos huomaat jotain vaikutuksia! :))

 4. Sanotaan näin, että voisi sitä rahansa tyhmemminkin käyttää. Mutta myös aika paljon fiksummin. Toivottavasti et ole maksanut näitä juomia itse.

 5. Aihe oli mielenkiintoinen niin ajattelin kommentoida. Itse käytin Aloe Vera juomaa ensimmäisen kerran 7 vuotta sitten. En etsinyt juomasta ratkaisua mihinkään, huvikseni vain kokeilin vaikuttaako se elimistöön. Kuukauden käytön aloin selvästi huomaamaan miten paljon paremmin vatsani toimi. Olin tosin silloin myös raskaana, joten erilaiset hormonitkin omalta osaltaan vaikuttivat kehoon hyvinkin paljon. Raskaudesta huolimatta uskon että juuri tuolla Aloe Veralla oli vaikutus siihen ettei vatsani/suolistoni ollut koskaan aiemmin toiminut niin hyvin. Tuon ensimmäisen kokeilun jälkeen olen silloin tällöin Aloe Veraa litran pullon käyttänyt ja kyllä se vatsalle hyvää tekee.

  Miksi Aloe ei voitelisi sisältä päin elimistöä, kun se ulkoa päinkin on vaurioituneille ihoalueille hyväksi..? Valmisteilla toki on eroja keskenään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta