Puhdistautumista Aloe veralla

Olen nyt ollut viikon verran Luomu Aloe vera- kuurilla. Sain Ruohonjuuresta testattavaksi kyseistä geelimäistä litkua pullollisen ja tuotetietoihin perehdyttyäni aloitin tuon muutaman viikon aloe- kuurin. Luin aika paljon erilaisia faktoja ja vähän suomi24- keskustelujakin kokemuksista. Pääosin bongasin positiivista juttua kyseisestä juomasta ja innolla lähdinkin aloittamaan tuota kolmen viikon ”puhdistus- ja piristys kuuria”. Itse tykkään juoda geelin aamuisin mehuun sekoitettuna, mehu meinaan peittää mukavasti tuota aloen makua mikä ei oikein itseäni miellytä. Tähän saakka olen ottanut 30 ml annoksen mutta ensi viikolla ajattelin hitusen lisätä sitä. 50 ml annoshan on maximi suositus ainakin tämän kyseisen pullon kyljessä…

No sitten niitä fiiliksiä, joita moni varmaan haluaa ensimmäisen viikon jälkeen kuulla. Ensinnäkin aika tarkkaan kolmen päivän kuluttua kuurin aloituksesta ilmestyi kaksi finniä kuin tyhjästä. Tässä taannoin mietinkin, että mullahan ei ole enää finnejä ikinä. 😀 Niin hyvässä kunnossa iho on ollut jo useamman kuukauden ja minipillereiden aloittamisen jälkeen en oikeastaan muista olisiko minulla ollut finnin finniä. Noh, yhdistin nämä pari tulokasta juurikin tämän Aloe-Veran aloittamiseen, olisi aika selkeä yhteys kehon puhdistumiseen. Muutenkin olen kokenut, että olo on ollut hieman energisempi, tosin voi olla tällä kevään tulollakin vaikutusta asiaan. 🙂 Muita fiiliksiä ei ole oikeastaan vielä tässä vaiheessa kerrottavana. Lisää päivitystä tulee varmasti myöhemmin jos teitä kiinnostaa kuulla?! 🙂

”Aloe- vera lisää vastustuskykyä, virkistää mieltä ja puhdistaa kehoa. Lisäksi se on hyväksi iholle ravitsevien ja elvyttävien vaikutuksiensa ansiosta. Aloe vera- geeli on juomaa parempi vaihtoehto siinä mielessä, että se kulkeutuu hitaammin kehon läpi ja tällöin elimistö ehtii hyödyntämään ravintoaineet vieläkin optimaalisemmin.” (Lähde ruohonjuuri.fi)

Onko Aloe vera monille teistä tuttu tuote? 
Oletteko huomanneet millaisia vaikutuksia sen säännöllisellä käytöllä?

PS. Ihanaa sunnuntaita! 🙂

Kommentit (17)
  1. sennivilhelmiina
    18.3.2014, 19:24

    Aihe oli mielenkiintoinen niin ajattelin kommentoida. Itse käytin Aloe Vera juomaa ensimmäisen kerran 7 vuotta sitten. En etsinyt juomasta ratkaisua mihinkään, huvikseni vain kokeilin vaikuttaako se elimistöön. Kuukauden käytön aloin selvästi huomaamaan miten paljon paremmin vatsani toimi. Olin tosin silloin myös raskaana, joten erilaiset hormonitkin omalta osaltaan vaikuttivat kehoon hyvinkin paljon. Raskaudesta huolimatta uskon että juuri tuolla Aloe Veralla oli vaikutus siihen ettei vatsani/suolistoni ollut koskaan aiemmin toiminut niin hyvin. Tuon ensimmäisen kokeilun jälkeen olen silloin tällöin Aloe Veraa litran pullon käyttänyt ja kyllä se vatsalle hyvää tekee.

    Miksi Aloe ei voitelisi sisältä päin elimistöä, kun se ulkoa päinkin on vaurioituneille ihoalueille hyväksi..? Valmisteilla toki on eroja keskenään.

  2. Sanotaan näin, että voisi sitä rahansa tyhmemminkin käyttää. Mutta myös aika paljon fiksummin. Toivottavasti et ole maksanut näitä juomia itse.

    1. Onneksi muiden kokeilut eivät kuitenkaan ole sinulta pois. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *