Blogivinkkaus

Ajattelin vinkata teille eräästä uudesta blogista, joka on vihdoinkin saatu aluilleen. Kyseessä on siis kohta 21- vuotiaan pikkusiskoni lifestyle- blogi. Erika aloitti juuri opiskelut Helsinki Design Schoolissa, rakastaa kirppareita ja harrastaa kierrätysmuotia. Blogissa tuleekin olemaan paljon hänen stailauksiaan, katumuotia, ekologista trendikkyyttä, kirppislöytöjä, kierrätysjuttuja, terveyshömppää ja varmasti vahvoja mielipiteitä, sekä ajatuksia. Erika on hauska ja lämmin persoona, jolla on omanlainen tapa elää. Hänen pukeutumistyylinsä on jokseenkin erikoinen ja kaikki vaatehankinnat onkin tehty kirppiksien syövereistä. Jos siis ekologinen muoti kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti jäädä seurailemaan. 
Blogin löydät täältä. :) 

On my way

3 vastausta artikkeliin “Blogivinkkaus”

  1. häh…. ootko sä näissä vai sun sisko vai kuka?? :D menin ihan hämilleni:)

  2. oho hups, katoin vaan kuvat enkä lukenu tekstiä :D anteeks! katoin vaan et näyttää paljon sulta mut ootko näissä esim nuorempana… sit en ollu siltikään varma niin hämmennyin:D mut nyt kun luin tekstin tajusin et sun sisko! teissä on kyl paljon samaa näköä!:) nättejä molemmat!

    • Joo on tosiaan siskoni. :) On meissä tiettyjä juttuja mutta toisaalta paljon eriäkin. Luonteet on ainakin kuin yö ja päivä. :D Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta