Tukholman ostokset

Huomenta ja tsemppiä maanantaihin! Aina yhtä vaikeita nämä viikon ensimmäiset aamut… Itse olen vielä sellainen puoliflunssainen, räkä valuu ja väsyttää. Tukholmassa tuuli siis niin hirveästi, että sain sieltä tuliaiseksi pienen orastavan flunssan. Noh, eiköhän tämä päivä tästä vielä käynnisty… 

Ajattelin tehdä postausta viikonlopun ostoksista. Kuten aikaisemmin jo mainitsin, siinä Tukholman ytimessä en jaksanut Henkkamaukoissa pyöriä. Cubuksessa käväsin ja sieltä muutaman jutun löysin mutta muuten pääpaino oli Vanhan Kaupungin ja Södermalmin kiertelyssä. Itseasiassa jännä huomata miten se shoppailu ei vaan enää olekaan se pääpointti, vaikka sää oli aika kylmä niin oli kiva kiertää ja kuvailla, eikä pelkästään koluta kauppoja. Laivan Tax- freestakin tuli tehtyä muutama hankinta. Ted Bakerin meikkipussukka oli miehen lahja minulle, tykästyin tuohon aivan hirveästi ja olinkin uuden nätin meikkipussin tarpeessa. Todella tilava, menisi hyvin kosmetiikkalaukustakin.


Victoria`s Secretin kosmetiikkaahan löytyy Tukholman laivoilta ja tätä nykyä kyllä jo Stockmanniltakin. Itse pidän eniten Coconut Passionista ja ostinkin kyseisen vartalovoiteen. Vartalotuoksun ajattelin ostaa tulomatkalla mutta sitäpä ei sitten enää ollutkaan jäljellä. Tuo teline näytti muutenkin aika tyhjälle paluumatkalla, joten kannattaa kyllä tehdä ostokset jo heti menomatkalla jos haluaa jotain tiettyä.


Essiet olivat tuolla huomattavasti edullisempia kuin maissa. Yhdellä lakalla oli hintaa 10,50 euroa ja mitä se maissa onkaan, 15 euron tuntumassa? Ostinkin heti pari pirtsakkaa sävyä kevääksi. Minähän olen ihan myyty noista lakoista, enkä varmaan kyllä ole ainoa. Niin super hyviä kynsilakkoja etten ole kyllä vastaavia löytänyt! 


No sitten muutama laukkulöytö Judits Second Handista. Tästä kyseisestä liikkeestä luin suosituksia ja sitä etsittiinkin sitten muutama tunti. Kauppa sijaitsee Södermalmilla ja oli ehdottomasti suositusten veroinen! Pienehkö putiikki ,jossa oli niin paljon kaikkea ihanaa. Valikoimista löytyy käytettyjä merkkivaatteita, laukkuja, kenkiä, koruja jne. Oli valikoimissa toki myös ei- merkkitavaraakin. Hinnat ovat hieman hintavempia, kuin normi kirppareilla mutta tavara on huomattavasti siistimpää. Suosittelen ehdottomasti jos on Tukholmaan suuntaamassa. Vaikka kauppa ei ihan ytimessä sijaitsekaan niin kannattaa kyllä kävellä se muutama kilometri! :)

Itse löysin tuollaisen korallisen pikkulaukun, aivan ihana väriläiskä kevääseen. (Hinta oli 199 kruunua) ja toisena la cage aux folles- laukun (Hinta 950 kruunua). Tuo nahkalaukku oli aivan pakko- saada, väri erikoisen sininen ja tuo malli, täydellinen. Mitäs olette mieltä? 


Jälleen kerran messiin lähti myös uusi tuoksu, nimittäin Lancômen La vie est belle. Ostan harvoin kahta kertaa samaa tuoksua mutta tämä on sellainen, jota olen ostanut useamman kerran uudestaan ja uudestaan. Tykkään tuoksusta niin paljon, se on ihan ”mun tuoksu”. Toinen täydellisyyttä hipova on Victor & Rolfin Flowerbomb. 

Sellaisia ostoksia, itse olen hyvin tyytyväinen. Mikään hankinta ei ollut sellainen mikä olisi harmittanut jälkeen päin, vaan kaikki oikein tarpeellisia. Cubuksen ostokset tulevat näkymään kuvissa vielä myöhemmin, inhoan meinaan kuvailla paitoja henkarissa roikkumassa… 

Mitäs te olette mieltä hankinnoista? :)

On my way

15 vastausta artikkeliin “Tukholman ostokset”

 1. Ihanan värisiä nuo Essien lakat ja tuo korallin värinen laukku :) Laukusta haluaisin nähdä lisää kuvia ;) Se on aina kiva kun tekee sellaisia hankintoja, jotka tulevat tarpeeseen! Mulla käy joskus reissussa niin, innostuksissani hankin sellaistakin mitä en Suomessa edes vilkaisisi. Syy jolla perustelen ja hiljennän ”tarvitsenko tätä nyt aivan varmasti” äänen päässäni, on aina ”no kun nyt kerrankin ollaan täällä!”. Haha.

  http://beauty-highlights.blogspot.fi/

  • Eikö! :) Tulee näkymään varmasti asukuvissa. :) Hehe niin, tiedän tuonkin. Onneksi tällä kertaa tein vaan hieman harkitumpia ostoksia. ;)

  • Mitä brassailua siinä on jos hinnat kertoo. :D Halusin tuoda hintaeroa esille kynsilakoista ja tuosta vintagekaupasta halusin myös tuoda esille hieman hintoja. Ihme jutuista täällä ärsyynnytään. :)

  • Onpahan kommentti Sari Nurmiselta! :D Jos oisit kirjoittanut jutun tyyliin ”Kynsilakat oli halvempia laivalla kuin maissa ja laukut ostin hyvään hintaan liikkeestä X” niin kohta ois kommenttiboksi täynnä kysymyksiä siitä miten paljon edullisempia ne kynsilakat oli ja mitä ne laukut makso. Sitä paitsi nuo laukkujen hinnat on todellakin ollut vielä kohtuulliset..

  • Jep. Ja mielestäni satanen nahkalaukusta ei ole juuri mitään, eli mitään brassailua tuollainen ole. :)

  • Yks lysti mulle joku kynsilakan hinta. Satanen nahkalaukusta ei ole paljon. En vaan ymmärrä, mikks niit hintoja tarttee kertoa,ellei joku kysy.

  • No enhän mä normaalisti niitä sen koommin kerrokaan ellei kysytä. :) Tässä tapauksessa oli hieman eri, kun ostin nuo matkalta ja halusin tuoda hintaeroa Essieistä esille jos vaikka joku ei tiedä tuota ja on menossa lähiaikoina laivalle. :) Laukkujen hinnat sanoin myös sen suuremmin asiaa pohtimatta, koska oli ostettu Second Handista, eikä henkkamaukalta. Joitain ihmisiä ehkä kiinnostaa tuo Second Hand- puoli ja voi olla kiva tietää hinta- tasosta kyseisessä liikkeessä. :)

 2. Moi :)
  VS:n kosmetiikka Stockmannilta, Helsingistä?! Jos niin, mistä päin tavarataloa? Kiitos.

  P.S. Mun kommentti tulee ehkä tuplana, pahoittelen.

  -M-

  • Itse en ole käynyt etsimässä mutta jostain blogista siitä juttua bongasin. Olisikohan siellä merkkikosmetiikan puolella epäilisin?

  • Siis häh, miksi tuon postauksen julkaisisin?! Wtf, nyt meni vähän ohitse… Voi olla, että kyse on nyt sitten ollut Ruotsin laivasta juurikin, olen katsonut ehkä hätäisesti väärin otsikon tms. En nyt vaan kuollaksenikaan muista mistä tuon näin mutta tosiaan ei varmaan sitten saa. Te tiedätte paremmin. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta