Inspiraatiota pukeutumiseen

Pinterest ja weheartit.com koukuttavat ja pahasti. On jotenkin vaan niin tyhjentävää selata erilaisia tyylejä ja hakea inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Tuolta löytää niin kivoja ideoita ja elementtejä. Laitoin joku kuukausi sitten Pinterestiin omankin tilin kuvineen mutta sen päivittely on kuitenkin jäänyt puolitiehen… Jos aika jossain vaiheessa aikaa riittäisi siihenkin, sitten sitä voisi jopa täälläkin mainostaa. ;) 

Rakastan boheemia ja rentoa tyyliä. Tykkään myös todella paljon rentojen ja siistimpien elementtien yhdistämisestä. Mustaa, valkoista, beigeä ja harmaata. Tänä keväänä myös pastellivärejä. Aina kevään tullen pukeutuminenkin muuttuu niin paljon mielenkiintoisemmaksi, talvella sitä vaan piiloudutaan takin alle, kesäisin ”puhjetaan kukkaan”. Olen aloittanut nyt kevään kunniaksi jälleen kirppisten kiertämisen ja koitan tehdä säästeliäitä, ekologisia löytöjä. Kirppiskaveria ei ole vaikea löytää, meinaan siskoni on aina inessä! :D Helsinkiin kaivattaisiin jotain uutta kirppisjuttua, UFF on hieman ylihinnoiteltu ja Fida taas laadultaan useinkin hieman nuhjuista… Kalliossa on muutamia Second hand ja Vintage- liikkeitä mutta niitä olen kyllä vähemmän kolunnut. Pitäisi lähteä taas joku lauantai kiertelemään oikein kunnolla. Olisiko teillä vinkata jotain hyvää kirpparia Stadissa? Jäähallin aamukirppiksille en jaksa viikonloppuisin nousta, eli ne on poissuljettuja. :) 
Alla muutama fiilistelykuva, aivan ihania elementtejä näissä asuissa.

// Kuvat lainattu täältä.
On my way

2 vastausta artikkeliin “Inspiraatiota pukeutumiseen”

  1. Kattilahallin kirppis on satunnaisesti auki! Ihan huippu tää uusi kirppis! Seuraavan kerran toimintaa kattilahallila 30.3

    • Olen kuullut tuosta, laitetaan siis korvan taakse. :) Nyt vloppuna en kyllä valitettavasti pääse mutta ehkä sitten se seuraava kerta on mahdollinen?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta