Maanantain asu

Eilinen hurahti nopsaa, lepäilin koko illan ja vedin kaikkea tehokasta flunssantorjujaa. Ja itseasiassa aika hyvältä vaikuttaa, nyt on jo huomattavasti parempi olo ja se orastava flunssa toivon mukaan melkein nitistetty. Vielä ei ole mitään vierotusoireita treenauksestakaan vaikka viides päivä lähtee treenitaukoa liikkeelle… Ehkä tällainen pieni breikki tekee ihan hyvää ja itse olen ainakin kantapään kautta oppinut, että pienessäkään flunssassa ei pidä treenata. Vaikka kuinka tekisi mieli ei sitä riskiä kannata kyllä ottaa. Terveys ennen kaikkea! Eilen paistoi aurinko jälleen niin kivasti, että napattiin muutama asukuva terassilla. Ja älkää kauhistelko, en liikkunut noilla paljailla nilkoilla kotia kauemmas. ;) 

Kengät Nike (*täältä) / Housut Only / Neule UFF / Kaulahuivi Cubus / Laukku MK / Kello MK / Aurinkolasit Ur & Penn

Mitäs tykkäätte asusta?

* Mainoslinkki
On my way

14 vastausta artikkeliin “Maanantain asu”

  • Oon viimeksi ollut kuumeessa yli puoli vuotta sitten. Tällaista puolikuntoneininkiä on ollut useammin mutta olen kuitenkin kyennyt sen muutamassa päivässä torjumaan. Lapsena olin todella usein flunssassa, ehkä mä olen vaan tällaista sorttia johon iskee pöpöt helpommin? Tai nykyään meinaa iskeä ja minä taistelen vastaan. ;)

 1. Tosi upeita kuvia ja kiva asukokonaisuus! Tuo ihana auringonpaiste tuo niin kesän mieleen… Nuo kengät mun taitaa olla pakko hankkia. Ensimmäisen kerran kun ne näkyivät blogissasi vielä jahkailin, mutta on ne pakko tilata ;) Can’t resist!

  http://beauty-highlights.blogspot.fi/

 2. Hei Jutta! Tää on ohi aiheen, mutta oletko tehnyt mallintöitä ja jos niin millasissa jutuissa? Tää kiinnostaa mua siksi, että oot niin valtavan kaunis etten tajua miten et ole jonkin ison toimiston listoilla (vai etkö halua olla?)
  Kaikkea hyvää sulle, tää on ihan huippu blogi! :)

  • Moikka! Aikanaan kyllä. :) Mähän olen vaan 171 cm niin eipä isot toimistot huoli ja ei mulla oikeastaan ole semmonen gasellin kroppakaan. :) Olin aikanaan Exte Modelsilla ja sitä kautta oli kaikenlaista keikkaa. :) Kiitos paljon ja ihanaa, että tykkäilet!! :))

  • Nuo ovat muistaakseni nilkkapituus. Tosin, mulla on monien housujen kanssa ongelma siinä, että xs on sopiva reisistä mutta pituutta housuilla saisi sitten olla enemmän… Eli jalkojen pituus ja reisien koko eivät kohtaa. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta