Perfect baby pink

Täydellinen vaaleanpunainen. Oli pakko napata muutama kuva uudella Essiellä lakatuista kynsistä. Niin nappi sävy, juuri sellainen sopivan hempeä mutta samalla kuitenkin erottuva. Monesti vaaleanpunaiset ovat omaan sävyyni liian hempeitä mutta tässä on jo kivasti sitä särmää. 
Vai mitä olette mieltä? :) Olen saanut kynteni nyt hieman kasvamaan pituutta ja vahvistumaan, joten kohta voisikin harkita manikyyrin tekemistä. Essieltähän löytyy tuohonkin tarkoitukseen täydelliset lakat.

Sävy on ”lovie dovie” ja Essieitä löytyy mm. Sokoksen Verkkokaupasta. (*mainoslinkki)
On my way

4 vastausta artikkeliin “Perfect baby pink”

  1. Onpas ihanan hempeä pinkki! Minäkin lakkailin tänään kynnet vähän samansävyisellä Diorin lakalla, jonka löysin -50% Sokoksen 3+1 -päiviltä. Aikamoinen saalis taas kaikkea mahdollista tarttui mukaan, osan jo esittelinkin blogissani. Täytyy varmaan vinkata nuo kivat lakkalöydötkin erikseen :) Essien lakkoja mulla ei ole kuin pari, mutta kasvatan tässä lakkakokoelmaani hiljalleen. Vuosi sitten oli rakennekynnet, niin ei paljoa lakkoja tullut osteltua :)

    http://beauty-highlights.blogspot.fi/

    • Joo toi on perfect! Okei, no Dior on myös omaa luokkaansa eli varmasti vetää vertoja Essielle. :) Joo, mä en voi kun hypettää koska mulla lakka pysyy niiiin hyvin. Useamman päivän mikä ei ole ennen ollut mitenkään mahdollista. :))

    • On kyllä! Pakkasin sulle tänään niitä jotain ”maistiaisia” mutta luulen et Essieitä et tuu saamaan hetkiin. Käytän ne varmasti itse loppuun. :D Noniin, käydääs tsekkaa! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta