Luomu täysjyvä ruisspagettia

Olen kaikkea muuta kuin pasta- spagetti- ja makaronihirmu, syön jotain noista siis ehkä kerran kahdessa kuukaudessa jos sitäkään. Kyse on vaan yksinkertaisesti siitä, että en erityisemmin välitä. Toisaalta sitten taas takaraivossa on myös muistikuvat siitä raskaasta, väsyneestä ja paisuneesta olosta pastan syönnin jälkeen. Ostin kuitenkin joku aika sitten Ruohonjuuresta kotiin testattavaksi luomu täysjyvä spaghettia ja tästä on tullut ehdoton osa meidän kuivamuonakaappia. Koostumus on sellainen kunnon ruismainen ja tuhti, ruokaisa on varmaan paras sana kuvaamaan. Tätä ei myöskään paljon tarvitse syödä tunteakseen olonsa kylläiseksi.

Ihan pakko vielä verrata kaupan ”täysjyvä/ruis” spaghetteihin, koska ne eivät todellakaan maistu samalle. En tiedä sitten onko koostumus vaan eri vaan mikä siinä sitten lienee mutta maku on aikalailla eri luokkaa. Suosittelen lämpimästi testaamaan jos päivittäiskauppojen spagettivalikoima tympii. Hintaa tällä 500 gramman pussukalla oli muistaakseni joku neljä euroa, eli ei nyt ihan konkurssiin kokeilusta mene. :) Mä en enää kyllä meille muuta ostakaan.

Tänään tein lisukkeeksi kanasuikaleita ja heitin joukkoon kookostahiutaleita. Nam, toimi erinomaisesti! :)

PS. Tätä kyseistä spagettia näyttää löytyvän Hyvinvoinnin Tavaratalosta *täältä. (*mainoslinkki)

On my way

2 vastausta artikkeliin “Luomu täysjyvä ruisspagettia”

  1. Hei olipas kiva vinkki! Tänään juuri pyörittelin kyseistä pakettia käsissäni, mutta jätin sen kuitenkin vielä hyllylle. Voisinpa viikonlopun aikana kuitenkin käydä yhden pussin kotiuttamassa kokeiluun :)

    • Kiva kuulla, että oli mieluinen postaus. Suosittelen ehdottomasti ensi kerralla ostamaan! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta