Viking Linella Tukholmaan

Nyt tulisi vielä toinen reissupostaus viime viikonlopun Tukholman minimatkalta, tällä kertaa kuvia laivalta. Matkattiin tosiaan Viking Line Mariellalla Tukholmaan, lähdettiin perjantaina 17.30 ja oltiin sunnuntaina takaisin klo. 10.00. Tuollainen juuri sopiva lähestulkoon viikonlopun kestävä matka. Itse en ole todella pitkään aikaan käynyt Tukholmassa, puhutaan siis ehkä viidestä vuodesta ainakin. Olikin ihan huikea homma, kun meille tarjoutui blogin kautta mahdollisuus tuollaiselle pienelle irtiotolle. 

En oikeasti edes muistanut millaista meininkiä laivoilla on. Mulla oli mukana kaikki hienot illallis vaatteetkin, kunnes mies sitten laivassa vaan totesi, että lenkkarit jalassa voi hyvin suunnata buffeettiin. Eihän… Hän oli kuitenkin oikeassa, hyvin rennoissa vaatteissa hurahtikin koko viikonloppu. Ja eipä muuten haitannut. ;) Meillä kävi vielä aika hauska sattuma, nimittäin mieheni hyvä kaveri sattui samalle laivalle… Se siis siitä parisuhdeviikonlopusta. :D Ei vaan, oli todella hauskaa! Porukalla sitä usein laivalle kai taidetaan suunnatakin, ihan hirveästi en meinaan pariskuntia bongannut. :)

Majoituttiin neloskannella kivassa pienessä hytissä. Tuohonhan olisi mahtunut neljäkin henkilöä mutta oli se kivaa, kun oli vähän enemmän sitä tilaa kamoille ja ostoksille. ;) Laivoissa nuo hytit ovat enemmänkin sitä nukkumista varten, joten eipä mekään kauheasti sitä aikaa tuolla vietetty.
Perjantai- illaksi päätettiin varata laivan buffet- illallinen ja olihan se niin hyvä kuin muistelin. Laivalla oli meneillään Samba- viikot mikä näkyi myös ravintolassa. Pöytiin tarjoiltiin lihaa ja muita extra herkkuja. Noissa buffeteissa on vaan aina se vaara, että vetää överit. Niinhän sitä kävi tälläkin kertaa tuon ruon suhteen… Jälkkäripöydässä viimeistään innostuin vähän liikaakin. 
”Koko rahan edestä”, inhoan tuota lausetta. :D 

Yleinen habitus Mariellalla oli mielestäni todella siisti. Laivassahan olisi ollut mahdollisuus saunomiseen ja Spa:ssa rentoutumiseen, näitä mietittiin siis alunperin mutta sitten ne vaan jäivät. Aika meni kuitenkin todella nopeaa ja melkeinpä olisi hoidot kannattanut varata jo etukäteen. Sitten olisi ainakin tullut mentyä. Samba- viikot näkyivät laivalla myös iltaohjelmassa, nimittäin laivan yökerho- baarissa oli huikeita samba- esityksiä. Tuo teemahan jatkuu 30.4 saakka. 

Shoppailua harrastettiin jonkun verran Tax Freessa, kuten aikaisemmin tällä viikolla jo kirjoitin. Ja haluan nyt korjata, että Victoria´s Secretiä myydään siis juuri Viking Linellä, ei Stockmannilla. Olen katsonut jostain vaan huolimattomasti, että saa tyyliin Suomesta vaikka kyse oli siis juuri näistä laivoista. :) Pahoittelut siis tästä ja toivotaan, että kohta tulisivat Stockkalle myyntiin! ;)
Lauantai- aamuksi meille oli Viking Linen puolesta varattu pöytä Food Garden- aamiaiselle. Suosittelen tätä aamupalaa ehdottomasti jos haluaa aloittaa päivänsä rauhallisesti, ilman ruuhkaisaa aamiaisbuffettia. Tuolla oli oikein rauhallinen tunnelma ja tarjolla runsaasti aamiaisherkkuja. Pientä ylellisyyttä aamuun toi lasi kuohuvaa mikä kuuluu buffetin hintaan. Jos tällainen aamiainen kiinnostaa, se kannattaa ehdottomsti varata etukäteen, hintakin on tuolloin edullisempi. :) 
Lauantai hurahtikin sitten siellä Tukholmassa. Aikaa maissa oli pyöriä noin kuutisen tuntia, kunnes piti palata takaisin laivalle. Itse olisin viihtynyt pidemmänkin aikaa kaupungissa mutta varmasti hyvin monelle juuri sopiva aika tsekata kaupungin meininkiä. Ihan virkistävä miniloma, me tykättiin! Tuli sellainen fiilis, että kyllä noilla pidemmillä risteilyillä voisi useamminkin käydä. 

Kiitos vielä Viking Linelle matkasta, viihdyimme erinomaisesti! :)

Tykkää Viking Line Suomesta Facebookissa 
Lisätiedot ja varaukset: www.vikinline.fi
On my way

8 vastausta artikkeliin “Viking Linella Tukholmaan”

  1. Nami, voisin lähteä laivalle ihan vaan tuon buffetin takia :D Muuta ihmeellistä siellä ei sitten olekaan, liikaa känniääliöitä vaan….

    • Joo oli kyllä hyvä buffetti, niin illalla kuin aamullakin. :) Hahah, niin no onhan siellä niitäkin. Jos on kuitenkin hyvä porukka voi pitää kivaa ihan omalla jengillä. Itse en välittänyt ollenkaan tuosta juomapuolesta reissulla, muutama lasi vain ja oli itseasiassa tosi hauskaa silti. :)

  2. Oon tuossa 3. alimmassa kuvassa tosi kauniin ja freshin näköinen :) Sulle sopii toi lyhyempi tukka hyvin, ei oo niin raskas kuin se pitkä. Ja toi vähän vaaleempi ja kevyempi meikki sopii sulle hyvin! En kyllä edes tiedä onko sulla tossa meikkiä, mutta olet varmasti kaunis ilman mitään meikkejä! KIva nähdä sulla enemmän tollasta luonnollista lookkia, sopii sulle hyvin. Mistä muuten toi harmaa v-aukkoinen t-paita on? :)

    • Voi kiitos, ei itseasiassa ole meikkiä siinä, pelkät ripsipidennykset. :) Joo, no itse toivon kyllä pikaista kasvua vaikka onhan tämä jo ihan mukavan mittainen. Moni on kyllä kehunut lyhyempää mallia, joten kai se on uskottava. Ainakin tukka on paremmassa kunnossa. ;) Se on ihan H&M perus teeppari. Ja on muuten ihmeen hyvälaatuinen, sen verran paljon olen käyttänyt ja pessyt sitä.

  3. Oon samaa mieltä tuosta et oot tosi ihanan freshin näköinen meikittömänä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta