Treenikaipuuta

Nyt alkaa olemaan jo pieni ikävä treenaamaan. Viikko siis pakollista taukoa takana ja kutkutus on kova. Toivon mukaan ensi viikolla fiilis on sellainen, että uskaltaa kevyesti aloitella! Olen muutenkin nyt päättänyt panostaa enemmän treenipostauksiin täällä blogin puolella. Joskus ne olivat pääosassa, nyt niitä hädintuskin edes on. Jotenkin blogi on muotoutunut enemmän siitä treeniblogista lifestylen suuntaan ja pidän oikeastaan tästä enemmän tämänkaltaisena. Toisaalta treenaan kuitenkin niin säännöllisesti, että treenijutut pitää ehdottomasti taas mahduttaa mukaan edes kerran viikossa ja onhan se ollut muutaman lukijankin toive. Koitan löytää balanssin. :)

Purin tätä treeni- ikävääni surffailemalla *Bubbleroomin treenivaate- osastolla ja poimin muutaman löydön täksi kevääksi. Heillä on valikoimissaan myös hieman edullisempia treenivaatteita eivätkä kaikki tosiaan ole merkkitavaraa. Sporttivaatteet ovat kovia kulumaan, joten toisaalta laatu on aina laatua mutta itse omistan ainakin aika paljon kaikkea muutakin kuin vaikka Niken salivaatteita. Aika hyvin muutkin merkit kestävät. Itseasiassa mun parhaat treenittopit ovat Onlyn ja Vero Modan alle kympin painijaselkätoppeja. :D Nuo topit ovat kestäneet kovaa kulutusta ja pesemistä jo suunnilleen vuoden päivät menettämättä muotoaan. :) 

Tykkään todella paljon neonväreistä treenikledjuissa ja ostankin yleensä ainakin topit kirkkaissa väreissä. Salihousujakin löytyy nykyään jos jonkunlaista mutta itse olen vielä toistaiseksi pysynyt musta- harmaalinjalla. Noi Niken treenirintsikat näyttävät muuten todella hyville! Mahtaakohan jollakin olla nuo ja kokemusta siitä tukevatko ne mukavasti ihan salitreenissä? Juoksemaanhan noilla en itse ainakaan voisi lähteä mutta salitreenissä kevyempikin tuki riittää. Jotenkin tuo neon ja harmaan yhdistelmä iskee muhun niin kovin, että tekisi mieli klikata ostoskoriin?! :) 

Bubbleroomilla on nyt muuten kampanja, jossa kaikista valikoiduista alemekoista saa -25 % alennuksen koodilla TREAT12 sunnuntain loppuun asti. Valikoimissa on paljon mm. Make Wayn kauniita mekkoja. Aletuotteet löytyvät *täältä
Oikein ihanaa lauantai- iltaa murut!

On my way

4 vastausta artikkeliin “Treenikaipuuta”

  1. Nyt mulla on mennyt ihan ohi, että miksi et ole treenailemaan päässyt? =o Kiva kuulla, että treenipostauksia on tulossa, minä ainakin olen niitä pyydellyt muutaman kerran :P

  2. Mä ainankin tykkään lukea treenipostauksia, niistä saa usein ideoita myös omaankin treeniin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta