Trenssissä

Aivan ihana aamu ja fiilis, olokin on jo lähes terveen oloinen! Nyt vähän aamiaista ja sitten ripsihuoltoon. Käyn nykyään muuten Blue Lagoonissa ja ripset ovat pysyneet vaihtelevalla menestyksellä sen kolme viikkoa. Mutta pysyneet kuitenkin, eli pidän paikkaa siis ihan hyvänä. Huolto on hinnaltaan 50-60 euroa mikä myöskin on aivan kohtuullinen summa. Toisaalta taas on pyörinyt mielessä tuo ripsistä luopuminenkin, ripseni meinaan ovat kuulemma hyvässä kunnossa ja niitä on paljon. Silti ripsarin kanssa sähläys ei oikein meinaa innostaa… Enhän mä enää osaisi edes käyttää sitä saatika varmaan tietäisi mikä on markkinoiden paras. :D 

Löysin muuten täydellisen trenssin Hennesin verkkokaupasta ja olihan se pakko klikata ostoskoriin. On se vaan vieläkin täydellisempi päällä mitä kuvissa, tämän kevään ykköshankinta ehdottomasti! Vielähän tuossa ei siis tarkene pidempään mutta niitä trenssikelejä odotellessa, tule kesä tule! Mitä te olette mieltä pidemmistä trensseistä? Entä iskeekö asu? :)

Kengät Nike (*täältä) / Housut Vero Moda / Paita Mango / Takki H&M / 
Kello MK / Laukku MK / Aurinkolasit Glitter (* giveaway)  * mainoslinkki
Kuvat Sisko

Oikein ihanaa aurinkopäivää! :)

On my way

18 vastausta artikkeliin “Trenssissä”

 1. Nyt on kyllä niin herkullisen väriset huulet, että kerros mitä olet niihin laittanut! Ja ihana asu, tykkään! Myös tämä uusi ”tyyli” kuvata asuja on tosi raikas ja …ihana. Kaikki on ihanaa! Ihanaa lauantaita Jutta! :)

  • Heheh, niistä löytyy Maybellinen COLORsensational 900 Pink Pop, yksi lemppari punista. :) Kiitos paljon, samoin sinulle! :))

 2. Hei Jutta! Löysin blogisi hetki sitten ja pitää sano, että aivan ihana blogi. Kirjoitat juuri minua kiinnostavista asioista :) Its eolen myös miettinyt irtoripsistä luopumista. Oli viime vuoden puolella muutaman kuukauden ilman ja olo oli alaston. Myös ripsivärin kanssa sähläys oli tuskastuttavaa ja usein treenien jälkeen ripsarit olivatkin ”poskilla”.

  Trenssi on muuten tosi ihana!

  -Piritta

  • Moikka! Ihan mahtavaa kuulla, jee! :)) Nojoo, sepä se. Ei millään jaksaisi laiskana luopua ja onhan nuo näititkin. Katsotaan josko sitä jossain vaiheessa ”rohkenisi”. :) Ja kiitos, tykkään myös paljon!

   Oikein ihanaa lauantaita sinulle. :)

  • Moikka Jutta!

   Tämä ei varsinaisesti liity postauksesi aiheeseen, mutta haluaisi kertoa yhden vinkin/kokemuksen liittyen vatsaongelmiin, joista olet kertonut. Kerroit jossain postauksessa, että vatsasi oireilee ja tulee kipeäksi usein (en nyt ota kantaa ruokavalioasiaan) niin oletko tullut ajatelleeksi, että korkeavyötäröisten housujen käyttö voi myös kipeyttää vatsaa. Kuvista bongasin, että käytät usein korkeavyötäröisiä pöksyjä, jotka saattavat vatsanseutua painaa. Hyvällä ystävälläni oli samanlaisia oireita kuin sinulla; vatsa oli selittämättömästi kipeä ja hän kävi lekurissa asian vuoksi, paheni vain kokoajan. Mitään vikaa ei varsinaisesti löydetty, kunnes sitten ystäväni yhdisti kipujen syyksi housut, hänkin käytti paljon korkeaa vyötäröä. Vatsakivut loppuivat saman tien, kun housut menivät vaihtoon.
   Tämä oli vain tämmöinen vinkki ja ajatus, jos vaikka sulla olisi sama homma. :)

  • Moikka! Mulla on siis ollut niin paljon kaikkea sellaista ruokailuun liittyvää huonoa oloa ja vatsakipua joka tulee tiettyjen ruokien jälkeen, että aika varmaa on yhteys ruokiin. Epäilivät myös ärtynyttä suolta, kun oireet ovat siihen viittaavia. Eli ihan nyt tähän en kyllä usko mutta kiitos kuitenkin kommentista. :)

 3. On kyllä mieletön asu! En olisi uskonut että ihastun tuollaisiin pitkiin takkeihin, mutta tosi hyvältä näyttää!

 4. Täällä yksi vannoutunut ripsipidennysten käyttäjä haluaa kertoa, että kyllä siihen ripsariinkin tottuu :) Pidennykset mulla oli ollut varmaan 3,5 vuotta putkeen, kunnes sitten alkuvuodesta vaan luovuin niistä. Alkuun ero oli tietysti TOSI ISO ja totuttelemista oli. En osannut edes kunnolla levittää ripsaria, ja ostamani ripsarikin oli aika huono. Nyt kuitenkin ripset on kasvaneet, löysin hyvin toimivan ripsarin ja oon taas ”oppinut” ripsarinlaiton. Tuntuu, ettei siihen aamuisin enää edes mene niin kauan aikaa kuin joskus ennen, jolloin pyrin ripsarilla johonkin ihan lähes mahdottomaan ripsi-lookiin. Mukavaa on se, että kasvot ja silmät pystyy pesemään kunnolla ja täysin meikittömiäkin päiviä on kiva pitää. Ero ulkonäössä on sitten sitäkin selkeämpi meikittömien ja meikkipäivien välillä ja se on mukavaa vaihtelua. Kyllä kuitenkin viimeistään kesäksi suunnittelen taas laittavani ripset! :)

  • Okei, kiitos tästä kannustuksesta! Kyllä itsekin ainakin kesän vielä pidän mutta sitten tosiaan voisi miettiä pitäisikö vaikka taukoa ja katsoisi miltä omilla ripsillä oleminen tuntuu. :)

 5. Onpas hyvällä tavalla erikoinen asuyhdistelmä ja nuo aurinkolasit on myös kivan erilaiset! :) En olisi uskonut, että tykkään, mutta tykkäänpäs silti! Ja taas nuo kengät, jotka haluan ;)

  • Kiitos! Mä oon ihan fall in love noihin arskoihin, ihanan erikoiset todellakin! Sellaiset romanttiset. :)

 6. Mä tykkään pitkistä takeita ja trenssistä haaveilen minäkin :) ainoa ongelma on se että mulla on tuota hauista ja olkapäätä sen verran enemmän ettei normaalikoot sovi millään. Kun yläkroppa mahtuu takkiin niin se on muualta jumalattoman iso :( täytyy käydä sovittelemassa kaupoissa jos vaikka löytyisi sopiva vaihtoehto!

  Sun blogi on kyllä mahtava, tykkään tosi paljon! Juuri sellaisia juttuja joista itsekin tykkään :) treenipostauksia toivoisin ja olisi kiva jos vinkkaisit mitä blogeja itse luet.

  Mukavaa sunnuntaita!

  Jonna1983.fitfashion.fi

  • Höh, itse olen törmännyt nyt useampaan pidempään trenssiin jotka ovat malliltaan hyvinkin väljiä. Voisin siis kuvitella, että sellainen sopiva malli sinullekin jostain löytyisi?! Kannattaa kiertää kirppareitakin jos suinkaan tykkää, sieltä voi tehdä yllättäviäkin löytöjä. :)

   Voi miten kiva kuulla, kurkkasin sinunkin blogisi ja kivalle sielläkin vaikutti. Lupaan panostaa tuohon treenipostauspuoleen kunhan pääsen taas treenauksen makuun! Tuo blogijuttukin on hauska idea, pistetään korvan taakse. Niin ja tsemppiä tulevaan viikkoon! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta