Aina ei voi onnistua

Kun kuvia ottaa paljon, mahtuu joukkoon aina niitä huisin huonoja. Mähän yleensä poistan samantien koneelta ne järkyt tilaa viemästä mutta muutaman huonomman onnistuin kuitenkin löytämään. Oma ”ongelmani” on se, että liikun paljon jos olen kuvattavana. Vaihtelen asentoa, korjailen vaatteita, hyörin, kyörin, saatan puhua jne. Niin ärsyttävää! Mies on onneksi kouluttanut mua tuossa hommassa ja olen tullut hieman maltillisemmaksi. Hyvien ja tarkkojen kuvien edellytys kuitenkin on ettei malli ole ihan hirveässä liikkeessä. 

Sekin on jännä miten kuvia selatessa näkee itse tietyt kuvat ihan hirveinä  ja toinen ihminen taas saattaa pitää niitä tyyliin parhaimpina otoksina. Blogia pitäessä on kyllä tullut huomattavasti rennommaksi sen suhteen mitä kuvia julkaisee. Kun sitä omaa pärstää näkyy tarpeeksi paljon julkisella sivulla, ei oikeastaan enää ole niin väliä onko jokainen kuva nyt ihan tiptop. Musta epätäydellisyyskin on kaunista, jotkut vähän hassummatkin kuvat voivat olla ihan hauskoja siellä parempien seassa. 

Mulla on esimerkiksi kaksi puolta kasvoissa, on se pehmeämpi puoli mikä näyttää musta vähän hassulle ja sitten on kulmikkaampi ja kovempi puoli. Kuitenkin vaistomaisesti tykkään olla kuvissa se kulmikkaampi puoli edellä, jostain syystä. :D Nojoo, tykkään siitä vaan enemmän. Jostain muuten luinkin, että yleensä ihmisten vasen puoli on se ns. parempi puoli. Omalla kohdallani ainakin osuu ihan yksiin tuo väite. Toinen epäsymmetrisyys on sitten kulmakarvani, ne ovat aika huomattavan eri kohdilla. Jos katsoo mua, siihen ei kiinnitä ehkä huomiota mutta jos sanon, että katso niitä niin eron näkee kyllä aika selkeästi. Joskus nuorempana se häiritsi mutta nykyään se on musta lähinnä ihan hauska juttu. Varmaan aika harvalla ihmisellä on kovin symmetriset kasvot ja luulenkin, että se kauneus piilee juuri siinä epäsymmetrisyydessä. Mun mielestä esimerkiksi yksi kauneimpia naismalleja on Lindsey Wixson ja hän jos joku on aika hassun näköinen. Onko teillä epäsymmetrisyyttä kasvoissa? Olisi hauska kuulla onko moni kääntänyt ne positiivisiksi jutuiksi vai miten suhtaudutte epäkohtiin? 

Hupsista, aihe lähti hieman lipsumaan. Tarkoitus oli siis esitellä muutama ns. huonompi valokuvaotos teemalla ”aina ei voi onnistua”. Alla siis niitä pahimpia mitä koneeltani löysin, ei siis mitään super mega huonoja mutta kuitenkin sellaisia epäonnistuneita suu auki, silmät kiinni meiningillä. :)
Nyt kauppaan ja rennon sunnuntain viettoon. Nauttikaahan tekin päivästä! :)

On my way

28 vastausta artikkeliin “Aina ei voi onnistua”

 1. Hassua, mutta mun mielestä nää on kivoimpia kuvia hetkeen! Lisää tämmösiä ja vähemmän semmosia ”vähän jäykkiä ja vakavia pose” kuvia ehdottaisin! :)

 2. Mä oon huomannut kans omissa kasvoissa epäsymmetrisyyttä, mullakin on esimerkiks kulmakarvat ihan eri korkeuksilla ja muutenkin eri mallia. Jos niitä alkaa oikein kunnolla tuijottamaan, alkaa oikein ärsyttää. :D Ehkä meikkaamalla ne sais samanlaisiksi, mutta ei se nyt niin silmiinpistävä ero oo, että jaksaisin niitä alkaa muotoilemaan.

  Mulla on myös huulet ja nenä vähän vinksin vonksin. Ne huomaa parhaiten silloin, jos ottaa kasvokuvan suoraan edestä.

  Kivaa sunnuntaita sinne! :)

  • Joo, ite oon kans opetellut katsomaan läpi sormien. Ite en myöskään jaksa meikillä yrittää, ihan sama. :) Joo, en myöskään usein harrasta suoraan eestä kuvia niiden raadollisuuden vuoksi. :D

 3. Kiva postaus! Itsellä on kanssa toinen puoli ”parempi puoli” omasta mielestäni. Kasvoissa on epäsymmetrisyyttä nenässä ja kulmakarvoissakin. Lisäksi hampaani näyttävät tietystä kuvakulmasta todella vinoilta…Eniten ehkä häiritsee luomi kasvoissani. Tai siihen luomeen minulla on vähän viha-rakkaussuhde. Välillä haluaisin siitä eroon, välillä taas se ei häiritse ollenkaan.

  Ja sä näytät kyllä hyvältä näissäkin kuvissa :)

  • Joo, meissä jokaisessa varmasti tuota epäsymmetrisyyttä enemmän tai vähemmän. :) No kiitos, ite ei ihan noin nää. :D

 4. Miten kivoja tilannekuvia! Jannin kanssa samaa mieltä: sai hymyn huulille! Kiva kun uskallat jakaa tällaisiakin kuvia :)

 5. Näistähän suurin osa oli tosi kivoja! Tällaisia saisi näkyä postauksissa paljon enemmän mun mielestä :)

 6. Kyllä vain täältäkin löytyy epäsymmetriset kasvot. Erityisesti jossain passikuvissa, kun pitää toljottaa ihan suoraan eteenpäin, niin voi kyllä selkeästi huomata, että meikäläisen kulmakarvat ovat eri korkeudella tai että silmät eivät ole täysin symmetriset. Minusta tämä on lähinnä hauska piirre ulkonäössäni. :D

  P.S. Kauniita kuvia sinusta. Kuten aina. :)

  • Joo, itse en suosi oikein tuota suoraan edestä kuvakulmaa juuri tuon vuoksi. :) Totta, epäsymmetridyys on ihan mielenkiintoista! Ja kiitos paljon. :))

 7. Oot ihanan näköinen tossa kolmanneks vikassa, kun aitoa hymyä/naurua harvoin sun kuvissa näkee! Kaunis!

 8. Kuva, jossa naurat valkoinen villapaita päälläsi on yksi parhaista kuvista susta! Niin vapautunut ja rento, kaunis hymy!

  • Aijaa! :) Kuviin tuleekin niin helposti tekohymy jos tulee, pitää siis pyytää useammin nappaamaan kuva aidosta tilanteesta. ;)

 9. Voi oot just kauneimmillas tälläsissä kuvissa missä naurat aidosti! Toki suunnitellut vakavan ”kohtalokkaat” kuvat on myös kauniita, ei susta oikein huonoja näköjään saa. Paras on tuo missä hyppäät :-)

  Ihanaa ja aurinkoista kevättä sulle, toivottavasti oot yhtä onnellinen kun noissa kuvissa näytät! <3

  • Kiitos paljon, hauska kuulla. :) Olisi kyllä mukava saada enemmän sellaisia ns luonnollisempia kuvia mutta ne pitäisi olla sitten tuollaisia pieniä yllätyksellisiä kuvia. Posehymykin ei tavallaan ole kauhean aito. :D

   Ihanaa kevättä sinullekin ja ps. olen kyllä aika onnellinen, toivottavasti sielläkin koetaan onnellisia fiiliksiä! <3

 10. sulla on kauniit kasvot!:) mun omat kasvot on myös aika kauniit ja aika symmetriset mutta keskellä on nenä joka on vähän hyppyri ja vino!! se saa koko naaman näyttään vähän epäsymmetriseltä:( nyyh..

  • Kiitos paljon. Itse sitä on helposti liian kriittinen mutta kannattaa muistaa että harva meistä on ihan täydellinen. Ja se epäsymmetrisyyskin voi loppupeleissä olla voimavara. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta