Herkumpia herkkuja

Olen ihan auttamattoman hurahtanut raakapatukoihin! Nyt vaan ihmettelen miksi en ole keksinyt näitä yhtään aikaisemmin? Paljon parempia kuin protskupatukat, niin ravinto- arvoiltaan, kuin sitten maultaankin. Suosin patukoita välipalana esimerkiksi töissä. Syön lounaan yleensä aika myöhään ja aamupäivällä nappasenkin välipalaksi joko banaanin tai tuollaisen patukan. Niitä on niin helppo kuljettaa laukussa ja napata silloin, kun nälkä yllättää. Ne eivät liiskaannu tai sula laukkuun kuten suklaakuorrutteiset prodepatukat tai banaani. Mun mielestä siis ehdottoman hyvä ja terveellinen välipalavaihtoehto! :) Onko moni muu ”hurahtanut”?

Olen muutenkin huomannut itsessäni pientä muutosta, karkkipussi ei enää maistu niin hyvälle ja mulle nykyään se ”irtokarkkitaivas” on Punnitse & Säästä. :) Mietinkin sunnuntaina karkkinyssäkkää mussuttaessani, että syön näitä oikeastaan pelkän tavan vuoksi. Viikonlopun karkkipäivä… Mulla ei ole aikoihin ollut edes varsinaista karkin himoa, joten miksi ihmeessä se viikonloppupussi olisi pakko hakea?! Ei yhtään hyvää syytä jos ei edes tee mieli noita lisäainepommeja. Mielestäni esimerkiksi kuivahedelmät tai suklaalla päällystetyn banaanit jne. on niin paljon parempia herkkuja kuin jotkut aakkoset. Siispä nyt alkaa oikeasti järjen käyttöön otto ja unohdan viikonlopun Makuuni- laarit ellei oikeasti tee mieli irtokarkkeja. 
Onko muille tullut vastaavia fiiliksiä vai olenko ihan ainut tällä planeetalla?

Ehdottomat lempparit raakapatukoista ovat RAW-BITE ja näkd
Molempia löytyy ainakin RuohonjuurestaPunnitse & Säästä– liikkeestä, sekä Hyvinvoinnin.fi- verkkokaupasta. (mainoslinkki)

Tällä viikolla ajattelin kokeilla tehdä patukoita itse, reseptiä siis luvassa! ;)

On my way

8 vastausta artikkeliin “Herkumpia herkkuja”

 1. Olen Jutta myös hurahtanut raakapatukoihin ja ovat mielestäni taivaallisia! Makumielytymyksiä on toki moni, mutta nämä toimivat välipalana loistavasti. Tykkäsin kovasti tuon RAW-BITEn lime mausta..NAM!

  -Piritta

 2. Moi Jutta! Itse huomasin pari kuukautta sitten saman – irtokarkit, jotka olivat suuri paheeni (saatoin joskus ostaa 10 €:lla karkkia ja mussuttaa pussin päivässä), ei vedä vertoja enää mitenkään pähkinöille ja hedelmille! Vanhana ”sokerinarkkarina” ei tee enää yhtään mieli karkkia. Myös olen huomannut kaiken rasvaisen (pizza, kebab) olevan todella pahaa, eikä siitä tule muutakuin närästystä ja mahan turvotusta.

  Taidan kokeilla seuraavaksi raakapatukkaa ”karkkipäivänä”, kiitos vinkistä ja tsemppiä! :)

  • Kuulostaa ihan mahtavalle! :) Kannattaa kokeilla, tykästyt varmasti! Samoin raakasuklaata kandee testaa. :)

 3. Juuri odottelen tilausta iherbiltä, jossa on paljon kehuttuja raw revolutionin patukoita tulossa :) nam nam nam!
  Suomessa hinnat ovat älyttömät, joten en viitsi tuhlailla ostamalla yksittäisiä. iherbissä reippaasti alle puoleen hintaan, jossei kolmaosa hinnasta. muutamia eri merkkejä olen aiemmin maistanut ja nuo raw bitet olleet parhaimpia.

  itsellänikin elämäntapamuutoksen myötä karkit ovat YLEENSÄ vain pinttyyntynyt tapa (joskus tietysti tekee ihan niitäkin), kaikenlaiset taateli- pähkinä ja marjaherkut ovat oikeasti mun mielestä parempia. ja just tässä tämäb vuoden puolella olen hurahtanut näihin superfoodeihinkin, vaikka niin pitkään olin vastaan vain kaiken hypetyksen takia. :’D

  • Ahaa, mielenkiintoista! :) Pitääkin kurkata tuo verkkokauppa nimittäin nuo patukat tosiaan ovat todella kalliita täällä Suomessa. Tuliko noihin kuinka suuret toimituskulut päälle?

  • ensikertalaiselle ei kai tule mitään, ja alennuskoodeja löytyy ihan googlaamalla :) ja vaikka pienet kulut tulisikin, niin tosi pienet kuitenkin eli kokonaisuudessaan hurjasti edullisempaa. suosittelen!!

  • Okei! Hei kiitos paljon teen aika varmasti tilausta. Meinaan vähän hirvittänyt patukoiden hinnat… Näkd on ihan kohtuullinen mut kolme egee on jo aika paljon yhdestä patskusta. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta