Hittimekko

Vieläkö muistatte mun viime kesän vakkarimekon? Tuolloin työskentelin vielä Vero Modassa ja mekko löytyikin minulta useammassa eri värissä. Varmasti yksi kesän eniten käytetyistä vaatteista itselläni, niin rennon mukava päällä ja vielä kivan näköinenkin. Nyt niitä on jälleen ainakin *Nellyllä myynnissä ja epäilen, että kesän lähestyessä mekot myydään loppuun alta aika yksikön. Kannattaa siis tehdä tilausta jo nyt jos viime kesänä jäi ilman! ;)

  
PS. Nellyllä on tänään 100 mekkoa hintaan 13,95 €! Valikoimaan tästä


* Mainoslinkkejä
On my way

14 vastausta artikkeliin “Hittimekko”

 1. aaa ihanaa että noita saa taas!! :D en onnistunu viime vuonna löytämään kuin vihreän mekon omaa kokoani! musta on kyllä vielä melkeimpä pakko saada :3

  • Joo, ne menee kyllä melkein samantien ainakin liikkeistä. :( Kannattaakin hamstrata. ;)

 2. Minullakin on yksi tällainen tummanharmaana ja se oli viime kesänä monesti päällä :) Tosin ostin sen Vilasta. Tuo raidallinen houkuttelee nyt! Juuri eilen tein tilauksen Nellylle noiden mekkojen osalta, joten en ihan heti seuraavana päivänä viitsi taas laittaa tilausta menemään. Pakko tuo raitamekko on kuitenkin kesäksi hankkia :)

  http://beauty-highlights.blogspot.fi/

  • Joo, ihanan huolettomia kesämekkoja! Toivottavasti sulle löytyy vielä myöhemminkin oma raitamekko. :)

 3. Osaatko neuvoa, mikä koko noista mekoista olisi minulle paras? Olen 160cm pitkä ja yleensä enemmän kokoa s kuin xs.

  • Teen toimistotyötä, jossa on kuitenkin asiakaspalveluakin. Huippu työympäristö ja työkaverit, eli hieman eri mihin tottunut aikaisemmin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta