Sneak peek of my new bag

Olen ihastellut tätä kovapintaista *Michael Korssin Hamilton Totea nyt niin kauan kuin muistan, joten olihan se jo kotiutettava! Oli vaan aika yllättävä veto, meinaan tänään ei todellakaan ollut tarkoitus laukkua ostaa, näinhän se aina menee… Ohikulkumatkalla piipahdin Stockkalla ja tsekkasin tapani mukaan laukkukattauksen. Jostain kumman syystä rakastan tehdä ostopäätöksiä extempore, etenkin hintavempia sellaisia. Oikeastaan suurin osa suuremmista hankinnoistani on tapahtunut tyylillä ”tuon tarviin ja tuon haluan”. Harvoin kuitenkaan ostan mitään sellaista mitä katuisin jälkeen päin. Toista se on sitten edullisempien juttujen kanssa. Niitä saatan funtsia pitkäänkin ja lopulta ostopäätös kaduttaa vaikka kyse on muutamasta kympistä. Outoa? :D Mies nauraa aina välillä, kun vertailen kaupassa jotain puuropaketin hintaa ja sitten johonkin kalliiseen juttuun saattaa hurahtaa satoja ihan hetkessä. Tuudittaudun kuitenkin siihen, että tapa lienee aika tuttu monelle naiselle. ;)
Miten muuten iskeekö tämä malli vielä moneen? Täällä on kyllä ollut havaittavissa pientä materia- onnea, on se niin täydellinen. <3

Kyseistä laukkua on saatavilla myös *Stockkan VerkkokaupastaSieltä koodilla STCOM1314 saa -20 % alennuksen valitsemastaan normaalihintaisesta laukusta ja postituskulutkin ovat 0 egeä 31.3 saakka. 

Nyt lepäilemään ja kohta unten malle, huomiseen! 


* Mainoslinkkejä
On my way

21 vastausta artikkeliin “Sneak peek of my new bag”

 1. Korsit on kyllä hyviä käytössä :) Ostin just pari viikkoa sitten 3 Korsia, ku olin rapakon takana reissussa :)

 2. Itse tilasin stocmannin netistä tuon saman staffino nahkaisen hamiltonin tammikuussa. Tykkään kyseisestä laukusta tosi paljon!

  • Joo, tää on kyl ihanan jämäkkä! Se pehmeämpi malli ei ole niinkään makuuni. :/

 3. Matkiiko bloggaajat toisiaan, kun kaikilla samaa merkkiä.. ihmettelen vaan :D

  • Samaa olen miettinyt. Miksi aina, kun joku merkki tulee suosioon (Suomessa), on kaikkien saatva juurikin sen merkin laukkuja tms. Itse en ”periaatteesta” osta esim Michael Korsin laukkuja, koska en halua, että minulla on samanlainen laukku, kuin joka toisella vastaantuliajalla. Pyrin mieluummin etsimään jotain erilaista.

  • Minkäs sille tekee, jos jokin merkki nyt valmistaa laukkuja, jotka miellyttää monen silmää? :D Onko se joltain periaatteilijalta pois? Mulle on ainakin just ja sama, vaikka olis joka toisella, kun pääasia on et ite tykkään.

  • Siis ensinnäkin onhan Korsseja paljon muillakin kuin bloggaajilla, eli ei tässä nyt ketään olla matkimassa. Mulle on ihan sama onko tätä laukkua nyt kuinka monella, koska satun itse pitämään mallista. Kiersin siis Stockkalla ja nettiä olen selaillut mutta en vaan ole löytänyt mitään kivaa joka natsaisi yhtä paljon. Toki mulla on ollut ajatusta Saint Laurentin ja Celinen laukuista mutta nyt mennään toistaiseksi vielä näillä edullisemmilla. Kesälomareissut sun muuta tulossa. :)

  • En sanonut, että se on minulta mitenkään pois..vai sanoinko?? Tarkoitan vaan, että haluan olla edes sen verran persoonallinen, että en käytä samanlaista laukkua, joka jokatoisella vastaantulijalla on. Se on mun mielipide tästä asiasta. Mutta toiset tykkää mennä enemmän virran mukana kuin toiset. That’s it!

 4. Kiitti vinkistä. Tilaukseen lähti kun huomasin eilen tuonne ilmestyneen metsästämäni ihanuuden :-)

  • Sophie Medium messenger. Vähän samantyylinen laukku, kuin sinun pikku Selma, mutta edessä vetoketjutasku. Tilasin konjakinruskeana, kun näin kesää kohti mennään :) En malta odottaa, että saan sen postista hakea :D

  • Öööh, en. :) Ruotsista ostin pari halvempaa ja viimeksi ostanut laukun viime vuoden puolella. En siis mielestäni ihan hirveästi niihin tuhlaile. :D

  • Se oli niin pieni livenä. Katsoin mitat vaan liian hätäsesti. Tarviin käyttölaukuksi tarpeeksi tilavan yksilön. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta