Päivän tyyli

Viikon ensimmäiset asukuvat, jes! Jälleen oli aivan ihana sää vielä puoli kuudenkin aikoihin. Viikonloppuna siirretään sitten kelloja ja valoa tulee taas entistä enemmän. :) Kaivoin tänään vähän vaatekaappia ja löysin sieltä Zarasta yli vuosi sitten hankitut niittifarkut. Noita on tullut käytettyä jostain syystä todella vähän, joten olipas nuo aikakin ”löytää”. Mulle käy usein noin, että unohdan jonkun vaatteen ihan täysin ja sitten löydän jossain vaiheessa sen uudestaan. Tavallaan ihan hauskakin, hieman tuunailin farkkuja mutta muuten menevät melkein kuin uudesta. Miltäs asu näyttää muuten teidän silmäänne? :)

Kengät UFF / Farkut Zara / Laukku MK / Kello MK / Kaulakoru nimesi.fi *giveaway
/ Takki Lindex / Paita H&M / Aurinkolasit Glitter *giveaway

On my way

10 vastausta artikkeliin “Päivän tyyli”

  1. On tuo laukku kyllä upea, ihastelin sitä jo edellisessä postauksessasi :) Olin jo kommentoimassa, että liian laatikkomainen mun tyyliini, mutta näissä kuvissa se näyttää kyllä niin upealta, että huh! :) Nuo farkutkin iskivät ja koko tyyli on kiva! Tykkään.

    http://beauty-highlights.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta