Geelikynnet kynsilakoilla

Vaikka viime aikoina olen kokenut aika vahvasti tuon Essie- hurahduksen annan edelleen muillekin lakoille mahiksia. ;) Lumenelta on tullut tänä keväänä markkinoille upeita uutuus kynsilakkoja jotka herättivät oitis mielenkiintoni. Kyseessä on siis ns. geelimäisen efektin kynsille antavat lakat. Itselläni ei ole koskaan ollut rakennekynsiä mutta geeleistä olen usein haaveillut, mielestäni niissä se pinta on jotenkin ihanan pehmeän ja siistin näköinen. 

Sain Lumenelta muutaman uutuuden testattavaksi ja pakko sanoa, että nyt ollaan kyllä aika lähellä geelikynsiä! ;) Kynsilakan koostumus on jo hyvin erilainen kuin normilakoissa, sellainen paksumpi ja noh, geelimäisempi. Kynnen pinta jää ihanan pehmeäksi, paksuksi ja kiiltäväksi. Koukussa ollaan! Hintaa näillä on suunnilleen 6 euroa, ostopaikasta riippuen.

Alkuun lakkasin kynnet kahteen kertaan sävyllä 3, ”Rantaniitty”. 
Antaa oikein luonnollisen lookin ja toimiikin hyvin jos haluaa hillityt, klassiset kynnet. 
Halusin kuitenkin hieman leikitellä, joten lisäsin lakan päälle vielä toista sävyä eli 17 ”Kimallus” . Mielettömän kiva lopputulos ja kynnet näyttävät yllättävän paljon geelikynsimäisille. Pinta on pehmeä mutta silti tuntuu kuitenkin jämäkälle ja lakka pysyy itseasiassa hyvänä useamman päivän. 

Onko joku muu jo kenties kerennyt näitä lakkoja testailemaan? Mielipiteitä? :)
PS. Kyseisiä lakkoja löytyy mm. Sokoksen Verkkokaupan valikoimista *TÄÄLTÄ. (*mainoslinkki)

On my way

4 vastausta artikkeliin “Geelikynnet kynsilakoilla”

  1. Täytyypä kokeilla noita geelilakkoja, kiitos vinkistä! Muutama lumenen ”normi kynsilakka” pyörii itsellä kynsilakkapussukassa, enkä oo niistä kauheesti välittänyt juuri ohuen koostumuksen takia – lakkaa saanut levittää kymmenen kerrosta :D mutta nää kuulostaa kyllä hyviltä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta