Väisänen is back

Mulla on aina ollut vähän ristiriitainen suhtautuminen eläinkuoseihin. Toisinaan on kausia, että tykkään todella paljon ja toisinaan taas eivät iske ollenkaan. Riippuu myös hyvin paljon miten kuosin pukee, että näyttääkö se hyvältä. Saattaa tulla halpoja ja tunkkaisia viboja tai sitten päinvastoin. 19- vuotiaana, kun tavattiin mieheni kanssa ensimmäisiä kertoja käytin paljon leokuosia. Hän inhosi sitä ja totesikin mun näyttävän ihan Riitta Väisäselle. Tukkakin oli vielä tuolloin oikein luonnonkihara ja pörrö, joten I see, I see. :D

Tänään tein kirpparilta pitkästä aikaa leokuosillisen löydöksen ja ihastuin. Mieskin totesi, että toihan on ihan nätti. :D Asusteilla tunikasta pystyy yhdistelemään niin juhlavemman, kuin arkisemmankin lookin. Nauratti muuten vähän miten tuo tukkani mätsääkään asuun, mähän näytän ihan leopardilta koko nainen. Hiuksiin on tulossa viikonloppuna muutosta, olen meinaan niin kyllästynyt tuohon liukuväriin. Aikansa kutakin! 
Mites leokuosi iskee teihin ja onko asuni ihan karsee vai tosi jees? 

Nauttikaahan perjantai- illasta, täällä ilta menee hyvinkin rennosti kotosalla. :)
On my way

9 vastausta artikkeliin “Väisänen is back”

  • Kiitos! Isä teki meille lapsina jätesäkeistä semmoset mekot ja niillä temmellettiin. :D Tuli vaan mieleen kommentistasi.

 1. Voi Riitta, sähän näytät upealta! ;) Ei vaiskaan, ihan itseltäsi näytät ja tuo leopardikuosinen tunika on oikeasti tosi kivannäköinen! :) Olen samaa mieltä siitä, että riippuu paljon miten leopardikuosin pukee. Mä en jotenkin osaa käyttää leopardikuosia, pidän enemmän seeprakuosista :) Joitain leokuosisia asusteita on joskus tullut ostettua, mutta aina ne jää kaappiin. Jotain tämän tyyppistä voisi kyllä ehkä kokeillakin, jos oikea löytö osuisi kohdalle!?

  http://beauty-highlights.blogspot.fi/

  • Hahah, no kiitos kiitos. Onneksi Riitta on vaatimattomasti Miss Suomi joltain vuodelta?! ;) Joo kyllähän se sen verran räväkkä kuosi on, että vaatii rohkeutta. Lisäksi mielestäni muu asu pitää olla sitten hyvin neutraali. Leokuosiset korkkarit oon kans miettinyt hankkivani kesäksi, semmonen pieni väriläiskä muuten simppeliin asuun. :) Kannattaa kierrellä kirppareilla jos yhtään on intoa, sieltä voi välillä tehdä aika kivojakin löytöjä!

  • Kiitos! Hahah, jostain muuten luin, että eläinkuosit on miesten inhokkilistalla nro 1! Ja joidenkin naistenkin toki. ;) Joo no pakko siirtyä tummempaan, tukka on tosi huonossa kunnossa noista vaalennuksista. Nyt vähän lepoa ja latvaan ei hetkiin mitään värejä. Muutenkin siis alkanut rasittamaan tuo miten paljon tota liukuväriä joutuu freesaamaan ja silti se on jatkuvasti jotenkin ihan väärän värinen. Maskit auttaa paljon mutta en nyt ihan joka kerta viitsi värimaskia käyttää, kun suihkussa käy. Nyt on siis taas tummaa kehissä. Sulla on kyllä täydellinen raitatukka, sitä aina ihastelen. :)

 2. Miks tarvii välittää mitä jotkut miehet ajattelee?? Pukeutuu niinku huvittaa ja sillä selvä :)

  • Ymmärsit tuon nyt väärin. :) Mähän siis todellakin pukeudun, ei mieheni pidä monistakaan vaatteistani enkä odotakaan hänen pitävän. Se oli vaan sellainen kommentti, mikä liittyi tavallaan tuohon historiaan ja sarkastinen ilmaus, että nyt hän jopa piti tästä. Harmi jos et ymmärtänyt ponttia. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta