Lauantai moi

Myöhäinen huomen ja ihanaa lauantaita! Vitsit mikä auvoisa auringonpaiste, tänään olisi ollut niin sellainen Mattolaiturin ”korkkaus” lauantai. Itse vaan lähden kohtapuolin Hämeenlinnaan moikkaamaan kummipoikaani ja palaan vasta huomenna. Siispä hyvin iisi viikonloppu tulossa, vaikka kai tuo lasten hoitaminen ihan työstä käy?! :) Täällä aamua starttailtiin hyvän kahvin  ja runsaan aamiaisen kera. Mun uusi lemppari aamun aloitus on Espresso Caramel, jonka pyöräyttää meidän kahvikoneella hyvinkin nopsaa. Kahvi saattaa kuulostaa oikein herkkukahville mutta siinä ei kuitenkaan ole juurikaan kaloreita eikä maku ole mikään kovin makea. Teenkin yleensä tuota ihan kolmen patruunan satsin ja laitan ”vesiviivoja” kolmen verran jotta kahvi on hieman miedompaa. Sekaan vielä loraus maitoa niin avot! :) 

Sain muuten teille lukijoilleni alekoodia*NESCAFÉN kahvikoneisiin. Eli koodilla M34EFQJH3CWA saa 30 euron alennuksen verkkokaupan kaikista kahvikoneista 30.5.2014 saakka (ei voi yhdistää muihin tarjouksiin). Meiltä löytyy*tämä kone ja ollaan kyllä oltu todella tyytyväisiä. :) Kone nopeuttaa todella paljon aamuja ja on oikein mukava saada vaihtelua perus kahviin. Meillä näitä on nyt siis juotu jo viime marraskuusta lähtien ja vieläkään ei kyllästytä. Koko kahvikone valikoiman voit tsekata *TÄÄLTÄ. 

Olen ottanut jälleen puurot mukaan aamuihin. Jossain vaiheessa olin kurkkuani myöten täynnä kaurapuuroa mutta nyt taas maistuu. Ihan parasta mehukeiton ja kookoshiutaleiden kanssa! Ainut miinus on, että puurolla ei mielestäni pärjää hirveän pitkään… Itse en tykkää laittaa sekaan raejuustoakaan, joten yleensä parin tunnin päästä vatsa jo kurnii. Noh, en kyllä tiedä pärjääkö moni muukaan hirveän montaa tuntia puurolla?! Pari tuntia on kai ihan optimaalinen aika kunnes voi jo taas haukkasta jotakin. :) Nyt on muuten tehostettu vitamiinienkin napsimista! Pitkään ollut todella epäsäännöllistä ja siksi varmaan tuo flunssakin pääsi yllättämään. Pakko ainakin yrittää, maitohappoja, omegaa, sinkkiä, B-vitamiinia ja D:tä. Nuo ainakin hujahtavat joka aamu alas. 
Tilasin pitkästä aikaa *FIT- lehden, hyvät tilaajalahjat ja edullinen hinta. Tykkään tuon lehden ulkoasusta, kuvista ja sisältö kokonaisuudessaan on mielenkiintoista. Oikeasti ainut suomalainen treenilehti jota viitsii lukea.
Moni ehkä huomasikin jo Instagramin puolella tuon pienen hiusmuutokseni. Tukka on nyt taas tumma ja tällä mennään. Vaalennettu latva alkoi näyttämään niin huonokuntoiselle ja väri oli aina jotenkin niin vääränlainen. Värjäyksen jälkeen toki upea mutta sitten parin viikon päästä jo oranssi. Aikansa kutakin ja muutenkin tosiaan hyvä, että latva saa nyt levätä. Värjäsin pitkästä aikaa tukan kotona, koska tämä oli tosiaan tuollainen ”heti nyt saatava” – päätös. Ihan tasainenhan tuosta latvasta ei tullut, koska itse sitä värjäsin. Ainakin yksi vaalea raita jäi sekaan. :D Tykkään kuitenkin vaihteeksi tästä tummasta, antaa särmää kasvoille mielestäni. Mitäs sanotte? Hyvä vai huono muutos? :)
Nyt hetkeksi aurinkoon ja sitten junalle, nauttikaahan lauantaista! :)


* Mainoslinkkejä / Kahvikone saatu blogin kautta 
On my way

14 vastausta artikkeliin “Lauantai moi”

    • Koodi on kyllä siten kuin sen sain ja siinä on 12 merkkiä. Kokeiletko uudestaan? Jos ei vieläkään toimi niin olen yhteydessä yhteyshenkilöön.

    • Nyt toimii! :) ongelma oli varmaan koneessani, jote kiitos paljon koodista ja anteeksi sekoiluni! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta