Denimiä kevääseen

Iskeekö teihin farkkutakit? Itse ostin omani perjantaina Fidan kirpparilta. Oikea helmi löytö tämäkin, juuri sopivan kokoinen ja vaaleahkoa denimiä. Kohta onneksi saa heittää talvitakit nurkkaan ja siirtyä näihin kesämalleihin. Etsinnässä on vielä vaaleahkot kulutetut deminfarkut kesäksi. Nythän on paljon revittyä ja kulutettua kaupat pullollaan, joten eiköhän jotkut sopivat vielä itsellenikin löyty. Olen vaan super nihkeä farkkujen etsijä, inhoan sovittelua ja farkkuja, kun ei ilman sovittelua ostetakaan. Lisäksi pitäisi vielä löytyä sellainen istuva malli jossa olisi sopivan korkea vyötärö yhdistettynä kivaan malliin. Boyfriendithän ovat tosi jees mutta olisi kiva löytää joku naisellisempi kapea malli. Tuleeko teillä mieleen jotain paikkaa josta suosittelisitte etsimään? :) Yhdistin farkkutakin pinkkiin pipoon, mielestäni kaikki neonvärit ja pastellit passaavat juuri hyvin vaaleahkon denimin pariksi. Jotenkin raikas yhdistelmä. Vai mitä olette mieltä?

Housut Vero Moda / T-paita H&M / Takki Fida / Kello MK / Pipo Monki

Oikein rentouttavaa sunnuntaita! :)


On my way

9 vastausta artikkeliin “Denimiä kevääseen”

  1. Moi! Mulle ainakin istuu tosi hyvin Kappahlin ”Emma” malliset farkut :)

    • Okei! Käyn super harvoin Kappahlissa, ja mielikuvat ovat ehkä hieman nihkeät. Lindexhän on petrannut super paljon, ehkä siis myös Kappahl? :)

  2. Gina Tricot’n Lisa-farkut hinta 39,95 €, normaali vyötärö ja istuu kuin hansikas ainakin mulle :-)

    • Kiitos! Muutamat Ginan farkut multa löytyykin ja istuvat ihan mukavasti. Ginan laatu vaan lähes kaikessa on aika peetä. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta