Toivepostaus: Luonnollinen arkimeikkini

Päivitettyä meikkipostausta on toivottu useaan otteeseen, joten olihan sellainen jo aika toteuttaa! Olin alkuviikosta kotona useamman päivän keuhkoputkentulehduksen/mykoplasman vuoksi ja vihdoinkin oli aikaa väsätä meikkipostaus. Valon määrä kuvaustilanteessa oli hyvin haastava, välillä aurinko paistoi, sitten tuli taas varjoa ja kuvaaminen oli kovin hankalaa. Älkää siis ihmetelkö jos kuvissa on melkein jokaisessa hieman eri tyylinen valo. :)

Alla tosiaan meikittömät kasvot. Olen viettänyt nyt niin monta päivää ihan naturellina ja postauksienkin kuvissa heilunut meikittömänä, joten ei nyt varmaan ole mikään zadaa kenellekään. :) Ennen meikkiä pyyhin kasvot kasvovedellä ja laitan kosteusvoiteen tai BB- seerumin pohjustukseksi. 

Kun rasva on imeytynyt alan hommiin. Ihan alkuun siis pohja, jonka loihdin Lumenen CC- voiteella (sävy medium näin talvella) ja Lumenen Ihon Sävyn Heleyttäjällä (1 Honey Glow). Ensin levitän CC- voiteen koko kasvoille, jonka jälkeen taputtelen Heleyttäjää otsaan, poskiin ja kulmaluille. Levityksen teen meikkisienellä. Näitä kahta tuotetta olen käyttänyt jo hyvin pitkään ja ovat ehdottomia lemppareitani. :) Ihon Sävyn Heleyttäjähän on Lumenen kausituote mikä tulee kauppoihin aina ennen kesää, nyt sitä on siis jo saatavilla. 
Löytyy mm. Sokoksen Verkkokaupasta*täältä
Seuraavaksi sitten väsyneisiin silmänalusiin ja kohtiin joihin kaivataan hieman valoa. Silmänalusiin mulla on käytössä INGLOT:in silmänalusten peiteaine ja valokynänä W7:n valokynä. Näistä kumpikaan ei ole mitään vakkarituotteitani mutta molemmat ihan toimivia. Alta näkee kohdat joihin näitä kutakuinkin levitän, tummempi on siis tuo silmänalusten peiteaine. Useimmiten taputtelen vielä koko kasvot vaaleahkolla puuterilla tai ainakin silmänaluset.
Seuraavaksi levitän Lumenen Hohde Aurinkopuuteria otsaan ja poskipäihin. Tällä saa kasvoihin sellaista kuulautta ja valonhohdetta. Koko naamaan puuteria ei siis kannata levittää, vaan pelkästään niihin kohtiin joihin haluaa extra hehkua. Tämäkin on kausituote jota löytyy nyt myös Sokoksen Verkkokaupasta *täältä
Hohdepuuterin lisäksi levitän muutamaa aurinkopuuteria. Mulla on tällä hetkellä kolme suosikkia, joista käytän oikeastaan kaikkia hieman vaihdellen. Ensimmäisenä Lumenen Aurinkopuuteria mikä on näistä vaalein (sävy 1 Päivän hehku). Sitä levitän nuolen osoittamiin kohtiin. Sen jälkeen teen tummempaa varjostusta joko INGLOT:in aurinkopuuterin tummimmalla sävyllä tai vastaavasti GOSH:in tummalla aurinkopuuterilla (sävy2 Ntural Glow). Tummempaa levitän pääosin poskiluun alle, nenän varteen ja ihan otsan ”reunoille”, sekä kaulaan. Sävyt ovat aika tummia, joten niitä tulee käyttää varovasti. 

Lumenen aurinkopuuteri löytyy *täältä / GOSH *täältä.
Viimeistelyyn Lumenen Touch Of Radiance- poskipunaa (sävy 10 Kuulaus). Mielestäni ihan paras poskipuna, ei liian hailakka mutta ei liian tumman tunkkainenkaan. Poskipunaa löytyy myös Sokoksen Verkkokaupasta *täältä.
Kulmiin toimii edelleen loistavasti luomiväri. Paletin olen saanut joskus aikanaa Thebokselta mutta valitettavasti en löytänyt kyseistä tuotetta enää heidän valikoimistaan. Tuo tummin sävy on ihan paras kulmilleni ja toimii erinomaisesti. :) Joskus lisään myös kulmakarvageeliä mutta nyt ei ole tullut taas hetkeen käytettyä. 
Lopuksi ripset ojoon ripsikammalla, huulet rajaan MAC:in huultenrajauskynällä (sävy Dervis). Täydellinen rajauskynä nude- ja vaaleanpunasäyisten punien kanssa. MAC:ia myydään ainakin Stockkalla. Huuliin käytän arkisin pääosin Hydracolor huulipuna- rasvaa (sävy 37). Ihan paras tuote! 
Ja sitten lopputulosta!
Jos heräsi jotain kysymyksiä niin laittakaahan vaan tulemaan! :)
* Mainoslinkkejä / Lumenen tuotteet on blogin kautta saatuja
On my way

6 vastausta artikkeliin “Toivepostaus: Luonnollinen arkimeikkini”

    • Joo, kevyt meikki on kyllä paras. :) Ja ihon merkitys korostuu kokoajan iän karttuessa. Varsinkin, kun huomaa ettei se ole enää ihan samanlainen kuin silloin ”nuorempana”, haluaa siitä pitää mahd hyvää huolta. :)

  1. Olisit tehnyt videon tästä! No toivottavasti sulta tulis videopostauksia :)

    • Video ois kyl varmaan ollut simppelimpi. Yksi meikkivideo multa löytyy mut se on tosiaan viime kesältä. :D Oon aika saamaton noissa mut katotaan jos nyt vähän vaik tsemppais! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta