Perjantai neljäs

Jee, perjantai ja pomppufiilis! Mulla on ollut aika lyhyt duuniviikko mutta onneksi antibiootit ovat lähteneet tehoamaan ja tämä pöpö tuntuu selätetylle. Ensi viikolla olisi vihdoin kai toivoa päästä treenaamaankin?! Toivotaan näin. Yllättävän kivuttomasti kuitenkin mennyt nämä treenittömät viikot, missään vaiheessa ei ole tullut itkupotkuraivareita siitä ettei pääse liikkumaan. :) Itseasiassa luulen tämän tehneen ihan hyvääkin kropalle, ainakin tullut levättyä kunnolla. 

Viikonlopulle olisi luvassa tyttöjeniltaa ja ihan rentoutumista. Leffassakin olisi pitkästä aikaa mukava käydä ja Noah olisi se seuraava pakko nähdä– pätkä. Tuo sairastelu on verottanut kyllä kaikkea aktiviteettiä ja tuntuukin, että viimeiset viikot on mennyt lähinnä neljän seinän sisällä. Hirveä halu tehdä kaikkea! :D Napattiin toissapäivänä muutama asukuva, tosin kauhean freshille en noissa meikittömänä ja nuhjuisena näytä mutta noooh. :) Näistä kuvista muuten huomaa hyvin tuon hiuslatvan kuivuustilanteen, hui. Nyt öljyjä ja tehohoitoja kehiin! 

Kengät Björn Borg (*giveaway) / Housut Gina Tricot / College Mango / Huivi Cubus / Takki H&M / Laukku Judits Second Hand / Kello MK / Arskat Ur & Penn

Mitäs mieltä asusta? :)

On my way

14 vastausta artikkeliin “Perjantai neljäs”

  1. Eikö nilkat palellu,ku tuolleen vilkkuu? Sulla näyttäis muutenki olevan aina kamalan lyhyet lahkeet housuissa. :o tiedä sitten onko ihan tarkoituksella,mutta itse en ole koskaan oppinut pitämään noin lyhkäisiä. :o

    • Mä tykkään nilkkapituisista housuista. :) Tosin kyllä vielä pidemmillä matkoilla käytän noissa sukkia, on meinaan taas vähän takatalven tuntua. :O

  2. Ihanat housut :) kiva asu muutenkin! Onko noi housut lähiaikoina ostettu? Että voisikohan niitä vielä olla myynnissä! :)

    • Ostettu ehkä joku kk tai pari sitten. Eli mahdollisesti! :) Kiitos kiitos!

  3. Tosi kiva asu, tykkään! Sun blogi on muutenkin parantunut huimasti viime aikoina ja tykkään sun tyylistä koko ajan enemmän. :)

    • Mahtava kuulla! :) Ja kiitos paljon, koitan pitää sen samalla tasolla tai jopa parantaa! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta