Hehkua supernaamiosta

Täytän kesäkuussa 27- vuotta ja ihoni ei ole enää samanlainen kuin 20- vuotiaana. Olen itseasiassa tehnyt suurimman huomion tässä viimeisen vuoden aikana. Ihoni on muuttunut hieman pintakuivemmaksi ja jollain tavalla muuttanut olemustaa, hankala selittää. Vaikka onhan mulla edelleen hyvä iho ja siitä olen tuhannen kiitollinen niin silti jotain on kyllä tapahtunut. Juonteita ei onneksi vielä juurikaan ole, mutta silti olen päättänyt, että nyt alkaa kyllä tähteellisempi huolto ja ennenkaikkea aijon panostaa laadukkaampiin tuotteisiin. Sitten kolmen kympin paremmalla puolella ajattelin kokeilla tuota ”vampyyrihoitoa” mutta toistaiseksi satsataan vaan hyviin tuotteisiin ja terveellisiin elämäntapohin.

Sain kauneuden parissa työskentelevältä ystävältäni tällä viikolla testiin muutaman testeripussukan Glamglow:n Youth Mud- kuorivaa kauneusnaamiota. Hän on siis puhunut tästä tuotteesta mulle useampaankin otteeseen ja nyt vihdoin sitten hain sitä itsellekin kokeeksi. Mun on ihan pakko sanoa vaan, että VAU. Kaikki muut naamiot kalpenee niin tämän rinnalla. :D En ole vissiin tiennyt mitä naamion kuuluu oikeasti iholle tehdä. Sokoksen Verkkokaupan sivuilla tuotteesta kerrotaan näin: 

” Hollywoodin viihdemaailman takahuoneiden salainen ase, hetkessä ihon kaunistava naamio antaa hoitolatasoinen hoidon helposti kotona. Tekee ihon sileäksi ja hehkuvaksi, vähentää juonteita ja jättää kolmen päivän hehkun. Raaka-aineet: Uraauurtava Teaoxi-yhdiste (patentti vireillä) vapauttaa erityisen teknologiansa ansiosta superantioksidantteja sekä polyfenoleita ihoon vähitellen. Sisältää vihreän teen lehtiä, jotka kirkastavat, kosteuttavat ja antavat suojan vapaita radikaaleja vastaan. Teaoxi on Glamglown mahtavien tulosten takana. Tuliperäinen kiviaines sisältää ainutlaatuisia mineraaleja. Kun ne jauhetaan pieniksi hohkakiviksi, ovat niistä saadut tulokset ennennäkemättömät. Tulivuoren mineraalit poistavat kuolleita ihosoluja, tasoittavat juonteita, vaalentavat tummia silmänalusia ja puhdistavat ihoa. Eteläranskalainen savi yhdessä Teaoxin kanssa synnyttää ihastuttavan kihelmöivän tunteen, joka aktivoi ihon kollageenituotantoa. Tämä antaa kolmeksi päiväksi hämmästyttävän hehkuvan ihon. Savi myös imee epäpuhtauksia ja supistaa ihohuokosia. Muratti parantaa ihon kimmoisuutta, kiinteyttää ja kohottaa. Pidentää myös kiinteyttävää vaikutusta. Kurkku rauhoittaa ja auttaa ihoa parantumaan. Laventeli on antibakteerinen ja poistaa epäpuhtauksia ja supistaa ihohuokosia.”

Ja on kyllä ihan pakko allekirjoittaa tämä teksti. Iho ei ole ollut aikoihin näin hyvän näköinen ja tuntuinen kuin viimeiset päivät. Naamio levitetään kasvoille ja annetaan vaikuttaa kymmenen minuuttia. Itselläni naamaa ainakin hieman pisteli ja naamion vaikutuksen kyllä tunsi iholla. Poiston jälkeen iho ei kuitenkaan ollut mitenkään ärtynyt vaikka sitä vähän epäilin, päinvastoin! Ihan mielettömän kuulas ja kimmoisa, tänäänkin katsoin peilistä, että miksi mun iho näyttää näin hyvälle ja muistin miksi. :) Mikään halppisnaamiohan ei ole kyseessä mutta ei ihme, tällaisesta tuotteesta voikin pyytää hieman enemmän. Itse aijon tämän ehdottomasti itselleni ostaa joko Stockmannilta tai sitten tilata netistä. Jos joku kiinnostui niin maskia löytyy ainakin *Sokoksen Verkkokaupasta. (*mainoslinkki) Onko kyseinen naamio monelle jo entuudestaan tuttu? :)

On my way

2 vastausta artikkeliin “Hehkua supernaamiosta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta